TV Ophæng

Gør indretningen i dit hjem endnu smartere med et minimalistisk vægbeslag til dit fladskærmsfjernsyn. Selv de tungeste fjernsyn kan trækkes ud på arm.

Læs mere om TV Ophæng

Få TV ophæng til selv de tungeste fjernsyn

Med et TV ophæng får du et flottere og mere diskret placeret TV. Gør indretningen i dit hjem endnu flottere med et smart vægbeslag til dit TV. Det er en let og diskret måde at sikre den optimale synsvinkel til skærmen på.

Her finder du vægbeslag i mange forskellige VESA mål. Væg- og loftsbeslagene kommer i mange forskellige størrelser og med forskellige funktioner. Prøv eksempelvis udtræks- eller tilt funktion og få maksimalt udbytte af dit fjernsyn, uanset hvor i huset du vælger at hænge det op. Hvorfor nøjes med en dårlig placering af dit TV, når du med disse smarte vægbeslag kan hænge det på væggen, lige hvor det passer dig.

Vi har også et udvalg af bordbeslag, sokler samt hylder og racks, hvor du kan samle din DVD og Playstation i en elegant løsning, hvor du altid har let adgang til stikkene. Når du har mange enheder samlet er det også vigtigt med ordentlig kabelstyring, så ledningerne ikke ligger og flyder over det hele. Derfor finder du kabelskjulere her.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007