VESA adapter

Brug en VESA adapter til at tilpasse dit vægbeslag til dit nye fladskærms-tv og slip for at bore flere huller i væggen! Bestil den billigt hos avXperten

Læs mere om VESA adapter

Hvad er VESA?

Her kan du se en video om, hvad VESA mål er og hvordan du finder ud af hvilket mål du skal bruge til dit TV.

VESA adapter - hvis monteringshullerne ikke lige passer

Har du et væghængt TV, så har du muligvis også et VESA vægbeslag, da størstedelen af fladskærmsfjernsyn bruger VESA standarden til at bestemme afstanden mellem skruehullerne på bagsiden af fjernsynet.

Har du købt et nyt fjernsyn, der er beregnet til et større eller mindre beslag end det du har i forvejen, så har du brug for en VESA adapter.

Hvad er en VESA adapter?

En VESA adapter er en plade eller et kryds med mange huller, der gør det muligt at montere et fjernsyn med en anden VESA standard end den dit beslag har.

VESA adapteren skrues fast bag på fjernsynet, og kan derefter monteres på vægbeslaget via de mange huller, der med garanti vil passe til beslaget.

Hvad er VESA?

VESA er en standard, som Video Electronics Standards Association (VESA) har defineret, og som størstedelen af alle TV producenter i verden bruger i dag.

Standarden dikterer, at afstanden imellem monteringshullerne på fladskærme, fjernsyn og computerskærme skal være ens over hele verdenen.

Hvis du kigger bag på dit fjernsyn, din fladskærm eller din computerskærm, vil du se at der er skruehuller på bagsiden. Disse er placeret efter en VESA standard, som angiver afstanden mellem monteringshullerne.

VESA findes i mange forskellige størrelser, så det er en god ide at finde ud af hvilken VESA størrelse hullerne på bagsiden af skærmen er. Denne oplysning kan du med udgangspunkt finde i brugsvejledningen.

Har du købt ny fladskærm og har du i forvejen et vægbeslag, men finder ud af at det ikke passer til den nye skærm, så kan du købe en VESA adapter her. VESA er en standard, der er udviklet af Video Electronics Standard Association for at sikre, at alle producenter benytter samme afstand mellem skruehullerne bag på de skærme de sælger. Det gør det så meget lettere at finde et vægbeslag der passer til din skærm, eller, hvis du allerede har et beslag, at finde en VESA adapter, der kan hjælpe dig med at få monteret din nye skærm på dit gamle vægbeslag.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007