Skærmstander

Smarte skærmstandere i lækkert design. Hæv din computerskærm og få bedre arbejdsstilling. Flotte skærmstandere med indbygget kabelstyring.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Skærmstander

Skærmstander 80mm (glas/stål) Logilink
1 Anmeldelser
Skærmstander 80mm (glas/stål) Logilink
1 Anmeldelser

Optimal højde på din skærm
Med antiskrid silikone plader

Læs mere På lager

Skærmstander - Forbedre din skærmoplevelse

Her på siden finder du vores udvalg af skærmstandere.

Hvis du har et arbejde, hvor størstedelen af dagen bliver brugt på at stirre på en skærm, kan det godt belaste din skuldre og nakke.

Uanset om det er på et kontor eller et hjørne af dit hjem, kan flere timer foran skærmen godt sætte sine spor.

For at undgå belastning af nakke og øjne, og mulig ømhed i ryggen efter at sidde krøllet sammen om computeren, kan noget så simpelt som at investere i en skærmstander ofte gøre en del for at rette op på det.

Mere og mere arbejde sker over computeren og om end at det har været med til at åbne op for nye muligheder på arbejdsmarkedet, og har effektiviseret rigtigt meget, er der også en risiko for at du kan lægge unødvendigt stress på både nakke og øjne ved at sidde foran skærmen i længere tid.

Derfor, hvis du investere i en skærmstander, kan du sætte skærmen op i en højde der gør at du ikke sidder krøllet sammen, men derimod retter dig ud og kigger på skærmen direkte.

Dette kan være med til at lette både nakke, skuldre, og øjne for noget af den velkendte arbejdstræthed og -ømhed, der kan opstå efter en lang dag.

5 ting du skal overveje når du kigger på skærmstandere

Det at finde den rette skærmstander til din arbejdsstation, kan forøge din oplevelse ved at sidde ved computeren og samtidigt også reducere den træthed og ømhed du kan opleve ved at sidde bøjet over en computerskærm i længere tid.

Uanset om du skal bruge en skærmstander til gaming eller arbejde, er der ikke nogle specifikke standere der passer perfekt til lige præcis dette.

Selvom der selvfølgelig er nogle ting der kan anbefales frem for andet, så kommer det an på hvad du føler der passer bedst til dig, og din præference indenfor både udseende, type og lignende.

Selv hvis monitoren muligvis ikke gør dig bedre til selve spillet, så kan det dog gøre din spilleoplevelse bedre og mindre stressende for både skuldre, nakke og øjne.

#1 - Skærmstanderens materiale

Det er nødvendigt at vælge et produkt der er holdbart, da det sidste du ønsker dig er at din skærm falder ned af bordet, fordi skærmstanderen ikke var stabil og robust nok.

Skærmstandere med vægbeslag og leddelte armstandere kommer ofte i stål dækkede metallegeringer, hvilket gør dem utroligt robuste.

Nogle skærmstandere til bordet kommer også i klassisk og tidløst træ, robust og holdbart metal og aluminium, eller andet; uanset hvad, hvis du køber fra et brand du stoler på og sørger for at du kan få hjælp eller garanti hvis uheldet var ude, når du langt.

#2 - Skærmstanderens ventilationsevne

Skærmstandere kan hjælpe meget med din monitors ventilationsevne, og især skærmstandere med arme, da skærmen dermed ikke rører nogen overflade, mens den bliver brugt.

Problemet med ventilation opstår oftest når din monitor er placeret på en platform der ikke giver den muligheden for at få ordentlig luftstrømning i gang.

Dette kan, i værste tilfælde, resultere i overophedning, når du arbejder eller gamer i flere timer ad gangen, så det er derfor vigtigt at tænke over både hvor meget du bruger din monitor og at den skal kunne ventilere ordentligt.

Derfor, om du vælger ophængte skærmstandere eller skærmstandere til skrivebordet, så skal du undersøge om din monitor vil kunne ventilere ordentligt.

#3 - Du skal have nok bordplads

Oftest er det skærmstandere med arme og de væghængte, som giver dig mest bordplads at arbejde med.

De sættes fast til et hjørne af dit bord, og dermed er resten af bordet frit til at kunne bruge eller opbevare andre ting på, hvad end du ønsker at bruge dit bord til.

Dette gælder også skærmstandere der hænges via vægbeslag, da de netop hænger på væggen, og dermed har du rigtig meget bordplads.

I modsætning til disse to kan skærmstandere der står på bordet, ofte optage mere plads, men med den rette indretning og det rette design, kan du opbevare en del under eller i selve skærmstanderen.

Der er eksempelvis varianter, der tillader dig at gemme bøger, filer, kontorartikler, eller endda et keyboard og mus nedenunder.

#4 - Monitorens vægt og størrelse

Monitorer kan variere meget i både vægt og størrelse, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på hvilken model du har, med henblik på din skærmstander.

Eksempelvis kan din monitor veje alt fra 4 kg til 20 kg, alt efter hvilken model du har valgt, og derfor er det nødvendigt at du tænker over dette, når du kigger på skærmstandere.

Næsten alle skærmstandere har en eller anden form for vægtgrænse, men det fremgår oftest i enten produktbeskrivelser eller på selve pakningen.

Du skal derfor kigge på din monitors vægt og sammenligne det med de specifikationer som din skærmstander har.

Hvis du tager dette ekstra skridt, kan du ofte undgå de fleste uheld.

#5 - Forskellige former for skærmstandere

Der findes forskellige typer skærmstandere, og alt efter hvad du ønsker af bordplads, nemhed, og prismæssigt, kan du finde skærmstanderen til dig.

Skærmstander med arm

Kært barn har mange navne, og denne type skærmstander er ingen undtagelse; du kender den måske under skærmarm, bordbeslag, eller måske som skrivebordsmontering.

Uanset navnet, så er funktionen den samme. 

Det er en semi permanent løsning, da du monterer den fast til dit skrivebord via en skruetvinge, og derefter monterer du skærmen eller skærmene fast til armen eller armene, alt efter dine behov.

Den største fordel ved skærmarmen er at den giver din monitor en stor bevægelighed, og du kan derfor justere skærmen så den er placeret lige efter dine ønsker.

De giver også meget plads på dit skrivebord og efterlader heller ingen mærker.

Skærmstander

Denne mulighed er ofte den mest bærbare af dem alle, da du blot placerer den på dit skrivebord, og derefter kan samle den op og bære rundt på den, da den ikke er sat fast på nogen overflade.

Sammenlignet med skærmarmene, får du her en mulighed der ikke kræver nogen former for installation, men dermed heller ikke har samme bevægelighed.

Skærmstanderen er derfor praktisk, hvis du ofte skifter arbejdsstation, eller blot ønsker en hurtig og nem løsning uden større komplikationer.

Væghængt stander

Meget som navnet antyder, så er denne skærmstander sat fast til væggen, lamelpanel eller -væg, ved hjælp af et vægbeslag.

Denne mulighed giver dig ikke en bevægelig arm, så du kan ikke bevæge skærmen meget, og er samtidigt ofte også en langt mere permanent løsning end eksempelvis skærmarme og -standere.

Fordelene ved at kunne tilte, justere i højden, og bevæge skærmen frem og tilbage findes derfor ikke, og du er også efterladt med huller i væggen, der skal ordnes hvis du flytter.

Men hvis du derimod ikke har brug for at justere din skærm og samtidigt regner med at det er en permanent arbejdsplads, enten på kontoret eller i privaten, er dette en god løsning.

Produkttype
0
0
0
Select all
Maksimal vægt (kg)
0
0
0
0
Select all
Højde (mm)
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Select all
Dybde (mm)
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Select all
Bredde (mm)
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Select all
Produktfarve
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Select all
Brand
0
0
0
0
0
Select all
Er på tilbud
Leveringstid
0
0
0
0
0
0
0
Select all
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007