avXperten

HDMI Switch

Du kan bruge en HDMI switch, når du gerne vil forbinde eksempelvis dit TV med forskellige enheder, der har HDMI stik. Med en HDMI switch kan du lave flere HDMI-indgange til den samme enhed, ofte en skærm. En HDMI switch sættes i dit TV, og med flere udgange kan du altid have tilsluttet din DVD- eller Blu Ray afspiller, Playstation eller lignende til din skærm. Du undgår dermed at skulle koble de forskellige enheder til og fra hver eneste gang, du gerne vil skifte mellem at se DVD og spille PlayStation.

HDMI Switch – kæmpe udvalg af HDMI Switch hos avXperten.dk

Du kan vælge mellem at benytte en manuel eller en automatisk HDMI switch. Den manuelle HDMI omskifter fungerer sådan, at du på selve din HDMI switch vælger, hvilken enhed du ønsker at benytte sammen med dit TV. Den automatiske HDMI hub fungerer ved, at TV’et selv registrerer hvilken af dine enheder, der er tændt. På den måde kan dit TV automatisk vise signalet fra den pågældende enhed på skærmen, uden at du skal gøre andet end at tænde dit TV og f.eks. din DVD afspiller.

Hvis du gerne vil se dit indhold på mere end en skærm, skal du benytte en HDMI splitter, der, som navnet angiver, deler datasignalet i flere dele. Ved at dele datasignalet bliver det fordelt ud på flere skærme, som modtager signal fra den samme kilde, f.eks. din Blu Ray afspiller

.

HDMI i hjemmebiografen

HDMI er blevet den absolut mest populære måde til at forbinde forskellige enheder i hjemmebiografen. HDMI står for High-Definition Multimedia Interface og kan både håndtere video- og flerkanalslyd i et og samme kabel. Det betyder, at du ikke længere behøver et analogt videokabel for at opnå High Definition.

HDMI er blevet måden, hvor vi alle kan opnå professionel kvalitet i hjemmet. HDMI udgange findes på Blu Ray afspillere, fjernsyn, spillekonsoller, DVD afspillere og de fleste computere. Du kan også finde HDMI porte på tablets og telefoner, men her er tale om mindre udgange, end dem du finder på dine enheder i hjemmebiografen. Når det gælder de video- og audio enheder, du som oftest benytter i hjemmet, er der altså tale om en standard HDMI indgang. HDMI standarden kaldes også type A og er den største af de tre typer af HDMI porte.

Vi har den rette HDMI switch til dig

Vi bruger i stigende grad vores TV til andet og mere end at se fjernsyn. Vi vil gerne forbinde fjernsynet med vores computer, så vi kan streame film, eller tilslutte vores Blu Ray afspiller så vi kan se film i den bedste kvalitet på fjernsynsskærmen. Med et mere organiseret og brugervenligt setup kan du opnå den høje HDMI kvalitet uden besvær. Det er altså slut med at tilslutte og tage kabler ud, hver gang du vil benytte forskellige enheder.

En HDMI hub opfylder alle dine behov for høj kvalitet, og det er en økonomisk overskuelig løsning på et af hverdagens irritationsmomenter. Der er aldrig nogen, der er blevet lykkelige af at gå ned på gear eller kvalitet. Derfor kan du hos os finde et stort udvalg af HDMI hubs og finde den løsning, der passer dig bedst.

Forskel på HDMI switch og HDMI splitter

Den mest enkle måde at forklare hvordan HDMI fungerer er, at teknologien tillader dine forskellige enheder at tale med dit TV. En HDMI switch gør det muligt for dig at benytte flere udgange, uden at du skal investere i en noget dyrere AV-modtager. Det kan imidlertid være svært at skelne mellem de mange former for HDMI tilbehør.

Et af de mest kendte eksempler er udfordringen ved at kende forskel på en HDMI switch og en HDMI splitter. HDMI hubs kan tilsluttes din skærm og bruges til at skifte mellem dine forskellige enheder. På den måde kan du se video det ene øjeblik og bruge din spillekonsol det næste uden at skulle skifte kabler eller skærm. HDMI splitteren gør på en måde det modsatte. En HDMI splitter bruger en indgang til at dele datasignalet til flere skærme på én gang. Når du har brug for at tilslutte dine forskellige enheder til dit TV, skal du altså benytte en HDMI switch, der kan hjælpe dig med at skifte mellem enhederne.

HDMI hub giver det bedste resultat

Du skal ikke bruge din tid på at skifte ledninger ud, hver gang du vil benytte dit TV som skærm for forskellige enheder. Med enten en manuel eller automatisk HDMI switch opnår du et optimalt resultat uden besvær. Vores hold af professionelle medarbejdere gør deres bedste for altid at sikre, at du får markedets bedste produkter. Det er derfor, vores udvalg af HDMI hubs kun byder på omskiftere af højeste kvalitet.

Du kan nemt og bekvemt se vores sortiment her på hjemmesiden og bestille netop den HDMI switch, som passer dig bedst. Det er ikke svært at tilslutte din HDMI switch, du skal bare sætte den i dit TV. Når den er forbundet med dit TV, kan du uden problemer forbinde det med de enheder, du ønsker. Det samme gør sig gældende, hvis du har en videoprojektor, og gerne vil se film eller game på et stort lærred.

E-mærket

 

Betalingskort