Netværkskabel Cat 6a

Netværkskabel i kategori Cat 6a understøtter 10Gbps med frekvens på hele 500MHz. Cat 6a kabel understøtter 10Gbps over 100m. Cat6a kabel med og uden skærm.

Læs mere om Netværkskabel Cat 6a

Hvilket netværkskabel skal jeg vælge?

Skal du vælge cat5e, cat6, cat6a eller cat7 netværkskabel. Få hjælp til at træffe det rigtige valg i videoen her.

Hvilken type netværkskabel skal jeg vælge?

Her kan du se en video der fortæller lidt om forskellen mellem de forskellige kategorier indenfor netværkskabler.

Netværkskabel Cat 6a

Netværkskabel i kategori Cat 6a understøtter 10Gbps med frekvens på hele 500MHz. Cat 6a kabel understøtter 10Gbps over 100m. Cat6a kabel med og uden skærm.

Køb billige Cat 6a netværkskablerkabler hos avXperten

Hvis du leder efter et Cat 6a netværkskabel til en skarp pris, så er du landet det rigtige sted. Hos avXperten har vi et kæmpe udvalg af netværkskabler i mange kategorier og afskygninger, så du kan finde det kabel, som passer bedst til dit behov.

Netværkskabler kaldes også for ethernet-, RJ45-, patch- LAN- eller internet kabler. Du kan finde et netværkskabler et sted i de fleste netværksinstallationer.

Netværkskabler bliver opdelt i kategorier alt efter, hvilke specifikationer de har. Vi har et stort udvalg af kategorierne: cat5e, cat6, cat6a, cat7 og Cat8.

Hvad er et Cat 6a netværkskabel?

Cat 6a understøtter en båndbredde på 500 MHz og hastigheder på 10 Gbps op til 100 meter. Cat6a er videreudviklingen af Cat 6 kabler. De bliver lavet med en tykkere plastikkappe for at holde støj ude, og det har den dobbelte kapacitet af Cat 6.

Cat 6a kan trækkes over lange afstande uden at der slækkes på datahastigheden. Det er yderst velegnet til krævende internet installationer, hvor man skal overføre 4K Ultra HD video, eller trække krævende computerspil.

Vi har et stort udvalg af Cat 6a kabler, hvor du kan vælge mellem Netværkskabel Cat 6a - Skærmet eller Netværkskabel Cat 6a - Uskærmet.

Skal jeg vælge et Cat 6a kabel, eller en anden kategori?

Cat står for category, som på dansk betyder kategori. Kategorien specificerer hastigheder, båndbredde, samt hvor langt kablet kan lede signalet.

Netværkskabler er blevet så gode, at allerede ved et Cat 7 kabel, er der ikke mange internetforbindelser, der overhovedet kan levere så store hastigheder. Cat 8 er primært designet til datacentre og professionelle.

Vi anbefaler oftest Cat6 og Cat 6a netværkskabler

Disse to kategorier dækker de flestes behov. Vi anbefaler generelt et Cat 6 kabel til private forbrugere, da det er bedre og mere fremtidssikret end et Cat 5e, og der er ikke den store forskel på prisen.

Er du erhvervsdrivende og har du har mere specifikke krav til interferens og båndbredde, så anbefaler vi Cat6a eller Cat 7.

Cat 6a vs cat 7

Et Cat 6a er lidt mere besværligt at arbejde med end et Cat 6 kabel grundet den tykkere plastkappe. Cat 6a er dog mere velegnet til krævende netværksinstallationer, men hvorfor så ikke bare vælge et cat 7?

Det skyldes, at Cat 7 har så stor båndbredde, at der er meget få internetforbindelser, der kan leverer så høje hastigheder. Derfor anbefaler vi oftest et Cat6a over et Cat 7 kabel.


Der kan dog være mange andre ting der spiller ind, når du skal finde et netværkskabel, som passer til dit behov.

Hersker der nogen tvivl, eller mangler du svar på spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte vores dedikerede kundeservice på+45 86 32 71 71 eller send os en mail på info@avXperten.dk

Kæmpe udvalg af netværkskabler!

Når det kommer til netværkskabler, så er det dyreste ikke nødvendigvis det bedste. Du kan læse meget mere om netværkskabler og om specifikationerne på vores hovedkategori, som du kan finde på følgende link » Netværkskabler

Vi har et ekstraordinært udvalg af netværkskabler.

Ved du allerede hvilket kabel du søger?

Så hop direkte videre til en af vores andre kategorier med netværkskabler på følgende links →

Vil du vide mere om de forskellige typer af netværkskabler? Så har vi skrevet en dybdegående artikel om dette. Læs den her ⇒ Cat 5, Cat 6, Cat 7 eller Cat 8? Komplet Netværkskabel guide

Mere om Cat 6a

I denne kategori finder du netværkskabel Cat 6a. Netværkskabel i kategori Cat 6a understøtter en båndbredde på 500MHz og hastigheder på 10 Gbps op til 100 meter. Netværkskabel Cat 6a er derfor velegnet til installationer der arbejder med 4K Ultra HD video eller spil der kræver stor båndbredde. Netværkskabel Cat 6a fås både med og uden skærm og i flere forskellige farver. Med et fysisk netværkskabel får du en 100% stabil og sikker forbindelse mellem computer og Internettet. Du får desuden langt højere hastigheder med et fast netværkskabel end med en trådløs forbindelse.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007