Kortterminal

Kortterminaler til brug i fx restaurant eller butik. Sikrer nem betaling fra dine kunder, så du ikke skal bruge kontanter.

Filtrér

Læs mere om Kortterminal

Kortterminal - Hurtig og let kortbetaling

Har du en virksomhed, hvor du ofte ser at dine kunder gerne vil have mulighed for at kunne betale med kort, så kan du gøre processen meget lettere ved at investere i nogle kortterminaler.

Med en eller flere kortterminaler tilgængelig i butikken, så kan du gøre købsprocessen mere effektiv, da kunderne ikke skal til at bøvle med at hive kontanter frem i butikken.

Derudover, så er er langt de fleste danskere blevet vant til ikke at bruge nær så mange kontanter, og mange vil derfor have en forventning omkring at de kan betale med kort eller andre kontantløse metoder.

En kortterminal giver dig mulighed for at kunne tilslutte terminalen direkte til dit eget konstantsystem, så du får et overblik over de forskellige ordre der bliver placeret, og du kan se hvor og hvornår de er blevet betalt.

Det kan hjælpe dig med at sikre at din forretning køre mere flydende, og gør det lettere for dig at sikre et godt cashflow, som du kan holde et godt overblik over.

En investering i en eller flere kortterminaler til din forretning kan være med til at få din virksomhed med på noderne, og muligvis give forretningen noget vokseværk.

4 Ting du bør overveje når du køber en kortterminal

Vil du gerne gøre det lettere for dine kunder at handle med dig, så kan det være at du skal overveje at investere i en eller flere kortterminaler til din virksomhed.

Det kan derfor være en god ide at gøre dig nogle overvejelser, så du kan være sikker på at få en kortterminal, der bedst mulig kan hjælpe dig med at opfylde både dine og kunderne behov for betalingsmuligheder.

Herunder kan du finde et par eksempler på overvejelser, som du kan bruge til bedre at vurdere hvilken type kortterminal der passer dine behov.

#1 - Kortterminalers korttyper

Når du skal vælge hvilken kortterminal du gerne vil have til din forretning, så er det en god ide at undersøge, hvilke korttyper som kortterminalen understøtter, så du kan være sikker på at kunderne kan bruge terminalen.

Det eksisterer en række forskellige korttyper fra forskellige banker og pengeinstitutter, og alt efter hvor dine kunder kommer fra, så er det vigtigt at deres korttyper er kompatibel med din kortterminal.

Eksempler på korttyper til kortterminaler:

 • Visa
 • Dankort
 • Visa Dankort
 • Mastercard

Er kortterminalen ikke kompatibel med det pågældende kort, som kunden står med, så kan det hurtigt blive svært for kunden at betale, hvilket muligvis kan forårsage at en handel går i vasken.

For at sikre dig at du kan betjene flest mulige kunder, så vær nøje med at undersøge om de kortterminaler du er interesseret i kan bruges sammen med de mest almindelige korttyper på markedet, så du formindsker risikoen for problemer.

#2 - Typer af kortterminaler

Du kan finde en række forskellige kortterminaler på markedet, der har nogle forskellige funktioner, som det kan være en god ide at overveje.

Det kan derfor være en god ide at undersøge hvilke funktioner du gerne vil have at din kortterminal skal have, så du har lettere ved at kunne finde en typer med de funktioner der bedst vil kunne hjælpe både dig og dine kunder.

Mange moderne kort har en indbygget RFID chip, hvilket gør det muligt for kunden at kunne betale med kortet uden at skulle til at stikke kortet helt ind i terminalen.

Det kan gøre betalingen hurtigere og mere gnidningsfrit, da kunden blot skal lægge kortet på terminalen i et par sekunder, hvorefter at terminalen automatisk vil kunne downloade de pågældende informationer, som den skal bruge for at kunne køre ordren igennem.

Eksempler på typer af kortterminaler:

 • Almen kortterminaler
 • Kortterminaler med chiplæser
 • Kortterminaler med trådløs forbindelse
 • Kortterminaler med USB forbindelse
 • Kortterminaler med 2FA funktioner

Du kan også få en kortterminal med trådløs forbindelse, så den kan være direkte forbundet til dit betalingssystem uden at skulle bruge ledning.

På den måde skal du ikke til at trække en masse ledninger, når du skal have kortterminalen installeret, og det kan holde disken ryddet, så der er mere plads og der ikke ligger flere ledninger og kabler i vejen.

Nogle typer kortterminaler har indbygget 2FA (2 Factor Authentication), hvilket betyder at der er et ekstra lag af sikkerhed til stede før, at der bliver trukket penge fra kundernes konto.

Det vil ofte være i form af en SMS eller anden 2FA app, som kunden skal godkende før at ordren går helt igennem, hvilket gør ordre mellem dig og kunden mere sikker, og kan give både dig og kunden en mere sikker handel.

#3 - Fritstående eller mobile kortterminaler?

En anden faktor som du bør overveje, når du skal købe en kortterminal er, hvor den skal bruges henne.

Hvis du primært har en forretning, hvor der er en forventning til at kunderne skal betale ved disken, så kan det være fint at have en fritstående kortterminal på disken.

Det giver kunderne hurtigt adgang til betalingsmulighederne, når de står ved disken, og du kan hurtigt få kørt et salg igennem systemet, da det hele står lige ved hånden.

Har du til gengæld en restaurant eller lignende forretning, hvor kunderne kan have en forventning omkring at blive serviceret ved specifikke borde, så kan det være en fordel at investere i en trådløs kortterminal, da det giver dig mulighed for at have kunderne til at betale direkte ved bordet..

De fleste trådløse kortterminaler har indbygget batteri, der let kan oplades via en USB forbindelse, og det kan derfor være en fordel at have flere trådløse kortterminaler til rådighed, så du altid har en der ligger og bliver opladt.

Så kan du hurtigt skifte dem ud, hvis den ene løber tør for strøm, så der ikke opstår ventetid for kunderne, fordi at terminalen skal oplades igen.

Du bør derfor gøre dig den overvejelse om hvilken type kortterminal, der bedst passer til din forretning, da det kan hjælpe dig med at vælge om det skal være en fritstående eller mobil kortterminal du skal have købt.

#4 - Kortterminalens kompatibilitet med andre enheder

Hvis du gerne vil have et godt betalingssystem op at køre, så kan det være at du skal overveje, hvilke forbindelser som dine kortterminaler skal være kompatible med, så du kan være sikker på at de passer sammen med dit eksisterende system.

De fleste moderne kortterminaler har mulighed for at kunne blive koblet til et større system, så du lettere kan holde styr på betalinger og ordre, der kommer i løbet af dagen.

Her skal du blot have et solidt WiFi netværk, som dine enheder kan forbindes til, hvilket giver dig mulighed for at kunne få direkte opdateringer.

Eksempler på kompatible enheder:

 • Smartphones
 • Tablets
 • Bærbar computer
 • Stationær computer

Har du fritstående kortterminaler, så har du også mulighed for at kunne trække en direkte USB ledning til dem, hvis du helst ikke vil have at forbindelserne er via WiFi.
Det kan give dig et ekstra lag sikkerhed, da det gør det svære for udefrakommende at få adgang til netværket, da det så vil kræve en mere direkte forbindelse, end en WiFi.

Ved at undersøge hvilke enheder som din kortterminal er kompatibel med, så kan du være mere sikker på at det bliver lettere for dig at implementere terminalerne i din forretning uden problemer.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007