Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Xbox vægbeslag

Her finder du vores udvalg af smarte vægbeslag som passer til diverse Xbox modeller. Få en nem og overskuelig opsætning til din Xbox, og få derudover optimal ventilation hele vejen rundt med vores vægbeslag.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Xbox vægbeslag

Xbox vægbeslag - Få styr på din konsol

I denne kategori finder du udvalget i Xbox vægbeslag.

Med vægbeslaget kan du nemt montere din Xbox ved siden af skærmen, eller lige der hvor du vil have den, så du slipper for at have den liggende på gulvet eller på et bord.

Vægbeslagene er udført i et lækkert design, der sikrer en god ventilation til din Xbox, så du undgår at den bliver for varm og går ud.

Her på siden finder du både beslag til selve konsollen og til controllere, så du kan opgradere dit gamingrum eller stuen, og spare en masse plads på dit bord.

Vægbeslagene kan hjælpe dig til at holde orden og at alt ser organiseret, strømlinet og tjekket ud, samtidig med at du viser det fede design af din Xbox frem, på den bedst mulige måde.

Vægbeslagene kan bruges til flere af Xbox’s modeller, blandt andre:

  • Xbox 360
  • Xbox One
  • Xbox One S
  • Xbox One X

5 ting du skal vide om Xbox vægbeslag

Når du kigger efter et beslag til din Xbox og controllere er der nogle ting, som er gode at kende til, så du kan vælge den helt rigtige løsning for dig.

Herunder finder du 5 ting du skal vide om Xbox vægbeslag.

#1 - 360° ventilation

Når du spiller på din Xbox, især når den benyttes i længere tid ad gangen, udvikles der meget varme og derfor har din konsol brug for rigtig god ventilation.

Hvis du har din konsol liggende på en hylde eller i et skab, så har du måske prøvet at den hakker, larmer eller måske helt går ud, fordi den overopheder.

Det kan ske, når konsollen ikke får luft nok eller at luftcirkulationen er begrænset.

Med et Xbox vægbeslag får du konsollen ud i det fri, og monteret på væggen, alene det kan betyde en stor forskel fra ydeevnen, men vægbeslagene sikrer at din enhed har 360° ventilation.

Det betyder at luften kan cirkulere omkring din Xbox og at der ikke er noget der forhindrer en optimal ydelse fra konsollen.

Ventilationen er helt unik med disse vægbeslag, som ikke lukker konsollen inde i et kabinet, men derimod sikrer at du kan nyde designet af din flotte konsol, også når du bare ser tv.

Derfor bør du når du kigger efter vægbeslag kigge efter et beslag med god ventilation.

#2 - Funktioner til kabelstyring

Du kender sikkert til at kablerne ligger og roder på enten gulvet eller på bordet, både når du spiller på din Xbox og måske også et stykke tid efter du er færdig med at spille.

Det ser bedre ud, i et tjekket gamingrum eller i stuen, at der ikke er kabelrod på bordet eller gulvet, og at det er nemt og hurtigt at gå i gang med at spille.

Med et vægbeslag, som kan monteres tæt på din skærm, mindsker du kabelrod, da kablerne kan rulles op og gemmes bagved din skærm.

En anden fordel ved at montere din Xbox i et vægbeslag er at du ikke behøver at finde den frem når du skal bruge den og rydde det hele op igen, når du er færdig.

Konsollen hænger altid klar til brug med et vægbeslag, kablerne er altid koblet til og har du også vægbeslag til controllerne, er det super nemt at finde frem og rydde op.

Hvis ikke du har trådløse controllere, skal ledningen blot rulles op, før controlleren placeres i vægbeslaget, klar til næste gang du vil spille.

På den måde kan det blive mere indbydende at gå i gang med at spille, end hvis du først skal hen og finde det hele frem og slutte konsollen til.

#3 - Vægbeslag til controllere

Med et vægbeslag til dine controllere, ved du altid hvor de er, når du vil igang med at spille på din Xbox.

Beslagene kan monteres tæt på dit konsolbeslag, så du har det hele samlet, og de sikrer at dine controllere er klar til brug og nemme at få ud af beslaget.

Vægbeslaget til controllere kan gøre det lettere at oplade controllerene, når de ikke bliver brugt, da du har mulighed for at placere beslagene tæt på din konsol.

Fordelen ved at bruge et vægbeslag til controllere er at de ikke kommer til og ligge inde i et skab og rode, eller mangle strøm, fordi der ikke lige var plads eller mulighed for strøm, inden de blev gemt væk.

Har du controllere med ledning kan denne blot rulles op og sættes omkring controlleren, når den placeres i vægbeslaget.

Når du vælger vægbeslag til dine controllere, kan beslagene hjælpe til at få dit gamingrum eller stuen til at se endnu mere tjekket ud.

#4 - Vægbeslag til Xbox konsol

Vægbeslag til Xbox konsol er specielt designet til at holde din Xbox fast på væggen og kunne bære vægten fra konsollen.

Vægbeslaget sørger for at din Xbox design kommer til sin ret og at konsollen får rigelig med ventilation.

Vægbeslaget er typisk tilpasset til en bestemt model af Xbox, for at sikre en sikker montering, derfor er det vigtigt at du er opmærksom på at beslaget skal passe til din model af Xbox.

Vægbeslagene kommer med en udførlig monteringsinstruktion, så det er let for dig at sætte beslaget på væggen.

Vær også opmærksom på vægten af beslaget, da et tungt beslag kan være sværere at håndtere under opsætning end er lettere beslag.

Den samlede vægt af beslag og konsol, kan også have betydning for hvordan beslaget skal monteres og alt efter hvilken type væg det monteres på, kan det være nødvendigt at bruge rawplugs til monteringen.

#5 - Design

Når du kigger efter vægbeslag til din Xbox, så findes der forskellige designs og der kan også være stor forskel på hvor meget af din Xbox der bliver vist i beslaget.

Det er naturligvis et spørgsmål om smag og behag, hvilket design der tiltaler dig, men sørg for at vælge et design der giver god ventilation til din konsol.

Designet bør ikke bare være flot, men også funktionelt og sikkert at bruge, så din Xbox ikke pludselig ryger ned af væggen og i værste fald går i stykker.

Derfor kan det være en fordel at du sikrer dig at designet og holdbarheden er testet og robust.

Vægbeslaget bør ikke være designet således at det kan risikere at skramme, eller ridse din Xbox, når den monteres i vægbeslaget.

Du skal også kigge efter om det er nemt at komme til både diskdrev og kabelstik, når din konsol er monteret i vægbeslaget, for hvis det bliver for besværligt at få monteret kabler eller skifte spil, så kan glæde ved det nye vægbeslag hurtigt forsvinde.

Du skal dog være opmærksom på at hvis du bruger diskdrevet, så anbefales det ikke at man hænger eller stiller konsollen vertikalt eller på højkant, da det kan skade diskdrevet.

Designet kan ikke tage højde for din montering af vægbeslaget, så derfor er det vigtigt at du følger den medfølgende vejledning, både til hvordan det monteres, men også i forhold til hvilke skruer, rawplugs eller andre materialer du skal bruge til monteringen.

Ved at følge vejledningen sikrer du at dit vægbeslag bliver hængt sikkert og ordentligt op, så du trygt kan koncentrere dig om at spille.

Når du vælger det design der passer til dit gamingrum eller stuen, så glæd dig til at få opgraderet udseendet af rummet og spare pladsen på bordet.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007