Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Smartphone Dock

Her på siden finder du vores udvalg af Smartphone Docks, som kan fungere som en praktisk stander og oplader til din iPhone og Android telefon. Med en Smartphone dock er telefonen altid ladet op

Filtrér
Sortering

Læs mere om Smartphone Dock

Smartphone dock - Praktisk stander og oplader til din smartphone

En smartphone dock virker som både en praktisk stander til din iPhone eller din Android smartphone, samtidigt med at den fungerer som en oplader for telefonen.

Med en smartphone dock til rådighed kan du altid have styr på, hvor du har din smartphone.

Du kan tilmed være sikker på at den er ladet op, når du skal bruge den, samtidigt med at den pynter, da din smartphone ikke ligger og flyder rundt omkring i dit hjem.

Vi har et udvalg af forskellige smartphone docks på vores side.

5 ting du bør overveje inden du køber en smartphone dock

Er det første gang at du er på udkig efter en smartphone dock, men har ikke det store kendskab til den type enhed, så er det med at læse videre herunder.

Vi kommer ind på de forskellige smartphone docks til henholdsvis Android og iOS der findes ude på markedet indenfor tilbehør til smartphones.

Du bliver også gjort klogere på de forskellige output der findes i diverse smartphone docks.

#1 - Smartphone dock til Android

Der findes mange forskellige udgaver af smartphone docks til Android, og de kan alle sammen bruges til opladning af din smartphone og til at have den stående, mens de gør deres arbejde.

Du kan sætte en smartphone dock til den nærmeste stikkontakt ved fx dit natbord, så din smartphone kan blive ladt op til den næste dag.

Den generelle stiktype der bruges til USB-opladeren i stikkontakten eller til din computer, hvis du både vil lade smartphonen op, mens du laver noget dataoverførsel, er USB-A.

Men til selve smartphonen kan der være forskelle på hvad de forskellige udgaver af smartphone docks har af stiktyper, da der naturligvis er forskel på smartphones afhængig af brand og model.

Har du fx en smartphone med stiktypen micro USB, så skal du gå efter en smartphone dock der kan understøtte den samme stiktype, så du kan være sikker på at den rent faktisk kan oplade din enhed..

Nyere smartphones er efterhånden med stiktypen USB-C 3.1, der har de fordele at den er fleksibel og hurtig til at lade dine enheder.

En særlig fordel ved USB-C 3.1 er, at den kan passe i stikket på din smartphone uanset hvordan det vender, så risikerer du ikke at komme til at sætte din smartphone forkert på smartphone docken.

#2 - Smartphone dock til iPhone

Ejer du en iPhone og ønsker at finde en smartphone dock til den, så er det med at gå efter en udgave der generelt kan bruges til iPhones.

En smartphone dock til iOS er i sin konstruktion ikke meget anderledes end de smartphone docks der er til Android.

Den eneste markante forskel på den er naturligvis, at den bruger Lightning som den primære stiktype, der som bekendt er det der bliver brugt til iPhones.

Det smarte ved en smartphone dock til iOS er, at den kan bruges til alle udgaver af iPhones, da de generelt har den samme Lightning-stiktype.

Ligesom de smartphone dock til Android, kan du tilslutte iOS-smartphone docken til din computer, hvis du fx vil overføre data som fx billeder eller videoer fra din iPhone over til den.

#3 - Smartphone docks med powerbank

Det er meget populært at bruge powerbanks, da de som enheder kan overføre en mængde af strøm til opladning af forskellige batteridrevne enheder.

Der findes de smartphone docks der både er med oplader og powerbank, så du har to valgmuligheder, når det handler om opladning af din smartphone.

Den variant af en smartphone dock med powerbank er ikke anderledes med hensyn til hvordan du bruger, da du også på den kan have din smartphone stående oprejst, mens den bliver ladt op.

Selve powerbank-delen i den kan have et batterikapacitet på fx 2000 mAh.

Idet powerbanken sidder på opladeren, så gør det sådan at du altid har en opladt powerbank med dig, hvis du skal ud nogle steder.

En smartphone dock med powerbank kan tage cirka et par timer om at blive genopladt, efter at den er blivet afladt.

En smartphone dock med powerbank understøtter stiktyper som dem her:

 • Lightning
 • Micro USB
 • USB-C

#4 - Output i smartphone docks

Der kan være stor forskel på output i de forskellige typer af smartphone docks.

Jo mere output der er i en smartphone dock, jo hurtigere er den om at lade din smartphone op.

Så hvis du er typen der foretrækker at det skal gå stærkt med opladningen af din smartphone, så er det selvfølgelig med at gå efter en smartphone dock med et stort output.

Hvis du ikke har så travlt med opladningen, så kan du bare nøjes med en smartphone dock med et output på fx 10 V.

Her er eksempler på forskellige output i smartphone docks:

 • 5 V
 • 9 V
 • 12 V
 • 15 V
 • 24 V

#5 - Størrelser og valg af farve i smartphone docks

Smartphone docks findes i mange forskellige størrelser, da det også spiller sammen med designet af den.

De fleste smartphone docks på markedet er i kompakte størrelser, så det at have en smartphone dock stående på dit skrivebord eller dit natbord tager altså ikke plads.

Mange smartphone docks ser meget dekorative ud i deres design, så du kan sagtens finde en udgave der kan se smart ud på dit skrivebord.

Smartphone docks kan også købes i mange forskellige farver, uden at de spiller nogen som helst rolle med hensyn til egenskaber og hænger derfor også kun sammen med designet.

Her er eksempler på farver der findes til smartphone docks:

 • Multifarvet
 • Blå
 • Sort
 • Grøn
 • Rød

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007