Alle køb kan byttes til 15. marts 2022 - Bestil før 22. dec og få pakken før jul!

Rejseadapter

Find en uundværlig rejseadapter til din ferie i udlandet. På den måde kan du omdanne et udenlandsk stik til et dansk, så du kan oplade din telefon osv.

Læs mere om Rejseadapter

Værd at vide om rejseadaptere

En rejseadapter er en nødvendighed, når du rejser i lande, der har andre strømstik end dem, vi kender fra Danmark og mange europæiske lande.

Rejseadapter til alle stik – Kæmpe udvalg

”At rejse er at leve”. Vi kender vist alle H. C. Andersens berømte ord. Hvis H. C. Andersen havde levet i dag, ville han sikkert have skrevet: ”At rejse er at leve, men ikke uden en rejseadapter”.

Uden en rejseadapter havde han i hvert fald haft begrænset skrivetid på sin bærbare computer, skulle de berømte ord skrives i 2019.

På hans tid blev teksterne skrevet med pen og blæk, SMS-beskeder og mails blev sendt som håndskrevne postkort eller breve – og der var ingen elektriske barbermaskiner eller andre fornødenheder, der krævede strøm.

Hvis H.C. Andersen havde levet – og rejst – i dag, ville han ikke have undværet en rejseadapter.

I dag er vi fuldstændig afhængige af muligheden for at have adgang til strøm. Hvad enten vi opholder os i vores hjem, på vores arbejdsplads – eller er ude at rejse – har vi brug for strøm. Strøm giver os lys, sørger for opvarmning af vores hjem, giver adgang til TV, radio, computer, den medbragte bluetooth højtaler - og oplader vores tablets og telefoner.

Der findes næppe et hjem i dagens Danmark, der ikke tæller mange apparater og enheder, der kræver strøm dagligt – eller næsten dagligt. Det gælder også, når vi skal ud at rejse.

En rejseadapter er en nødvendighed

Hvis du rejser til meget primitive områder i verden, vil du sikkert kunne klare dig et par dage uden strøm, men så vil det sikkert begynde at knibe. Telefonen og tabletten begynder at løbe tør, det er besværligt at koge vand til kaffen og du kan trænge til en barbering.

Når du så får mulighed for at komme til strøm, kan der opstå problemer. De medbragte stik og ledninger passer måske ikke til de strømkontakter, der findes i det pågældende land.

Her er det ikke kun en fordel, men en nødvendighed at have en adapter, der kan bruges som omformer til dine danske stik.

Der findes nemlig ikke nogen international standard, når det gælder strømkabler eller strømstik, som man kender det fra for eksempel USB-kabler. Derfor er en rejseadapter en ufravigeligt krav, når du skal have strøm til dine enheder.

En strømadapter er i bund og grund en simpel ting at bruge. I den ene ende har den et stik, der passer til stikdåsen i det pågældende land – i den anden ende sidder et stik, der passer til dine danske stik. Strømmen føres gennem adapteren, så du kan trække strøm til dine apparater og enheder.

Det er simpelt i brug, men er i dag ikke en luksus - det er blevet en nødvendighed for moderne mennesker, der vil opleve verden eller bare have en god ferie uden, at de skal undvære de ting, som vi er blevet vant til at bruge i hverdagen.

Med mindre du er en primitivt rejsende globetrotter – der alligevel ikke har mulighed for at komme i nærheden af strøm - er en rejseadapter en nødvendighed – og bør derfor være en fast bestanddel af din kufferts indhold.

Den fylder næsten intet og vægten er i praksis ubetydelig. H. C. Andersen havde med stor sikkerhed ikke kunnet undvære denne lille, praktiske og nødvendige enhed, hvis han havde rejst rundt i nutidens verden.

Rejseadaptere fås i mange forskellige modeller

Vi fører mange forskellige modeller fra flere producenter, så du finder nemt den rejseadapter, der passer til dine rejsebehov. Måske rejser du ofte til et specifikt land og har kun brug for en adapter, der passer til det pågældende land.

Måske rejser du til mange forskellige destinationer, hvor du med fordel bør investere i en model, der kan bruges i flere forskellige lande. Disse modeller kaldes for en universal rejseadapter.

Vi fører begge slags i forskellige udgaver, så du finder nemt den rigtige rejseadapter i vores oversigt, hvor det er beskrevet, hvilke landområder de passer til.

Medbringer du flere ting, der er strømkrævende i brug eller skal oplades, kan du med fordel supplere med en stikdåse med flere udtag. Når du rejser har du sikkert ikke strøm til rådighed konstant, så her kan det være vigtigt at udnytte den tid, hvor der kan bruges strøm og oplades enheder.

I vores sortiment af rejseadaptere finder du også modeller med en USB-udgang. Disse er særdeles praktiske til opladning af telefoner, tablets og andre opladelige enheder, der anvender USB til dette.

Er i flere på rejse sammen, har I sikkert flere enheder, der skal oplades. Her kan en rejseadapter suppleres med en USB oplader med flere udgange, så alle kan få opladet deres enheder samtidig. USB-opladere med flere udgange findes i flere modeller i vores produktoversigt.

Universal rejseadapter

Forskellen på strømstikkene kan være store i de forskellige lande. Både i udformningen og antallet af ben. Det kan derfor betyde et stort antal rejseadaptere, hvis du rejser til mange forskellige lande, hvor der er forskellige udformninger af stikkontakterne.

Rejser du til mange forskellige destinationer, kan en universal rejseadapter være et godt bud, så du blot kan nøjes med at medbringe den ene form for rejseadapter.

En universal rejseadapter har justerbare skydere, hvilket betyder, at du selv kan indstille stiktypen, så den passer til den enkelte destinations stik.

Soklen på rejseadapteren har en universal indgang, så du uden problemer kan tilslutte dine strømstik til den.

Rejseadapter USA og rejseadapter Canada

En af de former for rejseadaptere som de fleste kommer i kontakt med, er rejseadapteren til USA, når turen går over Atlanten. En USA-rejseadapter gør det muligt for dig at tilslutte dansk elektronik til amerikanske stikkontakter.

En USA-rejseadapter finder du både med og uden jord. Når du rejser til USA, skal du huske at undersøge, om din oplader til mobiltelefonen har en variabel spænding. I USA bruger de nemlig 110V spænding, mens vi i Danmark og det meste af Europa bruger 230V.

Har din oplader ikke en variabel spænding, bør du overveje at købe en, der har det. Alternativt kan du overveje en power converter, hvis du ikke vil ud i at købe en oplader i USA.

En rejseadapter til USA kan for eksempel også bruges i lande som Mexico og Canada.

Rejseadapter England

Hvis du er rejst til England uden at tænke over, at stikkontakterne i EU ikke er de samme, så har du uden tvivl stået og set fortvivlet på stikkontakten i væggen, når du ville oplade din mobiltelefon.

De engelske stikkontakter har trebenet stik og er i den grad anderledes i forhold til de danske. Det er derfor en rigtig god ide at huske en rejseadapter til England, når du pakker kufferten.

En rejseadapter til England kan også bruges i lande som Irland, Nordirland, Skotland, Gibraltar, Dubai og Singapore.

Rejseadapter Italien

De italienske stikkontakter minder lidt om de danske - og så slet ikke. De italienske stik er ret unikke i deres udformning og indeholder en stiktype med tre ben.

En italiensk rejseadapter har det trebenede stik, der passer til de italienske stikkontakter og poler, så du kan tilslutte dit danske stik og oplade din mobiltelefon, bærbare computer eller andre enheder, der kræver strøm.

Rejseadapter Australien

De australske stik minder mest af alt om et V skabt af to tynde plader. Det adskiller sig dermed markant fra en lang række af de andre stikvarianter, som man møder i den vestlige verden.

Denne stikvariant anvendes dog af godt 1,5 milliarder mennesker. Du kan få en rejseadapter til Australien både med og uden jord.

Den australske rejseadapter kan også bruges i andre lande. En rejseadapter til Australien kan nemlig også bruges i lande som New Zealand, Fiji, Argentina og Kina.

Rejseadapter Indien og rejseadapter Sydafrika

De sydafrikanske og indiske stik minder mest af alt om en krydsning mellem de engelske og de nordamerikanske. Men de med et stort og to små ben adskiller det sig alligevel mærkbart. Her er det store stik beregnet til jord.

Du kan heller ikke tilslutte et dansk tobenet stik til en sydafrikansk stikkontakt, selv hvis du prøver at sætte det i de to stik, der er beregnede til de to små ben.

Rejser du til Sydafrika eller Indien - og vil du have strøm på din mobiltelefon og andre enheder, så skal du have en rejseadapter til Sydafrika eller Indien.

Denne stikudformning er faktisk brugt af næsten to milliarder mennesker

Rejseadapter Schweiz

Tilhører du den del af danskere, der enten har bosat sig i Schweiz eller tit rejser dertil, så er en rejseadapter til Schweiz en rigtig god ting at investere i.

De schweiziske stik har et trebenet stik, der består af tre forskudte ben. Du skal derfor bruge en schweizisk rejseadapter, for at du kan tilslutte dine danske stik til en schweizisk stikkontakt.

Rejseadapter Israel

En rejseadapter til Israel er et must, hvis du skal have strøm på dine medbragte elektroniske enheder, når du besøger Israel.

De israelske stik har en unik udformning med en stiktype med tre kantede ben. En rejseadapter til Israel er derfor et krav, hvis du skal kunne oplade din mobiltelefon med en lokal stikkontakt i Israel.

Rejseadaptere til brug i Danmark

Har du familie eller venner, der er bosiddende i udlandet, kan du være den gode vært, når de kommer på besøg i Danmark. Hav på forhånd indkøbt en adapter, der konverterer strøm fra de danske stikdåser til et udgang, der passer til de elektriske apparater og enheder, som de medbringer på deres rejse.

Er det gæster fra for eksempel USA, skal du være opmærksom på, at deres enheder tilsluttes 110V og ikke de danske 220V. Overvej i dette tilfælde at købe en power converter, der omdanner vores 220V til 110V. Power convertere finder du i vores produktoversigt.

Selvom vi i EU – og i resten af verden – er blevet enige om mange internationale aftaler, er vi dog ikke blevet enige om, at vi skal have den samme strømforsyning – og intet tyder på, at det sker i den nærmeste fremtid. En rejseadapter er derfor en nødvendighed, når du rejser i lande, der har andre strømstik end dem, vi kender fra Danmark og mange europæiske lande. Find derfor den rejseadapter, der passer til din destination – eller køb eventuelt en universal adapter, der passer til strømstik i flere forskellige lande – så er du altid sikret strøm til dine apparater og enheder.

Skross rejseadapter

Vi sætter altid en ære i at finde produkter fra de bedste producenter, så du får de bedste varer, når du handler hos os. Det er en af grundene til, at vi har valgt en lang række rejseadaptere fra Skross.

Skross leverer både veldesignede rejseadaptere, der samtidig er kendt for at levere kvalitet.

Du finder derfor både universale rejseadaptere og rejseadaptere til for eksempel USA og andre lande fra Skross.

Power converter

Det er også muligt for dig at tilslutte for eksempel amerikanske enheder til det danske el-net - også selvom de amerikanske enheder er designet til at bruge 110V, mens de danske bruger 230V.

Det bliver muligt via en power converter, der konverterer spændingen fra 230V til 110V - eller 24V til 12V, så man via power converteren kan tilslutte sine udenlandske enheder herhjemme.

Det betyder i bund og grund, at du godt kan købe elektronik med hjem fra ferien. Du skal blot bruge en power converter, når de skal tilsluttes herhjemme.

Få din rejseadapter allerede i morgen

Står du og skal afsted på en rejse til udlandet om få dage, så behøver du ikke fortvivle. Du kan sagtens nå at få din rejseadapter med på turen, så du kan få strøm på dine enheder.

Det vil ikke være en rigtig ferie, hvis du ikke kan tage billeder fra den med mobiltelefonen, dele dem med vennerne eller tjekke mails og følge med i, hvordan det går derhjemme.

Vi er stolte af, at vi kan tilbyde dag-til-dag-levering på vores flere end 11.500 varer. Bestiller du inden kl. 16.30 mandag til torsdag, så afsendes din ordre samme dag. Det samme gælder om fredagen, hvis du bestiller inden kl. 15.30.

Har du spørgsmål til din rejseadapter - eller til nogle af vores mange andre varer, så er du velkommen til at kontakte os. Vi har dedikerede kundeservicemedarbejde siddende af samme grund.

Du kan komme i takt med vores kundeservice på telefon +45 86 32 71 71 eller via e-mail på info@avXperten.dk.

Selvom vi i EU – og i resten af verden – er blevet enige om mange internationale aftaler, er vi dog ikke blevet enige om, at vi skal have den samme strømforsyning – og intet tyder på, at det sker i den nærmeste fremtid. En rejseadapter er derfor en nødvendighed, når du rejser i lande, der har andre strømstik end dem, vi kender fra Danmark og mange europæiske lande. Find derfor den rejseadapter, der passer til din destination – eller køb eventuelt en universal adapter, der passer til strømstik i flere forskellige lande – så er du altid sikret strøm til dine apparater og enheder. Se også mange andre spændende produkter hos avXperten, som eksempelvis:


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

 

avXperten.dk har 9.6 ud af 10 stjerner baseret på 16654 anmeldelser på Trustpilot.
avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007