Rejseadapter

Find en uundværlig rejseadapter til din ferie i udlandet. På den måde kan du omdanne et udenlandsk stik til et dansk, så du kan oplade din telefon osv.

Læs mere om Rejseadapter

Værd at vide om rejseadaptere

En rejseadapter er en nødvendighed, når du rejser i lande, der har andre strømstik end dem, vi kender fra Danmark og mange europæiske lande.

Rejseadapter til alle stik – Kæmpe udvalg

”At rejse er at leve”. Vi kender vist alle H. C. Andersens berømte ord. Hvis H. C. Andersen havde levet i dag, ville han sikkert have skrevet: ”At rejse er at leve, men ikke uden en rejseadapter”.
På hans tid blev teksterne skrevet med pen og blæk, SMS beskeder og mails blev sendt som håndskrevne postkort eller breve – og der var ingen elektriske barbermaskiner eller andre fornødenheder, der krævede strøm.
Hvis H.C. Andersen havde levet – og rejst – i dag, ville han ikke have undværet en rejseadapter.

I dag er vi fuldstændig afhængige af muligheden for at have adgang til strøm. Hvad enten vi opholder os i vores hjem, vores arbejdsplads – eller er ude at rejse – har vi brug for strøm. Strøm giver os lys, sørger for opvarmning af vores hjem, giver adgang til Tv, radio, computer, den medbragte bluetooth højtaler - og oplader vores tablets og telefoner.Der findes næppe et hjem i dagens Danmark, der ikke tæller mange apparater og enheder, der kræver strøm dagligt – eller næsten dagligt.

En rejseadapter er en nødvendighed

Hvis du rejser til meget primitive områder i verden, vil du sikkert kunne klare dig et par dage uden strøm, men så vil det sikkert begynde at knibe. Telefonen og tabletten begynder at løbe tør, det er besværligt at koge vand til kaffen og du kan trænge til en barbering.
Når du så får mulighed for at komme til strøm, kan der opstå problemer. De medbragte stik og ledninger passer måske ikke til de strømkontakter, der findes i det pågældende land.
Her er det ikke kun en fordel, men en nødvendighed at have en adapter, der kan bruges som omformer til dine danske stik.

En strømadapter er i bund og grund en simpel ting at bruge. I den ene ende har den et stik, der passer til stikdåsen i det pågældende land – i den anden ende sidder et stik, der passer til dine danske stik. Strømmen føres gennem adapteren og du kan nu trække strøm til dine apparater og enheder.

Det er simpelt i brug, men er i dag ikke en luksus; det er blevet en nødvendighed for moderne mennesker, der vil opleve verden eller bare have en god ferie uden at skulle undvære de ting, vi er blevet vant til at bruge i hverdagen. Med mindre du er en primitivt rejsende globetrotter – der alligevel ikke har mulighed for at komme i nærheden af strøm - er en rejseadapter en nødvendighed – og bør derfor være en fast bestanddel af din kufferts indhold. Den fylder næsten intet og vægten er i praksis ubetydelig. H. C. Andersen havde med stor sikkerhed ikke kunnet undvære denne lille, praktiske og nødvendige enhed, hvis han havde rejst rundt i nutidens verden.

Rejseadaptere fås i mange forskellige modeller

Vi fører mange forskellige modeller fra flere producenter, så du finder nemt den elstik adapter, der passer til dine rejsebehov. Måske rejser du ofte til et specifikt land og har kun brug for en adapter, der passer til det pågældende land. Måske rejser du til mange forskellige destinationer, hvor du med fordel bør investere i en model, der kan bruges i flere forskellige lande. Vi fører begge slags i forskellige udgaver, så du finder den rigtige i vores oversigt, hvor det er beskrevet, hvilke landområder de passer til.

Medbringer du flere ting, der er strømkrævende i brug eller skal oplades, kan du med fordel supplere med en kort forlængerledning med flere udtag. Når du rejser har du sikkert ikke strøm til rådighed konstant, så her kan det være vigtigt at udnytte den tid, hvor der kan bruges strøm og oplades enheder.

I vores sortiment finder du også modeller med en USB-udgang. Disse er særdeles praktiske til opladning af telefoner, tablets og andre opladelige enheder, der anvender USB til dette. Er i flere på rejse sammen, har I sikkert flere enheder, der skal oplades. Her kan en rejseadapter suppleres med en USB oplader med flere udgange, så I alle kan få opladet enheder samtidig. USB opladere med flere udgange findes i flere modeller i vores produktoversigt.

Rejseadaptere til brug i Danmark

Har du familie eller venner, der er bosiddende i udlandet, kan du være den gode vært, når de kommer på besøg i Danmark. Hav på forhånd indkøbt en adapter, der konverterer strøm fra de danske stikdåser til et udgang, der passer til de elektriske apparater og enheder, som de medbringer på deres rejse.

Er det gæster fra for eksempel USA, skal du være opmærksom på, at deres enheder tilsluttes 110V og ikke de danske 220V. Overvej i dette tilfælde at købe en power converter, der omdanner vores 220V til 110V. Power convertere finder du i vores produktoversigt.

Selvom vi i EU – og i resten af verden – er blevet enige om mange internationale aftaler, er vi dog ikke blevet enige om, at vi skal have den samme strømforsyning – og intet tyder på, at det sker i den nærmeste fremtid. En rejseadapter er derfor en nødvendighed, når du rejser i lande, der har andre strømstik end dem, vi kender fra Danmark og mange europæiske lande. Find derfor den rejseadapter, der passer til din destination – eller køb eventuelt en universal adapter, der passer til strømstik i flere forskellige lande – så er du altid sikret strøm til dine apparater og enheder.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

 

avXperten.dk har 9.6 ud af 10 stjerner baseret på 16654 anmeldelser på Trustpilot.
avXperten
MenuKontaktKurvSøg