Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Apple adapter

Mangler du en adapter eller en oplader til din Apple enhed, så finder du en løsning her. Vi har opladere og adaptere der kan bruges både med iPhone, iPad, MacBook og meget mere.

Læs mere om Apple adapter

Apple adapter - forbind dine Apple produkter med utallige enheder

Bruger du både Apple enheder og de enheder der ikke er produceret af det kendte brand, så ved du måske i forvejen at Apple har deres helt egne kabeltyper.

Deres kabeltyper spiller nemlig sjældent godt sammen med ikke Apple enheder.

Står du og mangler muligheden for at bruge din Apple enhed med en anden enhed, så er det med at gå efter en Apple adapter til diverse stiktyper.

Det er den nødvendige løsning for at det kan lade sig gøre på den her måde.       

Vi forhandler mange forskellige slags adaptere til Apple produkter på vores side, heriblandt:

Læs mere om de mange forskellige typer af Apple adaptere som du kan bruge og især hvilken type du bør vælge til diverse opgaver. 

5 typer af Apple adaptere du kan købe til hjemmet eller arbejdspladsen

Har du ikke den store viden om Apple og om deres forskellige adaptere, så kan vores udvalg af dem godt virke noget uoverskueligt til at begynde med.

Men bare rolig, for vi har herunder en række af gode informationer der er med til at gøre klogere på de mange Apple adaptere, vi har på vores side.

Det klogeste du kan gøre, er at tage udgangspunkt i det du mangler nu, så du med garanti køber dig den helt rigtige udgave af en Apple adapter og ikke risikerer at begå dig et fejlkøb som du ikke kan bruge til noget som helst.

Vi kan også anbefale dig at du kigger nærmere på de enkelte Apple adaptere og ser hvad de hver især har af fx stiktyper, spændinger og meget mere.

#1 - Lightning Adapter

Har du et Apple produkt med Lightning stik som fx en iPhone som du gerne vil tilkoble til fx din tablet, så skal du bruge en Lightning adapter til at kunne gøre dette.

Vi har mange udgaver af Lightning adaptere på vores side som kan give dig en stor mulighed for at bruge dine ikke-Apple enheder sammen med fx din iPhone.

Eksempelvis kan du bruge en Lightning adapter til samspil mellem din iPhone eller iPod med din bilradio, når du vil høre musik mens du er på farten.

Der er mange muligheder med brug af Lightning adaptere så vi kan befale dig at du kigger på vores brede udvalg af dem og bliv klogere på deres egenskaber.            

#2 - Mac oplader

Er du en MacBook-forbruger og den Mac oplader du har til den er stået af, så kommer du ikke udenom at skulle købe dig en ny Mac oplader.

Heldigvis for dig har vi et godt udvalg af den slags opladere, så du har god garanti for at finde en Mac oplader til hvad enten om du bruger en MacBook Pro eller en MacBook Air. 

De forskellige Mac opladere vi har på vores side varierer meget med hensyn til fx deres effekt(watt), så det er værd at have med i dine overvejelser i hvor meget strøm din mulige Mac oplader bruger.        

#3 - iPhone oplader

Mangler du en ny iPhone oplader til den udgave af iPhone du måtte eje, så er det med at udforske vores udvalg af mange forskellige iPhone opladere.

Ønsker du fx være kunne oplade din iPhone uden at skulle tænke på kabler, så er det naturligvis en oplagt løsning for dig at gå efter en trådløs udgave af en iPhone oplader, også kaldet en qi-oplader

Det er meget vigtigt at du ser på hvilken iPhone oplader der er kompatibel med den model af iPhone du ejer, så du kan være sikker på at den rent faktisk kan lade din telefon op.

#4 - Lightning kabler

Lightning kabler kan bruges til at oplade, forbinde og synkronisere din iPhone, din iPod eller din iPad.

Du kan nemt have et Lightning kabel med dig over det hele, og en smart ting ved dem er at du bruger det til mange forskellige ting.

En anden spændende ting ved et Lightning kabel er at det fungerer uanset hvordan du vender det, så betyder det at du ikke kan vende det forkert i forbindelse med at du skal bruge den.

Et Lightning kabel kan både bruges til opladning, og til overførsel af filer, billeder, videoer m.m.

Mangler du netop nogle nye Lightning kabler så er det med at se på vores udvalg af dem og se på deres egenskaber, før du laver et køb af dem.         

#5 - USB-C til Lightning kabel

Med brugen af et USB-C til Lightning kabel har du mulighed for at oplade fx din iPhone med en USB-C oplader.

Du skal blot forbinde din iPhone til USB-C porten på din computer, og du kan sagtens arbejde videre, imens din iPhone bliver ladt op.

Du kan også bruge et USB-C til Lightning kabel til synkronisering, hvis der er indhold fra din computer som du fx vil have over på din iPad.

Er det noget du mangler til dine Apple enheder, så kig på vores brede udvalg af USB-C til Lightning kabler og find netop det kabel du skal bruge.       

Ny EU-lov om fælles stik fra efteråret 2024 

I nyere tid er EU blevet enige om at der skal være ét enkelt stik brugt til opladning på samtlige smartphones.

Den nye EU-lov træder i kraft fra efteråret 2024, og loven er af stor betydning for Apple, da det har indflydelse på rigtige mange af deres produkter. 

Fra det gældende tidspunkt vil USB-C være den fælles oplader for alle tablets, smartphones og digitalkameraer i EU.

Alt dette med tiltaget er en del i den store indsats for at det skal være nemmere for alle forbrugere at bruge elektroniske produkter.

Det betyder også at den nye lov skal gøre EU mere bæredygtigt til at gøre noget i reducering af mængden af el-skrot.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007