avXperten

Minijack kabel

Et minijack kabel kan bringe liv i din stue ved at overføre lyden fra din telefon til dit anlæg. Minijack kablet er det mest anvendte kabel til at overføre lyd med. De fås i flere udgaver heriblandt med vinklet afslutning så de er nemmere at bruge sammen med fladskærmen. Vi fører dem i et væld af forskellige farver, længder og udformninger så du er sikker på at finde et kabel, som matcher til dine behov.

Minijack kabel - Kabel med Mini Jack stik - Stort online udvalg

Har du en mobiltelefon eller en computer, så har du bestemt også et par hovedtelefoner med et minijack stik. Minijack kabler kan bruges til mange lydrelaterede ting i hverdagen, og er det mest almindeligt brugte lydkabel i hjemmet i dag.

Du kan forbinde højtalere med din computer eller dit fjernsyn. Du kan bruge det i forbindelse med at tilslutte en mobiltelefon til lydindgangen på din computer eller du kan forbinde et sæt eksterne højtalere til din computer eller dit fjernsyn.

3.5 mm minijack kabel

Minijack, også kendt som 3.5 mm, bruges til de fleste lyd ud- og indgange i dag, så som fra computeren til højtalerne, fra dit fjernsyn til eksterne højtalere, fra din computer til højtalere indbygget i din computerskærm, og mange andre steder.

De kan fås i mange forskellige længder og kvaliteter, i almindelig og pro udgave, og du kan endda få kablerne i stof, som ikke filtre så nemt, eller i spiraler, der gør at de er langt nemmere at have liggende, da de ikke fylder så meget som lige kabler gør.

Du kan få dem med vinklede stik, så de ikke fylder for meget bag på f.eks. fladskærmen der hænger på væggen.

Mange længder, farver og udformninger

Minijack kabler fås i mange forskellige længder, lige fra 0,5 meter og helt op til 15 meters længde, og de kan også fås i et væld af farver, som gør dem nemme at tilpasse til boligens stil. Med et langt minijack kabel kan du nemt placere dine højtalere der, hvor det passer dig bedst.

De professionelle stik er guldbelagte, der gør dem mere modstandsdygtige overfor udefrakommende støj, hvis højtalerne befinder sig i et rum sammen med mange andre elektriske apparater, der kan forstyrre lydsignalerne.

De overfører stereolyd fra og til højtalere, og giver en suveræn lydoplevelse.

De fås fra relativt tykke kabler, der ikke så nemt filtre sammen, til ulta slimline kabler, der er så tynde at de næsten ikke kan ses, og dermed er nemme at skjule.

Du kan også få minijack kabler, der er beklædt med stof, så de ser ekstra smarte ud. Derudover gør stof beklædningen at kablet ikke filtre så let eller slår knuder, hvis du f.eks. har det i lommen eller i tasken. Det gør det enormt nemt at tage med.

Desuden gør stof beklædningen at kablet er langt mere fleksibelt og ikke så nemt går i stykker som plastik beklædte kabler gør.

Vores minijack kabler er godkendt efter danske standarder

Alle vores minijack kabler er godkendt efter danske standarder og passer til de almindelige minijack stik der bruges i Danmark, så der er ikke risiko for at du får købt et kabel, der f.eks. ikke passer til din mobiltelefon eller din computers lydudtag.

Minijack kabler kan tilsluttes til alle apparater

Har dine apparater et minijack stik indbygget, så kan du bruge vores kabler til at forbinde dem med hinanden. Så længe det drejer sig om et 3,5 mm minijack stik, så kan du tilslutte vores kabler til det.

Støjskærmede kabler

Mange af vores kabler er ekstra skærmet imod udefrakommende støj, hvilket giver dig en bedre lyd. Sådanne kabler kan benyttes i omgivelser, hvor der er meget støj fra andre ledninger og apparater, så som et kontor med mange computere osv.

Til hjemme brug, hvor der ikke er de store støjgener, kan et ganske almindeligt minijack kabel bruges uden problemer.

Professionelle kabler

Til forskel for standard kablerne, så er pro kablerne af en stærkere kvalitet, er støjskærmede og har guldbelagte stik, hvilket alt samme medvirker til, at lyden overføres uden forstyrrelser i en knivskarp kvalitet, som du kan nyde til fulde.

De har en solid kobber kerne til forskel fra standard kablerne, der har en aluminiumsleder, der er betrukket med kobber.

Kablerne er desuden tykkere end de almindelige, hvilket giver dem en længere levetid end de tynde kabler, der nemmere kan knække eller rives over. Med disse kabler får man tilemd 10 års garanti

Vælg et minijack kabel fra os

Da de fleste lydapparater i dag bruger 3.5 mm minijack stik, så er det disse kabler du har brug for. Især når du skal forbinde dine enheder med hinanden for at få lyden fra f.eks. din smartphone til en ekstern højtaler, eller fra din computer til din skærm med indbyggede højtalere.

Du kan bruge minijack kabler til det meste indenfor lyd i dag, og med et langt kabel behøver du ikke at gå på kompromis med hvor du placere dine højtalere.

Vores kabler er yderst prisgunstige, samtidig med de er af højeste kvalitet, så du behøver ikke at bekymre dig for, om du får et dårligt kabel ved at købe en billigere udgave.

Det kommer helt an på din opsætning og hvor højt du går op i lydoplevelsen, når det kommer til hvilket kabel du bør vælge.

Selv med voreas billigste udgaver er du godt hjulpet.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg