UDSALG - Klik her og se de mange gode tilbud

Elkedel

Kog vand nemt og hurtigt med en smart elkedel. Flere forskellige modeller og farver og en smart rejse-elkedel der er let have med i kufferten

Filtrér
Sortering

Læs mere om Elkedel

Elkedel med temperaturkontrol

Her på siden finder du vores moderne elkedler til ethvert formål hvor du har brug for varmt eller kogende vand.

De fleste af vores elkedler er udstyret med smart temperaturkontrol, så du helt selv kan bestemme hvor varmt vandet skal blive.

Du sparer med andre ord en masse tid, hvis du normalt har været vant til at vente på at vandet fra din el kedel skulle køle ned inden brug.

Derudover finder du elkedler i utallige flotte designs, hvor vi både har en masse smukke farver, samt flotte materialer som glas eller rustfrit stål.

Læs mere om hvordan du vælger den rette elkedel til netop dine behov længere nede på denne side, eller klik ind på et produkt du finder interessant for at læse mere.

Elkedel med termostat

Udover temperaturstyring, kan du også få el kedler som er udstyret med et termometer.

Her er det muligt at se hvor varmt indholdet i din elkedel er, og du kan dermed stoppe den hvis du har nået den ønskede temperatur.

I nogle elkedler er termostat et alternativ til temperaturkontrol, og det er dermed ikke en selvfølge at en elkedel indeholder begge disse funktioner.

Nogle personer foretrækker selv at kunne aflæse hvor varmt indholdet er i elkedlen, og vælger derfor termostat.

Det kan også forekomme, at temperaturstyring foregår i intervaller, så det er ikke altid muligt at få 100% præcis temperatur.

El kedel med lys

De helt moderne elkedler indeholder ofte LED-belysning, som egentlig ikke har anden funktion udover at se flot og indbydende ud.

I nogle lidt mere avancerede modeller, kan dette lys fungerer som en indikator til hvor varmt indhold et er, eller hvornår elkedlen er færdig med at opvarme vandet.

For det meste er det dog blot en æstetisk tilføjelse, som får din elkedel til at se lidt mere smart ud.

Vi forhandler også denne type elkedel, som du kan finde øverst på denne side.

Vælg den bedste elkedel til dine behov - kig efter dette

At vælge den rette elkedel er for de fleste meget ligetil, men i takt med den moderne udvikling i teknologi, kan der være nye tilføjelser som du bør kende til.

Herunder får du nogle vigtige punkter du bør overveje inden du vælger en el kedel.

Størrelse

Det første du skal have styr på, er selve den mængde af vand du gerne vil opvarme på én gang.

Elkedler fås typisk i størrelser mellem 1 og 2 liter, men kan også fås i både mindre og større modeller i nogle tilfælde.

Hos avXperten kan du finde elkedler i forskellige størrelser som fx:

  • El kedel 1 liter
  • El kedel 1,7 liter
  • El kedel 1,8 liter

Du bør altid vælge en størrelse som gør at du ikke spilder vand.

Hvis du eksempelvis skal bruge din elkedel til mange personer, bør du vælge en størrelse der reflektere den mængde vand der skal bruges.

Modsat, hvis du bor alene eller få personer, bør du/i vælge en elkedel i en mindre størrelse, så i ikke skal tænke på om i spilder vand.

Funktioner i din elkedel

Det næste punkt, er selve de funktioner du ønsker i din elkedel.

Nogle elkedler er helt standarde, og kan blot opvarme vand, uden videre styring eller eksta funktioner der kan optimere processen.

Her er nogle af de mest normale funktioner du kan finde i mange elkedler:

  1. Vandmåler. De fleste elkedler har i dag en vandmåler, som typisk består af gennemsigtigt materiale med indikatorer for hvor meget vand der er i elkedlen. Denne funktion er meget vigtig, da den kan hjælpe dig med at få den præcise mængde vand du ønsker at opvarme.
  2. Ledning på kande eller base. Når det kommer til ledningen du forbinder til elkedlen, er det en klar fordel at have den på basen fremfor selve elkedlen. Dette betyder at du ikke skal tage stikket ind og ud hver gang du skal bruge elkedlen, og kan frit tag elkedlen fra basen uden at ledningen følger med.
  3. Temperaturstyring og/eller termometer. Du har ofte valget mellem enten temperaturstyring eller termometer, som begge er funktioner der sikrer at du får den ønskede temperatur i din elkedel. Her skal du være opmærksom på at temperaturstyring er en automatisk funktion som stopper når vandet når en bestemt temperatur, mens termometer blot viser hvor varmt vandet er, men du skal selv stoppe elkedlen.
  4. “Hold varm” funktion. Denne funktion holder vandet i elkedlen varm i længere tid, som fx er en stor fordel til gæsterne eller de større fester, hvor kedlen måske står på bordet i længere tid. Dermed har du altså altid varmt vand, selv lang tid efter det oprindeligt er opvarmet i kedlen.

Materiale - Rustfrit stål eller glas

Det sidste punkt, handler i stor grad om komfort og design.

Der findes elkedler i forskelligt materiale, men typisk fås de i enten glas eller rustfrit stål.

Behandlingen af dette materiale kan dog variere, og der findes eksempelvis nogle såkaldte “soft touch” elkedler, som er utrolig behagelig at røre ved, og ikke bliver specielt varme udvendigt.

Valget er her meget en smagssag, og der er som sådan ikke nogle fordele ved at vælge glas fremfor rustfrit stål.

Den eneste faktor kan være, at hvis du har en glas elkedel som ikke har “hold varm” funktion, vil vandet ofte blive koldt hurtigere end i en elkedel af rustfrit stål.

Bedste elkedel til kaffe? Vælg temperaturstyring!

Hvis du vil bruge varmt vand fra en elkedel til kaffen, er det vigtigt at du vælger den rette model.

Her er det ofte et spørgsmål om smag, da forskellige personer kan have forskellige præferencer for hvor varm deres kaffe skal være.

Ligegyldigt hvad din ønskede temperatur på kaffen er, kan du med temperaturstyring selv indstille hvor varmt vandet i kedlen skal blive, og dermed få den helt rette temperatur til din kaffe.

Det samme gælder desuden andre varme drikke, fx te, som også nydes i forskellige temperaturer afhængigt af hvem man spørger.

Med temperaturstyringen på vores elkedler sparer du tid på at vente til din kop kaffe eller te er blevet koldere, og kan nyde den meget hurtigere.

Se hele udvalget øverst her på siden, hvor du uden tvivl kan finde en el kedel der passer til dine behov for både design, temperatur og meget mere.

Find også andre spændende elektroniske produkter her hos avXperte, som fx:


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007