Kartoffelskræller maskine

Kartoffelskræller maskine til effektiv skrælning af dine kartofler på den nemme måde. Maskinen ordner det bøvlede arbejde for dig, og giver dig hurtigt perfekt skrællede kartofler.

Læs mere om Kartoffelskræller maskine

Kartoffelskrællemaskine - Gør skrælningen mere effektiv

Madlavning er for mange en super sjov proces, hvor du i slutningen får en følelse af præstation sammen med et lækkert måltid at nyde.

Selvom det muligvis er rigtigt, er det også rigtigt, at tilberedning af ingredienserne kan være utrolig kedeligt og ofte meget ensformigt, især når det kommer til at skrælle grøntsager såsom kartofler.

Uanset om du laver pommes frites, hash browns eller kartoffelmos, er det første skridt at vaske og skrælle kartoflerne, og afhængigt af den mængde, du skal tilberede, kan det være en del skrælning.

Håndholdte kartoffelskrællere er blevet brugt i århundreder, og selvom de er et stort skridt op fra at bruge blade og knive til at skrabe kartoffelskrælleren af, er de stadig ikke så effektive, og tager ofte meget tid og kræfter på at få skrællet noget.

8 ting du bør overveje inden du køber en kartoffelskrællemaskine

Før du køber et apparat, er det vigtigt at afveje dine egne behov med dit køkkens behov.

For eksempel, hvis du planlægger at bruge en skræller næsten dagligt, vil du måske købe en kraftig model.

På den anden side, hvis du ikke koger kartofler ofte, nytter det ofte ikke noget at bruge penge på noget top-of-the-range.

Du kan spare penge ved at vælge en enklere model, der blot fjerner tynde lag fra grøntsager, i stedet for en med en automatisk roterende klinge.

#1 - Overvej om du har brug for en kommerciel eller hjemme-maskine

Når du handler efter en kartoffelskrællemaskine, vil ofte du bemærke, at du kan vælge mellem en kommerciel maskine og en maskine til privat brug.

Kommercielle maskiner vil være mere holdbare og i stand til at modstå længere tids brug uden problemer; dog vil de også være dyrere end deres mindre holdbare modstykker.

For små kartoffel virksomheder eller køkkenbrug, kan du ofte komme langt med en maskine til privat brug; disse enheder er billigere, men holder muligvis ikke så længe som deres kommercielle modstykker.

#2 - Overvej hvor meget tid du vil bruge

Hvis du er en hjemmekok, der bruger en foodprocessor eller mixer regelmæssigt, kan det være fornuftigt at investere i en af ​​disse avancerede maskiner.

Du kan vælge mellem enkelt formåls-artikler som citruspressere og salat snurrer, som er lavet specifikt til én opgave, men fungerer meget godt til det.

Mere komplekse modeller giver dig mulighed for at lave alt fra hjemmelavet pasta sauce til friske brødkrummer.

Nogle modeller inkluderer endda flere vedhæftede filer, så du kan behandle hele måltider på få minutter.

#3 - Overvej hvilke typer kartofler du vil skrælle

En måde at sikre dig, at du vælger en maskine, der vil gøre sit arbejde, er ved at overveje, hvilken type kartofler du vil have den til at skrælle.

Uanset om du planlægger at bruge en kartoffelskræller eller manuelt at skrælle kartofler, vil det at vide, hvilken type kartoffel du skal skrælle, hjælpe med at sikre, at dine penge og tid er givet godt ud.

Eksempelvis, hvis du planlægger at lave coleslaw eller chips af dine skrællede kartofler, så vælg en maskine, der nemt vil producere ensartede skiver.

På den anden side, hvis det kun er til brug i din restaurant eller hjemmekøkken som en nem måde at skrælle masser af kartofler i løs vægt, så er der ikke behov for ensartethed.

#4 - Rengøring af kartoffelskrællemaskine

En af dine vigtigste overvejelser, når du skal vælge en skrællemaskine, er, hvor let den vil være at vedligeholde og rengøre.

Kig efter modeller, der er lavet med holdbare materialer, såsom rustfrit stål eller hård plast, der vil modstå rust og gruber over tid.

En indbygget beholder gør det også nemmere at fange kartoffel affald, mens du skræller; overvej en, der nemt kan fjernes og vaskes mellem brug.

#5 - Overvej hvilke typer af skrælle-tilbehør du ønsker

Der er i øjeblikket to typer elektriske skrællere på markedet.

Den første er en enkel fastgørelse med et ergonomisk håndtag og et ultra skarpt blad.

Den anden type har sit eget sæt køkkentilbehør, så du nemt kan skrælle, julienne, snitte og rive dig igennem et utal af retter.

Selvom begge designs har deres fordele, hvis du bare planlægger at lave kartoffelsalat eller skære gulerødder og radiser op i en bestemt rækkefølge, så kan en enhed til en enkelt formål være mere end nok til dine behov.

Men hvis du leder efter alsidighed til hvert måltid, så er det sandsynligvis det bedste bud at købe en alt-i-en foodprocessor.

#6 - Overvej størrelsen på din kartoffelskrællemaskine

Når du køber et køkkenværktøj eller et apparat, er det meget vigtigt at overveje størrelsen på dine køkkenborde og opbevaringsplads, da ikke alle køkkener kan rumme et stort kommercielt apparat.

Hvis du kun planlægger at bruge den elektriske skræller lejlighedsvis, så overvej at anskaffe dig en, som du nemt kan opbevare i den tilgængelige opbevaringsplads i køkkenet.

Elektriske kartoffelskrællere kommer i en række forskellige former og størrelser, hvor nogle er store nok til at dække et betydeligt område på dit køkkenbord, mens andre er små nok til at sidde problemfrit i din køkkenskuffe.

#7 - Fremstillingsmaterialet på din kartoffelskrællemaskine

Når du køber en elektrisk kartoffelskræller, bør du vælge en, der er lavet af de bedste byggematerialer, så du har fordelen af ​​holdbarhed.

Alt, der er lavet af tyndt materiale af dårlig kvalitet, går i stykker efter et par brug.

Overvej at investere i kartoffelskrællere lavet af ABS-plastik eller dem, der kommer med et robust metalhus for at få det maksimale ud af maskinen.

#8 - Drivkraften bag din kartoffelskrællemaskine

Hovedformålet med en elektrisk kartoffelskræller er at gøre processen med kartoffelskrælning hurtigere og meget nemmere.

For at opnå det, er skrællerne drevet, så hver del af skindet fjernes uden at spilde noget af kartoflen.

Mens alle elektriske kartoffelskrællere har en strømforsyning, giver nogle dig også mulighed for at indstille forskellige strømtilstande afhængigt af dine behov.

Dette giver dig frihed til at vælge, hvilken tilstand du vil bruge i stedet for at holde fast i én tilstand.

Dette kan især være nyttigt, hvis du også vil bruge din elektriske kartoffelskræller til andre grøntsager og frugter.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007