Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Elektrisk kniv

En elektrisk kniv kan gøre det let som en leg at skære diverse køde, frostvarer og andre madvarer over uden problemer. Den har en indbygget motor samt et eller flere knivblade, som nemt kan skære igennem dine madvarer.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Elektrisk kniv

Elektrisk kniv - En effektiv løsning der kan skære i alt slags kød

Der er perioder hvor selv den bedste køkkenkniv du måtte have til rådighed i din knivblok må komme til kort, når det drejer sig om at skære fx i en oksesteg eller en flæskesteg.

Dertil kunne det være sagen for dig at få fat i en elektrisk kniv som en praktisk løsning i den slags situationer.

En elektrisk kniv der også er kendt som en elektrisk udskæringskniv bliver netop brugt til at skære mad ud på en effektiv måde.

En elektrisk kniv består af to knivblade/savtaklinger der klemmes sammen.

Når først du tænder for en elektrisk kniv, så bevæger dens knive samtidigt med hinanden for at skabe savningen.

Lyder dette som en løsning du har hårdt brug for i dit køkken til udskæring af fx sejt kød, så er det med at se på vores udvalg af elektriske knive på siden her.

Du har en god mulighed for at finde den helt rette elektrisk kniv til dit køkken lige her på siden.

Ting du bør overveje inden du køber en elektrisk kniv

Er det første gang at du har planer om at købe dig en elektrisk kniv og har ingen forhåndsviden om elektriske knive generelt, så er det med at læse videre herunder.

Vi vil guide dig i vores udvalg af dem ved at give dig de nødvendige oplysninger, du får brug for i din søgen efter din kommende elektriske kniv.

Du bliver gjort klogere på de forskellige typer af elektriske knive og deres gode egenskaber der er med til at gøre udskæring af brød og kød langt nemmere for dig.

Vi kommer også ind på strømforbruget i de forskellige elektriske knive, da der er forskelle på det område.

#1 - Typer af elektriske knive og deres egenskaber

Alle de forskellige elektriske knive der findes på det store køkkenmaskine-marked kan bruges til den samme opgave for at gøre det nemmere for dig at skære i fx kød eller brød.

Dog er der ingen elektrisk kniv der ser ens ud, da der findes mange forskellige varianter af dem.

Har du fx behov for at have en god og sikker håndtering af en elektrisk kniv, så kan det anbefales at gå efter en udgave der har et solidt ergonomisk håndtag, som også kan være behageligt for din hånd, mens du er i gang ude i dit køkken.

Hører du til gruppen af køkkenforbrugere der gerne går efter et komplet sæt med alt det du får brug for til madlavningen, så gå eventuelt en elektrisk kniv der har ekstra tilbehør med sig som fx en grillgaffel.

Der findes også udgaver af elektriske knive der er skabt i kompakte former, så de ikke tager meget plads i en skuffe, når du først har taget knivbladene af den.

Elektrisk knive fås ofte i stilsikre farver som sort og hvid, så de kan nemt passe ind i indretningen i mange menneskers køkkener.

Der er forskelle på længderne af de tilhørende knivblade til elektriske knive, hvilket du også skal have med i dine betragtninger i dit kommende køb af en elektrisk kniv.

Her er eksempler på de gode egenskaber der findes i de forskellige elektriske knive ude på markedet:

  • Ergonomisk designet håndtag. Mange elektriske knive har håndtag der er lavet i ergonomisk design, så du kan bruge en elektrisk kniv i længere tid hvis du skal skære en del brød eller kød ud til mange gæster i forbindelse med en stor omgang aftensmad. Det praktiske håndtag på en elektrisk kniv er velegnet til både venstre- og højrehåndede.
  • Sikkerhedsknap. Nutidens elektriske knive har meget fokus på sikkerhed, da der er risiko for at det kan gå galt, hvis du ikke er forsigtig med at bruge en elektrisk kniv. Så mange elektriske knive har en sikkerhedsknap, så du kan slukke den lynhurtigt hvis den går i hak og ikke vil stoppe normalt.
  • Aftageligt knivblad. En elektrisk kniv er med et eller to aftagelige knivblade, som er ligetil at sætte på og tage af, når du er færdig med at bruge den. De elektriske knive der er med to knivblade giver dig mulighed for at have et knivblad til kød og et andet knivblad til frost eller andet. Knivblade fra en elektrisk kniv kan nemt tåle rengøring i din opvaskemaskine, da de er fremstillet i rustfrit stål.
  • Indbygget motor. De mange elektriske knive har en god kraftig motor i sig, der gør det muligt at skære fx kød ud i en pæn hastighed.

Læs mere om de elektriske knive vi har I vores udvalg og bliv endnu klogere på deres forskellige egenskaber, før du køber dig den udgave der kan dække dit behov.

#2 - Strømforbrug i elektriske knive

Elektriske knive fås både med kabel, eller som genopladelige trådløse versioner der kan bruges frit uden begrænsninger.

Ønsker du mulighed for stor fleksibilitet i forbindelse med brug af en elektrisk kniv, så var det måske sagen med en trådløs elektrisk kniv der kan give dig en brugbar bevægelsesfrihed, mens du bruger den.

Alle typer af køkkenmaskiner har forskelle på deres strømforbrug, og det er ikke anderledes når det handler om forbruget af en elektrisk kniv.

Ved du på forhånd at du kommer til at bruge en elektrisk kniv meget til dagligt, da der tit bliver lavet store rette til din store familie, så er det oplagt for dig at gå efter en elektrisk kniv med en effekt på fx 180 W.

Her er de mængder watt der findes i de diverse elektriske knive:

  • 120 W
  • 130 W
  • 150 W
  • 180 W

Du kan se på de elektriske knive vi har i vores udvalg af dem og klik på dem enkeltvis for at se effekten på dem.

Fordele ved at have en elektrisk kniv

Ved at have en elektrisk kniv i dit køkken kan du lette arbejdet med madlavningen betydeligt for dig selv.

Du skal hverken trykke, masse, skære eller noget lignede for at bruge en elektrisk kniv.

Du skal egentlig bare styre den og lad de tilhørende knivblade og den effektive motor om at gøre det store arbejde for dig.

Ved at bruge en elektrisk kniv kan du spare dig selv en masse tid i køkkenet, især hvis det skal gå stærkt med at få lavet aftensmad.

En elektrisk kniv er kort sagt en fornøjelse at arbejde med og kan gøre madlavningen på de trængte dage til en god leg.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007