Hvidløgspresser

Hvidløgspressere i høj kvalitet. Udført i kraftig metal og andre materialer der gør dem behagelige at holde ved og nemt at presse hvidløg med.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Hvidløgspresser

Royal Series Hvidløgspresser
Royal Series Hvidløgspresser

Tåler maskinopvask
Ergonomisk håndtag med SoftGrip

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. maj 2024
Royal Series Hvidløgspresser m/Soft Grip
Royal Series Hvidløgspresser m/Soft Grip

Med Soft Grip-håndtag
Gør det nemt at presse hvidløg

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. maj 2024
Wmf Profi Plus Multipresser (35 x 13cm)
Wmf Profi Plus Multipresser (35 x 13cm)

Giver god kontrol under brug
Kan bruges til at presse forskellige frugter og grøntsager

Læs mere Fjernlager
Levering: 5-7 hverdage
Senest 31. maj 2024
Joseph Joseph Hvidløgspresser
Joseph Joseph Hvidløgspresser

Lader dig presse hvidløg uden besvær
Tåler maskinopvask

Læs mere Fjernlager
Levering: 5-7 hverdage
Senest 31. maj 2024
Tefal Ingenio Tools Hvidløgspresser
Tefal Ingenio Tools Hvidløgspresser

Med ergonomisk greb
Tåler maskinopvask

Læs mere Fjernlager
Levering: 8-12 hverdage
Senest 7. juni 2024

Hvidløgspresser - Det ideelle værktøj til køkkenet

Her på siden finder du vores udvalg af hvidløgspressere.

Hvidløgspressere kan findes i næsten alle private og kommercielle køkkener, og de er efterhånden et uvurderligt værktøj for både professionelle og hjemmekokke.

Det hjælper dig med bedre at tilberede hvidløg, der ofte kan være frustrerende for næsten alle, når de skal pilles, skæres, og lignende.

Hvidløgspressere sparer dig også for den intense hvidløgslugt, der ofte kan hænge ved, når du skal pille og skære hvidløg til maden.

Du skal heller ikke døje med at forsøge at hakke hvidløget, hvilket ofte er svært, når du skal håndtere de små stykker; derfor er hvidløgspresseren et uvurderligt værktøj for alle hvidløgselskere.

10 ting du skal overveje når du kigger på hvidløgspressere

En hvidløgspresser er et køkkenværktøj, der på mange måder godt kan sammenlignes med en nøddeknækker.

Hvidløgspressere sparer dig for at skulle bruge tid på at finhakke hvert eneste fed hvidløg du skal bruge til madlavningen; ofte behøver du heller ikke at skulle skrælle fedet før du maser dem igennem presseren.

De bedste hvidløgspressere kan erstatte køkkenknive, rivejern, og lignende, og ofte behøver du ikke at skulle bruge mange på at få en god kvalitetshvidløgspresser.

Der er dog stadig mange ting at overveje når du kigger på hvidløgspressere, og derfor kan du herunder finde en liste over hvad du skal overveje, når du kigger på din næste hvidløgspresser.

#1 - Materialet din hvidløgspresser er fremstillet af

Den første og vigtigste ting du skal overveje, når du kigger på hvidløgspressere, er hvad materiale den skal være lavet af.

De mest populære former for materialer er:

  • Plastik
  • Rustfrit stål
  • Træ
  • Metal

Du vil dog nemt kunne finde andre materialer, alt efter hvad du foretrækker og hvad dine behov er, men der er selvfølgelig fordele og ulemper ved alle typer materiale.

Plastik

Med plastik vil du nemt kunne finde mange former for designs og farverige mønstrer på din hvidløgspresser, og du vil derfor have muligheden for at vælge et specifikt mønster eller design.

Om end at de er lavet af plastik, og folk derfor kan være skeptiske, er de designet med holdbarhed i tankerne, men det betyder selvfølgelig ikke at de ikke hurtigt vil slides op og gå i stykker med brug.

Rustfrit stål

Stål bliver oftest set som værende den bedste mulighed, om end at de kan være nogle af de dyrere varianter.

Hvidløgspressere af stål beholder deres metalglans længere end mange andre metalvarianter, og om end at stålet er rustfrit, bør du dog stadig tørre presseren efter rengøring for at garantere den længere levetid.

Nogle stålvarianter har muligheden for at kunne holde flere fede hvidløg på én gang, og mange kommer også med ergogreb, så det at presse hvidløgene er mere komfortabelt.

Træ

Oftest går træet hånd i hånd med en type metal, for længere levetid, og har ikke andet formål end at gøre hvidløgspresserne mere æstetiske at kigge på.

Du kan nemt finde stilrene hvidløgspressere i et tidløst trædesign, og træet hjælper også med at undgå hvidløgsstanken på fingrene, men det kan dog sætte sig i træet.

Aluminium

Aluminium kan nemt blive forvekslet med rustfrit stål, da de minder meget om hinanden, men aluminium kan have en kortere levetid.

Efter længerevarende brug, vil belægningen falme, hvilket kan undgås ved ikke at putte den i opvaskemaskinen og tørre den efter hvert brug.

Der findes flere forskellige type materialer, og du kan nemt finde flere forskellige, men her er en liste over de mest populære.

#2 - Størrelsen på din hvidløgspresser

Hvidløgspressere kommer i flere forskellige størrelser og stilarter.

Der er ikke meget at huske på, når du skal vælge størrelsen, tværtimod, skal du blot vælge den der passer bedst til dit køkken og dine behov.

Dermed får du de bedste og hurtigste resultater.

Hvis du er en stor hvidløgselsker, og ofte bruger det i madlavningen, eksempelvis, vil en stor hvidløgspresser, hvor der er plads til flere fed hvidløg på én gang, garanteret passe bedst.

Kan du godt lide at have dit hvidløg finthakket, vil en mindre hvidløgspresser dog bedre passe til dig.

Derfor skifter den anbefalede størrelse fra kunde til kunde, og du skal derfor tænke over dine egne behov og krav først.

#3 - Håndtaget på din hvidløgspresser

Der er tre ting du skal undersøge ved håndtaget på din hvidløgspresser:

  • Styrke
  • Størrelse
  • Brugervenlighed

Det kan være forholdsvis nemt at teste styrken på din hvidløgspresser, da det blot kræver at du trykker, og ser hvad den kan holde til.

Grunden til at håndtaget er så vigtigt, dog, er fordi at det er det første sted du rører, når du presser hvidløget.

Derfor skal det både være stærkt, komfortabelt, og en god størrelse at holde ved.

Før du køber en hvidløgspresser, bør du derfor se om dens håndtag er komfortabelt for dig.

#4 - Grebet i din hvidløgspresser

Du bør vælge en hvidløgspresser med et sikkert og komfortabelt greb.

At presse hvidløg for første gang kan være en udfordrende oplevelse, og derfor er et fast greb essentielt for at få de bedste resultater.

Hvis ikke du har et godt greb at holde om, kan du risikere at den glider fra dine hænder når du bruger den, samt skade til materialet, den er lavet af.

#5 - Kapaciteten i din hvidløgspresser

En hvidløgspressers kapacitet er vigtig, og du bør derfor undersøge dine hvidløgsvaner, og vælge en hvidløgspresser ud fra det, så du kan få den mængde hvidløg presset samtidigt som du ønsker.

De fleste hvidløgspressere kan kun presse ét fed hvidløg af gangen, hvilket ofte er nok, når du laver mad derhjemme, men laver du ofte større retter, eller har du et stort hvidløgsforbrug, vil en af de større hvidløgspressere, der kan rumme flere fed på én gang muligvis passe bedre til dig.

Det kommer derfor også stærkt an på hvad dit personlige behov er, og derfor bør du overveje dine hvidløgsvaner, før du beslutter dig for en presser.

#6 - Ydeevnen i din hvidløgspresser

Jo bedre ydeevne din hvidløgspresser har, jo hurtigere og bedre kan du få presset dit hvidløg.

Du bør kigge efter noget der nemt kan mase hvidløget uden at du skal putte for meget pres i, så du båder skåner presseren og din hånd mest muligt.

Hvis du vil undgå madspild bør en hvidløgspresser der udvinder så meget hvidløg som muligt, være øverst på din liste.

#7 - Holdbarheden på din hvidløgspresser

Holdbarheden skal også være efter dine standarder, da de færreste har lyst til at bruge penge på det samme værktøj om og om igen.

Derfor bør du undersøge om den hvidløgspresser du beslutter dig for er holdbar, og kan holde til flere års brug, uden store slidskader.

En hvidløgspresser af stål vil være et åbenlyst valg for mange, da de netop har et ry for at være meget robuste og holdbare, samt gode til at håndtere det pres der nogle gange kan lægges i at presse hvidløg.

Med den rette vedligeholdelse, dog, vil de fleste hvidløgspressere, uanset materiale, ofte kunne holde i flere år.

#8 - Vedligeholdelsen af din hvidløgspresser

Der er ikke meget arbejde i at vedligeholde en hvidløgspresser, da de fleste kan holde til en tur i din opvaskemaskine, men med mere delikate materialer, såsom aluminium, er det ikke altid sagen.

Nogle hvidløgspressere skal vaskes op i hånden, og her bør du være forsigtig, ikke bruge for varmt vand eller skrubbe for hårdt, da det kan slide unødvendigt på belægningen.

Det kan derfor være essentielt at undersøge om den hvidløgspresser du har set dig lun på, kan holde til opvaskemaskinen, eller kræver andre former for rengøringsmetoder.

Er det ikke noget du er sikker på at du kan dedikere dig til, bør du går efter mere simple og rengøringsvenlige hvidløgspressere, der kan tåle en tur i opvaskemaskinen.

#9 - Opbevaringen af din hvidløgspresser

Hvis du endelig har besluttet dig for en hvidløgspresser, og nu er klar til at købe den, og så finder ud af at den ikke kan opbevares på nogen ideel måde, kan det føles som penge ud af vinduet.

Det er derfor utrolig vigtigt at kigge på hvordan og hvor du vil opbevare din hvidløgspresser før du køber den.

Den ideelle hvidløgspresser for mange er en der nemt kan være i køkkenskuffen, uden at optage for meget plads.

Hvis du derimod har kigget på en heavy-duty hvidløgspresser, kan det være svært at finde plads til den i køkkenskabene, men det kan stadig være nemt at opbevare den.

Mange hvidløgspressere, uanset størrelse, er ofte udstyret med en ring på håndtagene, så du kan hænge dem op; dette er på mange måder en nemmere måde at opbevare dem på, da de ikke fare vild i skabet.

#10 - Budgettet til din hvidløgspresser

Nok en af de mere vigtige ting at tænker over, når du køber en hvidløgspresser, er dit budget.

Der findes et utal af forskellige modeller og brands, og næsten alle kommer med hver deres udvalg af features og fordele, hvilket kan være nemt at stirre sig blind på.

Det er dog ikke alle der kan gavne dig lige meget.

Det kan derfor ofte gavne dig først at tænke over hvor meget du vil bruge din hvidløgspresser til og derefter vælge den bedste mulighed, der passer til dit budget.

Rustfrit stål kan ofte være en af de dyrere materialer, mens aluminium og plastik ofte er i den billigere ende af materialepris.

Leveringstid
0
0
0
0
Select all
Brand
0
0
Select all
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007