Ring

Ring er et brand som især er kendte for deres elektroniske dørklokker, samt deres ikoniske "Ring Spotlight" lysenheder. Se et stort udvalg af Ring produkter lige her på siden.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Ring

Ring - Smarte sikkerhedsløsninger til hjemmet

Ring er en større international virksomhed med fokus på en række forskellige sikkerhedssystemer og løsninger til hjemmet.

Her kan du bl.a. få en række smarte sikkerhedsløsninger, som f.eks. sikkerhedskameraer, dørklokker med ekstra sikkerhedsfunktioner, og sikkerhedssystemer til hjemmet.

Alle løsningerne har mulighed for at kunne bliver koblet op på dit WiFi netværk, hvilket giver dem mulighed for at kunne kommunikere med hinanden, og dine andre elektroniske enheder, som f.eks. Smartphone, Tablet, eller computer.

Når det så ringer på døren, så får du en notifikation på din smartphone, så du direkte kan se hvem der har ringet på døren på din Smartphone eller tablet.

Hvis du installere den gratis app fra Ring på dine enheder, så har du også mulighed for at kunne se live video af personen der står ved døren, og du kan aktivere tovejskommunikationen, så du kan tale med dem over smartphonen.

Du har også mulighed for at indstille dørklokken til at give dig en notifikation, når nogen ringer på døren eller når den blot registrerer bevægelser foran kameraet.

På den måde får du et solidt og effektivt overvågningskamera ved hoveddøren, så du altid har styr på hvem der kommer og går.

Smarte funktioner i en Ring Doorbell

Ud over at fungere som en almindelig dørklokke, så giver Ring Doorbell dig også en masse andre funktioner, alt efter hvilken type model du vælger.

Du kan herunder finde en oversigt over et par udvalgte funktioner, som du får med en dørklokke fra Ring Doorbell.

#1 - Integration med Smart Home Systemer

Hvis du selv allerede har et Smart Home system, så kan du muligvis opkoble din Ring doorbell til systemet, så du altid har hurtig adgang til kameraet på dørklokken.

På nuværende tidspunkt har Ring´s nyeste doorbell produkt “Ring Doorbell Elite” mulighed for at kunne kobles op på Smart Home systemet Amazon ECHO, hvilket giver dig adgang til en række flere funktioner.

Så kan du f.eks. stemmestyre kameraet ved at sige “Alexa, vis kamera fra hoveddøren”, hvorefter du vil få vist kamerabilledet direkte på din enhed som du bruger.

#2 - Kamera dørklokke med nattesyn

På almindelige kameraer, så kan det være besværligt at kunne se, hvad der sker i haven om natten, hvilket kan begrænse hvor meget du kan få ud af sikkerhedskameraet.

Ring Doorbells kameraer har alle indbygget nattesyn, hvilket giver dig mulighed for at meget lettere kan se hvad der sker ved hoveddøren.

Infrarød mode aktiveres automatisk efter mørkets frembrud, og du skal derfor ikke selv slå det til manuelt.

#3 - Live billeder i høj opløsning

Et stereotypisk problem med sikkerhedskameraer er, at det altid er rigtig svært at kunne se hvad der sker på billedet og det er næsten umuligt at se personer.

Ring Doorbell har en Fuld HD opløsning på 1920 x 1080 pixels, der sikre dig en god og klar opløsning på dine billeder.

Det betyder at du meget lettere kan se andre personers ansigt, så der ikke er nogen tvivl omkring, hvem der ringer på døren.

Det er derfor vigtigt at du altid sikre dig at der er en god opløsning på dine kameraer, så du kan se præcist hvad der sker, og du ikke er nødt til at gætte dig frem.

#4 - Justerbar synsvinkler - få det hele med

Ring Doorbells har et kamera i høj kvalitet, der giver dig mulighed for at kunne justere kameraet i hele 160°.

Det giver dig mulighed for at kunne flytte kameraet vinkel i alle retninger, så længe at det er inden for de 160°.

Det gør det lettere for dig at kunne se, hvem der står i døren, selv hvis vedkommende ikke står lige foran dørklokkens kamera.

#5 - Indbygget mikrofon til 2-vejs kommunikation

Videoovervågning af personer udenfor din hoveddør er ikke altid nok, og derfor er Ring Doorbells også udstyret med en mikrofon og højttaler, så du har mulighed for at kunne tale med vedkommende foran døren.

Det giver dig mulighed for at kunne snakke med personen, og spørge dem hvorfor de er der, så du hurtigt kan se om de har en god grund til at ringe på.

Det betyder også at du har lettere ved at genkende dem, da du både kan se og høre deres stemme, hvilket gør det lettere for dig at kunne identificerer dem.

Hvilken Ring Doorbell skal du vælge?

Der findes en række forskellige modeller til Ring Doorbell, og det kan være vanskeligt at vide, hvilken model du skal vælge til dit hjem.

Det første du bør overveje er, hvad du gerne vil bruge den pågældende dørklokke til.

Du vil nok først og fremmest have en dørklokke der virker, som den skal, men Ring Doorbell giver dig ekstra funktioner, hvor du har mulighed for at kunne se og tale med personen i den anden ende.

Nogle modeller har også ekstra smarte funktioner, der kan være interessante for dig der gerne vil have flere muligheder for at kunne bruge din Ring Doorbell, eller bare øge sikkerheden for dit hjem.

Herunder kan du se lidt mere information omkring et par af Rings Doorbell modeller.

Ring Doorbell 3

Ring Doorbell Pro

Ring Doorbell Elite

Videoopløsning

1920 x 1080

1920 x 1080

1920 x 1080

Strømkilde

Batteri / Tilsluttet (8-24 V AC)

Kræver 16-24 V AC transformer

PoE 15,4 W

Synsfelt

160°

161°

162°

Nattesyn

Infrarød

Infrarød

Infrarød

Bredde

62 mm

46,7 mm

69,8 mm

Højde

128 mm

114,3 mm

119,4 mm

Længde

28 mm

20,3 mm

55,1 mm

Fordelen ved at bruge Ring Doorbell Elite er f.eks. at den har en PoE (Power over Ethernet) funktion, der betyder at den ikke skal tilsluttes et strømstik, men selv kan trække strøm fra det tilkoblede netværkskabel.

Så skal du ikke til at trække mere end en enkelt ledning, når du skal have Doorbell Elite installeret, hvilket kan spare dig en del arbejde.

Du kan læse mere om de individuelle fordel ved de forskellige Ring produkter ved at klikke ind på deres produktsider i toppen på denne siden.

Gem dine optagelser fra Ring Dørklokken

Normalt, så har du ikke mulighed for selv at kunne gemme optagelserne fra din Ring Doorbell.

Hvis du dog gerne vil have den ekstra sikkerhed det giver at kunne hente dine gamle optagelser frem igen, så kan du også oprette et abonnement hos Ring, hvor du så kan få mulighed for få gemt dine optagelser.

Et abonnement giver dig mulighed for at kunne gemme dine optagelser i op til 30 dage frem.

Det kan give dig en stort fordel, hvis du har brug for bevismaterialer i forskellige nødsituationer, som f.eks. indbrud, eller hvis forsikringen skal overbevises.

Det giver dig en ekstra sikkerhed, så selv hvis uheldet skulle være ude, så har du mulighed for at kunne få erstatning fra forsikringen.

Fordele ved Smart Home integrering

Har du allerede et Smart Home system, eller står og overvejer om du skal have et, så kan du få en del fordele ved at integrere dit sikkerhedssystem i det.

Smarte systemer bliver mere og mere almindeligt i hverdagen, hvor dine forskellige enheder kan kommunikere med hinanden, og giver dig et bedre overblik over dit hjem.

Hvis du f.eks. kobler Ring´s sikkerhedssystem sammen med en af de forskellige Smart Home systemer, som Google Home, Amazon ECHO, eller Apple Homekit, så vil du får adgang til mange flere funktioner end tidligere.

Så kan du f.eks. bruge dine sikkerhedskameraer som sensorer, så hvis de spotter en bevægelse i haven om natten, så bliver dine havelamper automatisk tændt, og du kan få en besked på telefonen.

Det giver dig også mulighed for at kunne styre og se systemet, selv hvis du ikke har direkte adgang til dit netværk, men blot har en internetforbindelse.

Så kan du f.eks. direkte tale med postmanden, når der bliver leveret en pakke til døren, selv hvis du sidder på kontoret.

Smart Home integration åbner op for mange muligheder for personliggørelse af hjemmet, hvor det næsten kun er fantasien der sætter grænser for hvad du kan gøre.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007