Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Housegard

Her finder du vores udvalg af produkter fra Housegard. Housegard er et brand som har fokus på enheder til brandsikkerhed, som fx brandalarmer, brandslukkere, brandstiger m.m.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Housegard

Housegard - Kendt for brandsikkerhed i høj kvalitet

Housegard er en Svensk virksomhed, som siden 1991 har udviklet og produceret produkter til brandsikkerhed og virksomheden er kendt for at have en produktportefølje i en meget høj kvalitet.

Housegard udvikler konstant på deres produkter, for at gøre dem endnu bedre til at alarmere og detektere brande.

Den høje sikkerhed i produkterne opnås især ved at bruge de absolut bedste materialer og ved at produkterne er under konstant kontrol hele vejen fra udvikling og design til produktion og salg.

Når du vælger brandsikkerhed fra Housegard, vælger du en leverandør af produkter, der sætter tillid og pålidelighed i førersædet, og som leverer produkter du kan stole på.

I produktsortimentet fra Housegard finder du blandt andet:

  • Brandstiger
  • Brandslukkere
  • Røgalarmer
  • Brandtæpper

4 produkter som Housegard især er kendt for

Housegard er for mange et velkendt mærke i Skandinavien og mange mennesker har allerede stiftet bekendtskab med mærket fra Sverige.

Kender du ikke Housegard, kan du læse mere om nogle af de produkter som mærket især er kendt for.

#1 - Housegard brandslukkere

En brandslukker er ikke bare en brandslukker og der er stor forskel på hvilken type af brandslukker der er bedst at bruge til forskellige typer af brande.

Housegard brandslukkere fås i flere modeller og med forskelligt indhold, som eksempelvis:

  • Pulverslukkere
  • Skumslukkere
  • CO2 slukkere

Housegard pulverslukkere er den mest alsidige og brugte form for brandslukker, og denne type kan slukke mindre brande i fibermaterialer, som for eksempel tøj, træ, stof osv, ligesom den kan slukke brande i brandbare væsker og flere gastyper.

Pulverslukkere er ofte den type af brandslukker, som anbefales til private hjem, da det er den type brandslukker, der kan slukke brande i flest materialetyper.

Skumslukkere er en anden mulighed og denne kan ligesom pulverslukkeren bruges til Fibermaterialer og brandbare væsker, men ikke til gas.

Skumslukkeren kan ofte bruges til elektriske brande, i for eksempel biler eller andre maskiner.

CO2 slukkere er brandslukkere, der oftest anvendes i industrien, og er rigtig god til brandbare væsker og elektrisk udstyr.

Denne type brandslukker, slukker branden ved at fortrænge ilten og dermed er der minimal oprydning efter slukning.

#2 - Housegard røgalarmer

Sekunder bliver utrolig vigtige når en brand opstår, da selv få sekunder kan være afgørende for om branden kan slukkes med en brandslukker, eller om du kan nå at redde dig selv og familien ud af huset.

Brandalarmer udvikles i 2 former for teknik, hvor den ene er røgalarmen, der reagerer på røgens tæthed, og den anden er en brandalarm, som reagerer på en forhøjet temperatur.

Røgalarmer fra Housegard er effektive og reagerer hurtigt, når røgen detekteres, og samtidig har du mulighed for at seriekoble røgalarmerne, således at alle alarmer i huset går i gang, hvis bare en enhed registrerer røg.

På den måde vil alle i huset blive alarmeret omgående, uanset hvor i huset de befinder sig, og med en røgalarm fra Housegard, behøver du ikke overveje et sekund om du skal reagere på alarmen.

Housegard røgalarmer har en meget høj pålidelighed og batterierne har en levetid på op til 5 år, og fortæller selv, når det er tid til at skifte batteriet.

#3 - Housegard brandstiger

Når en brand opstår kan selve evakueringen af boligen være forskellen på liv og død, men bor du i en lejlighed på 3 sal og du ikke kan bruge den almindelige trappeopgang eller elevator, kan du få brug for en alternativ nødudgang, med det samme.

Selv om det ikke er din lejlighed der er brand i, kan det være livsfarligt at bevæge sig gennem røgen, for at finde frem til en nødudgang og her kan det nærmeste vindue, ofte være den eneste mulighed for at komme ud.

Housegard er kendt for deres brandstiger, som er lette at sætte fast i vindueskarmen og kaste ud af vinduet, så du hurtigt kan kravle ned af stigen og nå i sikkerhed.

Brandstigerne er let både at opbevare og at benytte, og da stigen let kan foldes sammen, så du kan opbevare den i et skab eller under sengen.

Med en længde på 4,5 meter kan du komme ned selv om der er flere etager i bygningen, og stigen er sikker at bruge, da der er skridsikre trin og afstandsklodser, som holder trinene væk fra muren, så der er plads til dine fødder på trinene.

#4 - Housegard Brandtæpper

Housegard producerer og udviklere flere modeller og størrelser af brandtæpper, og skulle du være i tvivl om hvad et brandtæppe egentlig bruges til, så bruges det til at slukke en brand med, som supplement til pulverslukkeren.

Fordelen ved et brandtæppe er at det kan bruges igen, hvor en pulverslukker ofte skal forbi en brandstation og fyldes op, for at kunne bruges igen.

Brandtæppet er perfekt til mindre brande på komfuret, i sengen eller i møbler, og bruges til at kvæle ilden med, det gør brandtæppet til et oplagt valg på for eksempel båden, i campingvognen eller i garagen, men kan også være rigtig godt at have hængende i køkkenet.

Brandtæppet kan også bruges til at beskytte krop og hoved med, mens du bevæger dig mod en nødudgang, men her skal du være opmærksom på at brandtæppet er helt tæt, og du kan dermed risikere at løbe tør for ilt under tæppet, derfor må du ikke lukke det helt sammen om dig, men snarer bruge det som et skjold mellem dig og flammerne.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007