Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

uRage

uRage er er brand som tilbyder alverdens løsninger til gaming. Find et godt udvalg af forskellige gaming enheder, som fx gaming tastatur, headset og meget mere fra uRage lige her.

Filtrér
Sortering

Læs mere om uRage

Urage Enhånds Gaming Tastatur (Mekanisk)
Urage Enhånds Gaming Tastatur (Mekanisk)

Venstre side af et tastatur
Med ergonomisk håndledsstøtte

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 31. juli 2024
Urage Greenscreen 250 Gaming Musemåtte (90x34cm)
Urage Greenscreen 250 Gaming Musemåtte (90x34cm)

Musemåtte med greenscreen funktion
Skridsikker bund

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 1. august 2024
Urage Reaper 700 Trådløs Gaming Mus (10000dpi) Sort
Urage Reaper 700 Trådløs Gaming Mus (10000dpi) Sort

Med tårnhøj opløsning på 10.000 dpi
Med 9 programmerbare knapper

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 31. juli 2024
Urage Stream 800 HD Studio Mikrofon (USB) m/arm+tilbehør
Urage Stream 800 HD Studio Mikrofon (USB) m/arm+tilbehør

Kondensator mikrofon
Med justerbar arm til bordmontering

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 1. august 2024
Urage Reaper 900 Morph Gaming Mus (16000dpi) Sort
Urage Reaper 900 Morph Gaming Mus (16000dpi) Sort

Med 8 programmerbare knapper
40G maksimum acceleration

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 31. juli 2024
Urage SoundZ 300 Gaming Headset (3,5mm) Sort
Urage SoundZ 300 Gaming Headset (3,5mm) Sort

Super lækkert design og lyd
Tilsluttes via 3,5 mm minijack

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 1. august 2024

uRage - Stort udvalg af gaming udstyr

Står du og mangler noget udstyr til dit gamingsetup, der er af god kvalitet og kan holde til lidt af hvert?

Så kan det være at du gerne vil tage et kig gennem uRages sortiment af gamingudstyr for at kunne se om der var nogle produkter, der passer til dine behov.

uRage er en tysk producent af forskelligt gamingudstyr, hvor du kan finde et stort udvalg af bl.a. gaming mus, tastatur, headset, kontrollere osv.

uRage har mange års erfaring med udvikling og produktionen af udstyr til gameren, der gerne vil have udstyr i høj kvalitet og som kan hjælpe dig med at øge dit spil til et nyt niveau.

Så hvis du gerne vil sikre dig noget godt og holdbart gamingudstyr, så bør du overveje om det ikke skal være fra uRages sortiment.

4 Smarte gaming enheder fra uRage

Da uRage har et stort udvalg af forskellige gamingprodukter, så kan det være svært for dig at skabe dig et overblik over de produkter, som du kan finde.

Du kan herunder finde et udvalg af produkttyper, som du kan finde hos uRage, så du kan få et bedre overblik over udvalget af gamingudstyr i deres sortiment.

#1 - uRage Gaming Mus

Står du og mangler en ny mus til din computer, så kan det være at du bør overveje om at få en fra uRage, så du kan være sikker på at få en holdbar og præcis mus.

En gaming mus fra uRage er designet til at kunne holde i lang tid, da gaming muse ofte bliver udsat for en del pres i forhold til en almindelig mus.

Derudover, så er de bygget til at være præcise, så du kan være sikker på at dit sigte ikke drifte fra side til side uden at du selv flytter på musen.

Du har mulighed for at kunne vælge mellem både trådløs mus og mus med ledning, da det kan give dig en anderledes oplevelse.

Med en trådløs mus, så har du den fordel at du ikke skal bøvle med en ledning, der potentielt kan komme i vejen mens du bruger musen, hvilket kan være meget irriterende i længden.

Du skal dog være opmærksom på, at du nok regelmæssigt skal genoplade en trådløs mus, hvilket kan komme på dårlige tidspunkter, især hvis du bruger musen i lange perioder til dagligt.

Med en mus med ledning, så skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm, da den får strøm direkte fra computeren.

Derudover, så kan trådløse muse også miste forbindelse til computeren, hvilket du ikke får problemer med en mus med direkte ledning.

Så kan du være sikker på at forbindelsen holder konstant, og minimere forsinkelsen mellem dine bevægelser og computerens reaktion.

#2 - uRage Gaming Tastatur

Hos uRage kan du få både semi-mekaniske og fuld mekaniske tastaturer, der er holdbare og behagelige at arbejde med.

Tastaturerne er ergonomisk designet, så de ikke anstrenger dine håndled, hvilket kan være problematisk, hvis du sidder længe ved computeren, om det så er til gaming eller skrivearbejde.

Fordelen ved mekaniske tastaturer er, at de giver dig en del bedre feedback når du trykker på en tast i forhold til et almindeligt tastatur.

Det kan være en fordel, mens du spiller, hvor du ofte ikke holder øje med hvilke taster du trykker på, men i stedet føler dig frem gennem vanedannelse.

Et mekanisk tastatur giver en helt anden følelse, når du trykker på tasten, så du kan direkte mærke at den er trykket ned, og gerne efterfulgt af et behageligt klik.

På den måde kan du sikre dig at du ramme dine taster korrekt, og dermed kan forbedre dit spil, så du ikke misser de vigtige taster, når du skal bruge dem.

Størrelser på tastaturer:

  • Full-Sized
  • Tenkeyless

Hos uRage har du også mulighed for at kunne få RGB tastaturer, hvor du selv kan indstille hvilken farve som den skal lyse med.

Det giver dig mulighed for at kunne personliggøre dit tastatur, og hvis du har andre RGB enheder i dit gaming setup, så kan du få det hele til at matche med hinanden.

På den måde kan du få et unikt og flot gaming setup, som dine venner kan være misundelige på.

#3 - uRage Gaming Headset

Når du spiller spil, så er et af de vigtigste redskaber du har til rådighed din hørelse, da det kan hjælpe dig med at lokalisere fjender, og hvor dine medspillere er henne.

For at kunne få en optimal lydoplevelse til dine gaming sessions, så kan det være en fordel at investere i et ordentligt gaming headset, da det kan hjælpe dig med at få en bedre og mere intim lydoplevelse.

Alle uRage headset har indbygget mikrofon, så du har let mulighed for at kunne kommunikere med dine venner.

Mikrofonens kvalitet kan være meget vigtig, da en dårlig mikrofon kan gøre det svært for dine venner at forstå dig, hvilket kan være frustrerende midt i en match.

Med en ordentlig mikrofon, så kan du få lettere ved at kommunikere med andre, give råd, udpege hvor fjenden er henne osv.

Typer af uRage Gaming Headsets:

  • Stereo Headset
  • 7.1 Surround Sound Headset
  • Aftagelig mikrofon

Hvis du gerne vil have den bedst mulige lydoplevelse, så bør du overveje om du gerne vil have et headset med surround sound.

Surround Sound hjælper dig med at giver dig en fuld 360° lydoplevelse, så du har meget lettere ved at høre præcis, hvor dine venner og fjenden er i forhold til hinanden.

Det kan hjælpe dig med at løfte kvaliteten af dit spil og give dig en generel bedre gamingoplevelse.

#4 - uRage Streamingudstyr

Vil du gerne have mulighed for at kunne streame dine gaming sessions til venner og bekendte omkring dig, så kan det være en fordel at have noget godt streamingudstyr ved hånden.

Her kan det være vigtigt at have en god mikrofon, da at kunne give ens seere en god lydoplevelse er bedre, end at de kan se dit spil i en god kvalitet.

Dårlig lyd kan hurtigt drive seere væk, mens at en god lydkvalitet kan sikre dig at de bliver og ser din stream.

Hvis du også gerne selv vil have ansigt med på din stream, så kan det også være en fordel at investere i et godt webkamera, som du kan tilslutte til computer.

På den måde har du mulighed for at kunne optage dig selv, samtidig med at du streamer, så dine seere kan se dig og dine kreationer i real-time.

Typer af Streaming udstyr:

  • Mikrofoner
  • Webkamera
  • Mikrofonstander/holder

Hvis du gerne vil have en god mikrofonstander eller holder, så kan du også få en række forskellige typer hos uRage.

Det kan være en fordel, så du ikke har mikrofonen stående på bordet mens du spiller, hvilket muligvis kan høres i optagelsen efterfølgende.

Med en god mikrofonstander, så vil mikrofonen være isoleret fra lydvibrationerne i bordet, så det kun er din stemme der går ordentligt gennem mikrofonen.

Det kan hjælpe dig med at give dine seere en bedre streamingoplevelse, så de kommer igen og igen.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007