Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Nordic Gaming

Nordic Gaming er et brand af smart tilbehør til dit gaming setup. De er især kendte for deres gaming stole, som kan give dig perfekt komfort når du spiller diverse computerspil.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Nordic Gaming

Nordic Gaming Guardian Gulvmåtte (120x100cm) Sort/Gul
Nordic Gaming Guardian Gulvmåtte (120x100cm) Sort/Gul

Til brug under Gaming stole
Undgå ridser på gulvet

Læs mere Fjernlager
Levering: 1-3 hverdage
Senest 30. juli 2024
Nordic Gaming Little Warrior Junior Stol (100kg) Sort
Nordic Gaming Little Warrior Junior Stol (100kg) Sort

Junior stol med 100 kg belastningsvægt
Med justerbar højde og ergonomiske armstøtter

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 31. juli 2024

Historien om Nordic Gaming

Nordic Gaming er en del af Nordic, som udover Nordic Gaming består af Nordic Active og virksomheden har mere end 20 års erfaring i at udvikle, designe og producere udstyr til gamere.

Nordic Gaming har gjort det til sin mission at udvikle de bedst mulige gamerstole, - borde og gulvmåtter, og især gamerstolene udvikles med ergonomien i fokus.

Nordic Gaming adskiller sig fra andre producenter ved at de har et bredt produktsortiment, som ligger i mange pris- og kvalitetsniveauer, så der er noget til næsten alle behov.

6 typer produkter Nordic Gaming er kendt for

Nordic Gaming er kendt for kvalitets møblement til gamere i alle aldre og i mange forskellige prisklasser.

Herunder har vi samlet nogle af de produkter som Nordic Gaming er særlig kendt for.

#1 - Nordic Gaming gamer stole

Nordic Gaming producerer og udvikler gamer stole i rigtig god kvalitet og i mange prisklasser, fælles for dem alle er at de er perfekte til både gamere og andre, der bruger rigtig mange timer foran en skærm i løbet af dagen.

Nordic Gaming producerer nogle serier af gaming stole som er helt basale og som omfatter:

 • Nordic Gaming Challenger
 • Nordic Gaming Charger V2
 • Nordic Gaming Little warrior

Disse stole er kendetegnet ved at være forholdsvis billige, men stadig tilbyde en rigtig god komfort og ergonomi til pengene.

Der er dog ikke de store indstillingsmuligheder i de basale serier, men du får stadig en rigtig god gamer stol, som giver en god komfort.

Herudover er der mellemniveauet, som omfatter serierne:

 • Nordic Gaming Carbon
 • Nordic Executive Assistant
 • Nordic Gaming Racer
 • Nordic Gaming Racer Fabric
 • Nordic Gaming Ergo Force

Disse serier er kendetegnet ved at give en rigtig god ergonomi, samtidig med at de er robuste og har flere indstillingsmuligheder end de basale serier.

Serierne i mellemniveauet tilbyder en god komfort, og er i det hele taget en rigtig gode og komplette gamerstole, som du kan bruge rigtig mange timer i.

Ønsker du luksus og mere uovertruffen komfort og egenskaber, så skal du kigge på stolene i high-end klassen fra Nordic Gaming.

Her får du masser af indstillingsmuligheder, et mere simpelt design og en virkelig behagelig stol med masser af komfort og forskellige ekstra egenskaber.

I High-end klassen finder du:

 • Nordic Gaming Blaster
 • Nordic Executive
 • Nordic Gaming Gold
 • Nordic Gaming Gold Premium SE
 • Nordic Gaming Heavy Metal
 • Nordic Gaming Cinema

I High-end klassen er der kælet for detaljerne og brugt materialer i en meget høj kvalitet, det kan både ses og mærkes.

Nordic Gaming har formået at skille sig ud fra konkurrenterne med deres forskellige prisniveauer i gaming stole og det er muligt at finde en god og billig stol, som ikke virker til at være billig.

Nordic Gaming skiller sig også ud ved at have lavet en hel serie af ekstra eksklusive limited editions gamer stole i samarbejde med FC Midtjylland, en serie der kun produceres i et meget begrænset antal, og har FC midtjyllands logo på.

#2 - Nordic Gaming gamer mus

Nordic gaming udvikler og producerer også meget velbyggede gamer mus, og disse er især kendetegnet ved et unikt design, med ergonomien i fokus.

Nordic Gaming gamer mus er generelt kendetegnet ved at have en meget lav vægt, helt ned til 60 gram og utroligt skarpe sensorer.

Gamer musene er lette at indstille ved hjælp af noget meget brugervenligt software, så du kan customize musene til at passe til lige præcis dine præferencer.

Nordic Gaming gamer mus er udviklet til at maksimere din performance og reaktioner, og kan hjælpe til at gøre en forskel på dine vinderchancer.

Nogle af enhederne kan du sågar skifte farven på lyset på, så du kan have en ny farve til hver dag i året.

Nordic Gaming gamer mus fås i 4 serier:

 • Nordic Gaming Vapour
 • Nordic Gaming Airmaster
 • Nordic Gaming Stealth
 • Nordic Gaming FreeFlyer

FC Midtjylland har også her bidraget til en eksklusiv serie i limited edition med FCM logo på.

#3 - Nordic Gaming headsets

Nordic Gaming headsets er anmelderroste for deres høje kvalitet, fantastiske lyd og effektive og aftagelige mikrofon, som i øvrigt leverer en super god lyd.

Nordic Gaming headset er udført i simpelt og flot design og har nogle super flotte lyseffekter, som kan indstilles i et hav af farver.

Det er let og behageligt at have det flotte headset på hovedet og der følger fjernbetjening med, der giver mulighed for let styring af både farver og lyd.

Nordic Gaming headset har en fantastisk lyd med indbygget 7.1 surround sound og enhederne sidder tæt til ørene og er meget detaljeret i lydene.

Der er to modeller af headset fra Nordic Gaming:

 • Nordic Gaming Spectrum
 • Nordic Gaming BattleCry

Nordic Gaming Headsets skiller sig ud fra konkurrenterne ved at tilbyde et kvalitets headset til overkommelig priser, samtidig med at du får en masse lækre egenskaber med i købet.

#4 - Nordic Gaming borde

Nordic Gaming borde er kendt for at være udviklet med både komfort og design i fokus, de er lavet så de fuldender dit gaming setup, uanset om du vælger en af modellerne med hæve- og sænkefunktion, eller et mere traditionelt bord.

Gaming bordene er udformet så der er plads til flere skærme og en fuldt dækkende musemåtte over hele bordet, og det betyder at uanset hvor du har din mus, om det er foran dig, til højre eller til venstre, så får du den optimale kontakt mellem din gaming mus og bordpladen.

Alle Nordic Gaming borde produceres med kabelbakker eller andre former for kabel organisering, så dit gamer bord altid kan fremstå ordentligt og let tilgængeligt, uden en masse kabelrod.

Nordic Gaming borde fås i flere modeller:

 • Nordic Gaming Destroyer
 • Nordic Gaming Victory
 • Nordic Gaming Champion
 • Nordic Gaming Mini Elevate
 • Nordic Gaming Flash
 • Nordic Gaming Elevate

Nogle af modellerne har lys rundt i kanten eller på hele pladen, så du kan indstille farver eller mønstre efter smag.

#5 - Nordic Gaming tastaturer

Nordic Gaming tastaturer kommer i flotte designs og med mulighed for at indstille tastaturlyset i RGB farver, hvilket vil sige tusindvis af farver.

Designet er stilrent og meget velkendt fra Nordic Gaming’ andre produkter, og har solide knapper som understøtter det solide design.

Med tastaturer fra Nordic Gaming kan du indstille dine helt egne genveje eller aktionstaster, så de passer til dit behov og samtidig er Nordic Gaming tastaturer forholdsvis billige i forhold til konkurrenterne.

Der følger ikke nogen software med, som du skal bøvle med at indstille men derimod har tastaturerne ofte en stor håndledsstøtte, så du ergonomisk får den støtte du har brug for, når du sidder mange timer foran computeren.

Nordic Gaming tastaturer fås i 2 modeller, hvoraf det ene har en numerisk tastatur og det andet har ikke de numeriske taster, men fylder lidt mindre:

 • Nordic Gaming Tactile
 • Nordic Gaming Operator

#6 - Nordic Gaming tilbehør til gaming

Udover mus, keyboard, stol og bord, tilbyder Nordic Gaming også tilbehør som for eksempel musemåtter og gulvmåtter.

Når du har købt den fedeste Nordic Gaming gamer stol, skal du naturligvis også overveje en gulvmåtte i et flot design, som betyder at dit gulv beskyttes mod ridser når du rykker rundt på din gamer stol, og gulvet under måtten bliver ikke så slidt lige der hvor du har dit gaming setup.

Nordic Gaming musemåtter laves i fede designs, i farver som også kan matche din gamer stol, måtterne er holdbare og bakteriehæmmende, så du kan bruge dem i lang tid.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007