Alle køb kan byttes til 15. marts 2022 - Bestil før 22. dec og få pakken før jul!

WiZ

WiZ byder på et bredt udvalg af trådløse WiFi pærer, der kan dæmpes og skifte farve. Styr belysning i dit hjem direkte fra en app på din telefon.

Læs mere om WiZ

Mere om WiZ

I denne kategori kan du finde smart og trådløs belysning fra WiZ. WiZ byder på et stort udvalg af prisvenlige pærer, lamper og tilbehør, der kan skabe den rette atmosfære i hjemmet. Produkterne er enkle at montere og bruge og kræver kun Bluetooth eller Wi-Fi netværk.

Det er super enkelt at komme i gang med Smart Home belysning. Sæt en WiZ LED pære i din lampe, download den intuitive WiZ app og styr belysningen fra en app på din telefon. WiZ leveres med både Wi-Fi og Bluetooth, hvilket gør det endnu lettere at parre lysene med din mobil.

Med WiZ kan du hurtigt automatisere lyset, så du fx vågner op til lys eller pæren slukker automatisk om natten. WiZ enheder understøtter stemmestyring via Amazon Alexa, Google Home eller Siri. Du kan også få en universel WiZmote fjernbetjening, som gør det let at styre lyset og programmere dit favoritlys til hvert værelse. WiZ motion sensor kan automatisk tænde lyset som du ønsker det, når du kommer ind i rummet.

WiZ byder på et bredt udvalg af trådløse WiFi pærer, der kan dæmpes og skifte farve, uden at du behøver at tilkøbe masser af ekstra udstyr.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007