Luftkølere og ventilatorer på lager - Se her!   -   Bliv kølet ned i sommervarmen.

WiZ Pærer

Med WiZ Smart Home LED pærer får du intelligent belysning i dit hjem. Du kan styre lyset via en app på telefon, med bevægelse eller med stemmen.

Filtrér
Sortering

Læs mere om WiZ Pærer

WiZ pærer - intelligent belysning til dit hjem

Her på siden finder du vores komplette udvalg af WiZ pærer, som kan give dig intelligent belysning til dit hjem.

WiZ pærer kan typisk styres med en app på din telefon eller via Bluetooth og det er også muligt at få bevægelsessensor til at koble til WiZ pærerne.

Intelligent belysning til hjemmet er smart, når du gerne vil være i stand til at tænde lyset i huset, uden at skulle rejse dig, eller hvis du for eksempel sidder i sommerhuset eller campingvognen, og gerne vil give indtryk af at du stadig er hjemme.

WiZ pærer kan på denne måde hjælpe til med at minimere risikoen for indbrud, når du er på ferie, fordi lyset tænder og tyvene derfor tror du er hjemme.

Hvis du er i tvivl om hvilke WiZ pærer du skal vælge, så læs med herunder og bliv klædt godt på til at finde de rigtige pærer til dit behov.

7 ting du skal vide når du kigger efter WiZ pærer

Der findes mange udgaver af WiZ pærer og valgmulighederne er mange, nogle gang vil din lampe afgøre hvilken pære du skal bruge, men andre gange vil du kunne vælge mellem en masse forskellige udformninger og farver.

Herunder har vi samlet nogle ting som er godt at vide, når du kigger efter nye WiZ pærer.

#1 - WiZ pære med hvid eller farvet lys

Det første du kan overveje er hvilket lysskær du gerne vil have, skal det være hvidt, guld eller farvet lys.

Skal du for eksempel bruge en pære til børnenes værelser, vil de måske blive glade for en pære, der kan lyse i alle regnbuens farver, så de kan sætte forskelligt lys op alt efter situationen.

Men skal du derimod bruge den nye WiZ pære i skrivebordslampen, så kan du måske sagtens nøjes med et hvidt lys, evt. med mulighed for justering i forskellige hvide nuancer. 

Nuancerne på pæren kan nemt styres via en app, som du skal installere på din telefon, hvor du også kan programmere lyset til at tænde på forskellige tidspunkter. 

#2 - Sokkel- og pæretype

WiZ pærer fås i mange modeller og typer af udformninger, lige fra en helt almindelig kronepære-form til en såkaldt filament pære. 

Men det vigtigste er at du får valgt en pære med den rigtige type af sokkel, hvis du vælger en forkert sokkel, kan du nemlig ikke få pæren skruet i lampen.

Der findes 3 forskellige sokkeltyper/størrelser og det er:

 • E27
 • E14
 • GU10

E27 er også det der ofte refereres til som en stor sokkel og den kan bruges i lamper med en stor lampefatning.

E14 betegnes ofte som en lille sokkel og kan bruges i lamper med en lille lampefatning, og både E14 og E27 kendes fra de gammeldags glødepærer, med samme størrelse sokkel. 

GU10 er oftest brugt på spotpærer og det er en nyere type fatning, som efterhånden har taget over for de gamle halogen stift-spots, i forbindelse med skiftet til LED spots.

E27 og E14 pærer fås i forskellige udformninger, både i den kendte kronepærer-form og kertepærer-form, men også i det man kalder en globe form, som er en mere cirkulær form end kronepærer.

Derudover er det også muligt af finde de såkaldte filamentpærer, som er pærer, der ligner gamle glødepærer, med en synlig glødetråd.

Filamentpærerne er dog stadig LED pærer, men har et mere rustikt lys og et flot guld-lignende lys.

#3 - Farvetemperatur

En pærers farvetemperatur angives i Kelvin (K) og det er egentlig blot et udtryk for om lyset er blåligt og koldt eller gulligt og varmt.

Der findes WiZ pærer i flere forskellige farvetemperaturer og alt efter hvor pæren skal bruges kan det være værd at overveje hvilken farve af lys du ønsker.

Skal du bruge lyset ved skrivebordet, hvor du skal sidde og koncentrere dig, kan det være fornuftigt med et koldt lys, da det kan fremme koncentrationen og fokus, men skal du hygge i sofaen er et varmt lys mere hyggeligt. 

Som eksempler på lys farvetemperatur kan nævnes:

 • Stearinlys ca. 1200 K
 • Glødepære ca. 2700 K
 • Halogenpære ca. 3000 K
 • Dagslys ca. 5000 - 11000 K

Hvis du gerne vil have et så realistisk lys som muligt og så tæt på dagslys som muligt, skal du altså vælge en pære med en farvetemperatur på ca. 5000 K.

Skal du som i førnævnte eksempel bruge lys ved skrivebordet, så kan en pære med en farvetemperatur på ca. 3000 K måske give lidt ekstra fokus.

Jo længere du går ned i Kelvin, jo mere varmt og romantisk bliver farven på lyset, og jo højere Kelvin jo mere koldt og blåligt bliver lyset. 

Farvetemperaturen kan være medvirkende til at sætte stemningen i et rum, så derfor er det i nogle situationer vigtigt at være opmærksom på denne specifikation.

WiZ pærer kan oftest justeres i farvetemperatur via appen, men der er enkelte modeller som ikke kan justeres.

#4 - WiZ styring og kompatibilitet

WiZ pærer kan styres enten via Bluetooth opkobling eller via WiFi og stemmestyring, alt styres via appen og alt opsætning udføres via appen.

Pærerne kobles til appen, enten via WiFi eller via Bluetooth, og på samme måde kan tilknyttes en intelligent enhed, som for eksempel en højttaler eller fjernsyn.

Når pærerne er tilknyttet i appen, kan du indstille en fast rutine, hvor lyset tænder eller slukker på faste tidspunkter eller blot tænde og slukke en enkelt lampe, justere farven på lyset eller lysstyrken.

Stemmestyring er også muligt, når du har knyttet en intelligent enhed til systemet, for eksempel:

 • Google assistent
 • Alexa
 • Siri
 • IFTTT
 • Smartthings

Disse enheder er fuldt understøttet af WiZ pærer og appen. 

#5 - Levetid for WiZ pærer

Du bør være opmærksom på at der kan være forskel i levetiden for de forskellige modeller af WiZ pærer, men generelt har pærerne en meget lang levetid.

Levetiden er opgjort i timer og en typisk LED pære har en levetid på ca. 25.000 timer.

Det svarer altså til at pæren kan brænde uafbrudt 24/7 i ca. 3 år, det er rigtig lang tid.

Enkelte pærer har en levetid der er lidt kortere, men så er de ofte også lidt billigere.

#6 - WiZ pærer som tyverisikring

Når du bruger intelligent belysning med WiZ pærer, har du muligheden for at minimere risikoen for indbrud, når du for eksempel er på ferie eller på anden måde væk fra huset.

Du har mulighed for at indstille lyset til at tænde og slukke på forskellige tidspunkter, og oven i købet variere tidspunktet med ∓15 minutter, og yderligere bestemme at nogle værelser skal tænde tidligere eller senere end andre.

På den måde kan det være meget svært for eventuelle tyve at finde ud af om du er hjemme, og de vil derfor oftest vælge noget der er mere sikker for dem. 

Har du også WiZ pærer monteret i udendørs lamper, kan det være med til at forstærke effekten. 

#7 - Besparelser med intelligent belysning

WiZ pærer koster lidt mere end almindelige glødepærer, men der kan også være store besparelser at hente.

Da pærerne er LED pærer er energiforbruget væsentlig mindre og sammenlignet med almindelige glødepærer kan det ses ud af nedenstående tabel:

Almindelig glødepære

Sparepære

LED pære

100 W

28 W

16 W

60 W

13 W

9,5 W

40W

9 W

5,5 W

25 W

7 W

3,5 W

Levetiden for en sparepære er på ca. 6.000 timer, hvor en Led pære har en levetid på ca. 25.000 timer.

Der er altså således et mindre energiforbrug og en længere levetid for LED pæren sammenlignet med både en almindelig glødepære og en sparepære. 

Så helt kontant kan der også være penge at spare, ved at vælge WiZ pærer til din intelligente belysning

Levetid
0
0
Vælg alle
Svarer til
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Antal pærer
Type
0
0
0
Vælg alle
Lysstyrke (Lumen)
Min:
Max:
Farvetemperatur (Kelvin)
0
0
0
0
Vælg alle
Kommunikationsprotokol
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007