Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Casio

Denne side viser et udvalg af produkter fra Casio. Casio er velkendte for deres lommeregnere, ure, labelmakers og en lang række andre smarte enheder.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Casio

Casio HR-150RCE Lommeregner m/strimmel (12 cifre)
4 Anmeldelser
Casio HR-150RCE Lommeregner m/strimmel (12 cifre)
4 Anmeldelser

Tiltet LCD display, med 12 cifre på 1 linje
Udskriver 2 linjer i sekundet

Læs mere På lager
Casio HR-8RCE Lommeregner m/strimmel (12 cifre)
2 Anmeldelser
Casio HR-8RCE Lommeregner m/strimmel (12 cifre)
2 Anmeldelser

Udskriver 2 linjer i sekundet
Over 20 udregnings funktioner

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 18. juli 2024

Casio - Smarte elektroniske enheder i høj kvalitet

Casio laver mange højkvalitetsenheder til forskellige brancher og behov.

De laver alt lige fra armbåndsure til lommeregnere eller elektriske instrumenter, så Casio har en stor og bred erfaring indenfor et bredt udvalg af produkter.

Casio er en af verdens førende producenter og udviklere af lommeregneren, hvor de var bag nogle af de første kompakte og bærbare lommeregnere tilbage i 50erne og 60erne.

Deres førende viden og know-how er kun vokset i takt med deres produktudvalg og gør dig sikker på at få et kvalitetsprodukt når du køber fra Casio.

5 Typer Produkter Casio er kendte for

Casio har et stor udvalg af forskellige produkter, som det kan være svært at finde rundt i.

Du får derfor herunder et kort overblik over de forskellige produkter som Casio producerer, så du bedre kan vurdere, hvilke der er relevante for dig.

#1 - Casio Ure

Casio har et stort udvalg af forskellige brands af ure, der hver er designet til forskellige typer af kunder og personligheder.

Hvis du f.eks. er meget sporty og befinder dig meget ude i naturen, hvor du dyrker hård motion eller ekstremsport, så kan det være at G-Shock brandet er det rigtige brand for dig.

G-Shock brandet er nemlig designet til at kunne holde til at blive båret af folk indenfor militæret, politiet eller atleter uden at lige større overlast fra stød og slag.

Herunder finder du et kort oversigt over forskellige Casio Ure brands:

  • G-Shock
  • G-Shock Woman
  • BABY-G
  • Edifice
  • Oceanus
  • Pro Trek
  • Vintage
  • Classic
  • Dress
  • Databank

Hvis du gerne vil have et moderne og lækkert ur, der passer ind i det professionelle arbejdsmiljø, så kan det være at Edifice brandet passer godt til dig, da det brand har et flot og tidsløst design, der passer til de fleste formål.

Skal du helt ud i ødemarken, så kan Pro Trek uret være det rigtige valg for dig, da det kommer med indbygget barometer, kompas, skridttæller og temperaturmåler, så du altid kan være forberedt på vejret i når du er ude i naturen.

#2 - Casio Lommeregnere

Du kan få et stort udvalg af forskellige typer af lommeregnere fra Casio, så du er sikker på at kunne få den type der passer til dine behov.

Casio producerer nemlig alle typer af lommeregnere på markedet, lige fra den helt almindelige lommeregner du har på bordet derhjemme, til de store avancerede lommeregnere som bliver brugt på universitetet eller hos revisoren.

Typer af lommeregnere fra Casio:

Så hvis du har brug for en lommeregner til brug på universitetet, så kan det anbefales at overveje en grafisk lommeregner fra Casio, da du så er sikker på at få en lommeregner der kan klare den komplekse matematik du kan komme ud for.

Eller, hvis du bare har brug for en billig lommeregner til hjemmet, så kan du også få en solid lommeregner i god kvalitet.

#3 - Casio Instrumenter

Udover ure og lommeregnere, så producere Casio også forskellige typer af instrumenter i høj kvalitet, der bl.a. bliver brugt på store internationale scener og til musikentusiasten.

Hvis du f.eks. søger et keyboard der giver dig en masse muligheder for at kunne kombinere forskellige instrumenter, så kan det være at det er et Casiotone keyboard som tiltrække dig, da det er netop hvad dette instrument kan.

Du kan også få mere klassiske keyboards i både større og mindre form, da Casio har modeller der er bygget til den professionelle, med alt hvad det måtte indebære.

Derudover kan du også få mere bærbare keyboards som ikke vejer nær som meget, og gør det lettere for dig at kunne tage med rundt.

Hvis du til gengæld er til mere klassisk musik, så producere Casio også flere modeller af klaverer, som både er til hjemmet og til koncerten.

Med et instrument fra Casio, så er du sikker på at få et produkt i høj kvalitet som du kan få glæde af i lang tid.

#4 - Casio Projektorer

Casio har et stort udvalg af forskellige projektorer der passer lige til den størrelse af publikum, du kan kommer ud for.

Du kan bl.a. få en projektor der passer lige til hjemmebiografen og kan vise film og skærm med en stor og god opløsning, så du kan få en bedre oplevelse ud af dine filmaftener.

Hvis du skal bruge en projektor til andre formål, f.eks. til undervisning eller underholdning af et større publikum, så kan du også få større projektor der kommer med tilhørende monteringsgrej til loft eller væg.

Casio - Historien bag

Virksomheden Casio blev grundlagt i 1957 af brødrene Tadao og Toshio Kashio, sammen med faderen Shigeru Kashio.

Formålet var at udvikle og producere regnemaskiner til andre virksomheder og forskningsinstitutioner med henblik på at gøre dem mere kompakte og mobile.

Samme år lancerede Casio en af verdens første kompakte elektroniske regnemaskine, 14-A, der blev en af deres første succeser.

I 1960 blev den første fabriksproduktion af disse regnemaskiner etableret i Japans hovedstad Tokyo, hvor udviklingen kun fortsatte derfra.

I løbet af 60erne fortsatte Casio med at udvikle på deres regnemaskiner der med tiden blev mere og mere kompakt, samtidig ekspandere virksomheden også og åbner flere kontorer rundt om i verdenen, bl.a. USA og Europa.

I 1972 lancerer Casio verdens første personligt bærbare lommeregner og Casio Mini kommer på markedet og er en af de første regnemaskiner, der kan beregnes som en lommeregner.

Casio fortsætter deres udvikling og lancerer i 1974 deres første ur, som også er en af de første der kom med en indbygget kalender funktion, så du både kunne se tiden og dato på samme tid.

I 1980 ændre Casio helt retning med lanceringen af Casiotone 201, deres første elektroniske keyboard der også kunne afspille musik fra andre typer af instrumenter som f.eks. klaver, orgel, og andre keyboard instrumenter.

Med udviklingen af GPS og at den civile industri fik adgang til systemet, så var Casio blandt de første til at gøre brug af GPS i deres armbåndsure, og i 1999 kunne du købe verdens første GPS ur, produceret af Casio.

Casios udvikling er kun fået en vej og det er fremad, de har konstant udviklet videre på deres produkter og udvidet deres sortiment af forskellige elektroniske enheder.

Det seneste i denne udvikling er åbningen af en fabrik dedikeret til produktionen af Casios ure i 2018, hvilket kun viser at Casio fortsat er med til at levere innovative højkvalitetsprodukter til deres kunder.

Produkttype
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007