Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Shure

Shure udvikler kvalitetsmikrofoner, headsets samt andet audio-tilbehør til dit arbejde, eller din hverdag derhjemme. Med en løsning fra Shure er du sikret kvalitetsrig lyd, både input og output.

Læs mere om Shure

Shure - Mikrofoner og lyd i særklasse

Shure er en amerikansk virksomhed, der blev grundlagt i Chicago i 1925 som en radioforretning og her solgte indehaveren AM radioer og tilbehør.

Der er dog sket meget siden starten i 1925 og de seneste mere end 60 år har fokus for virksomheden været på at udvikle mikrofoner og headsets til mange forskellige brancher, lige fra de forenede styrker under 2. verdenskrig til musikere og podcastere i dag.

Shure er især kendt for deres mikrofoner, som er specialiseret til forskellige typer af brug, herunder eksempelvis:

 • Vokal mikrofoner
 • Podcast mikrofoner
 • Instrument mikrofoner
 • Speaker eller møde mikrofoner
 • Kontor mikrofoner
 • Knaphulsmikrofoner

Udover mikrofoner udvikler Shure også en lang række andre lydenheder som eksempelvis:

 • In-ear headsets
 • On-ear headset
 • Konference produkter
 • Højttalere
 • Mixerpulte
 • Interfaces og software

Mange af Shures produkter bruges i podcasts og talkshows over hele verden, derudover bruges mange mikrofoner af både professionelle og amatør musikere og sangere.

Hvis du endnu ikke kender Shure og deres produkter, så kan du læse med herunder hvor vi har samlet lidt mere information om både produkterne, og hvorfor disse produkter bør være med i dine overvejelser, når du skal vælge mikrofoner eller lydudstyr.

4 produkter som Shure er særlig kendt for

Der er ingen tvivl om at mikrofoner er det som Shure er absolut mest kendt for, og disse vil du også kunne læse mere om herunder, men der er andre produkter som Shure har rigtig stor succes med, som vi også har taget med.

#1 - Shure Podcast mikrofoner

Shure Podcast mikrofoner er specielt designet og udviklet til at optage tale og her kan flere mikrofoner kobles sammen, eller du kan tilslutte et headset.

Podcast mikrofonerne har indbyggede pop filtre og sikre at din tale bliver gengivet med den helt rigtige dybde og naturlighed, ved hjælp af stemme isolering teknologi, som sørger for at omkringværende lyde sorteres fra din lyd.

Derudover kan mikrofonerne fra Shure selv finde et lydniveau som passer til din stemme og justere dette under optagelse, så du får et konstant lydniveau.

Med en app på din computer kan du let overvåge dine optagelser og tilpasse eller mixe lyden som du ønsker, hvilket er praktisk hvis du primært livestreamer din podcast.

Mikrofonerne kan indstilles til at passe til dit setup, i forhold til afstand fra munden, stemmeleje og lad evt. mikrofonen automatisk justere niveauet under hele din optagelse, så resultatet bliver konsistent og ensartet.

Der er i skrivende stund 3 modeller af podcast mikrofoner fra Shure, som egner sig til 3 forskellige miljøer, studie, hjemmet og i naturen.

Forskellen på de 3 mikrofon modeller ligger i hvordan mikrofonen optager lyden og hvor effektivt omgivende lyde kan sorteres fra.

#2 - Shure instrument mikrofoner

Shure udvikler en række mikrofoner til at optage lyd fra instrumenter og disse mikrofoner er helt utrolig specialiseret.

Du kan derfor finde modeller af instrument mikrofoner som er specielt udviklet til lyd fra eksempelvis:

 • Guitar
 • Klaver og keyboards
 • Trommer og percussions
 • Strengeinstrumenter
 • Blæseinstrumenter
 • Stortromme

Mikrofonerne er specielt udviklet til de forskellige lyde fra instrumenterne, og har mange forskellige indstillingsmuligheder som passer til lige præcist det specifikke instrument.

#3 - God lyd med headsets fra Shure

Når du har brug for et rigtig godt headset, kan du med fordel overveje en model fra Shure, da disse tilbyder en enestående lydkvalitet.

Headsets fra Shure er behagelige at have på og designet er let og stilrent, uanset om du vælger in-ear eller over-ear modellen.

Shure tilbyder både trådløse og kablede headsets og uanset hvilken type du vælger vil du kunne opleve lyd i særklasse, som betyder at de forskellige modeller af headsets kan findes både til studiebrug, monitorering og blot til at lytte til din favoritmusik.

Hovedtelefoner fra Shure har fået mange gode anmeldelser for netop lyden i de forskellige modeller, og her er det både kablede og trådløse modeller der høster meget gode anmeldelser.

En af de mange egenskaber som Shure tilbyder i mange af sine hovedtelefoner er Noise Cancelling, som effektivt kan lukke af for støj fra omgivelserne og kan give følelsen af at blive trukket helt ind i musikkens univers.

Der er forskellige modes at vælge i mellem i forhold til noice cancelling, og det er ikke alle modeller af hovedtelefoner der tilbyder alle de forskellige modes.

Eksempelvis kan du indstille styrken af noise cancelling effekten til enten normal eller maximum, og hvor den normale har en behagelig og diskret effekt, så har max indstillingen en noget kraftigere virkning, hvor det kan føles som et helt vakuum, men så er det godt at du kan skifte tilbage til normal.

Det er på sådanne funktioner du virkelig mærker kvaliteten af Shures hovedtelefoner, fordi de forskellige funktioner bare virker.

Det er let at justere Shure hovedtelefoner til din hovedform og de sidder behageligt på øret uanset om det er in-ear eller over-ear.

Shure headsets er lette at have med på farten, da langt de fleste modeller kan klappes sammen og tages med i den medfølgende opbevaringstaske.

De fleste trådløse modeller af headsets fra Shure har mulighed for at du også kan benytte et kabel med usb til at forbinde dem til telefonen eller computer, og hvis du også tit tænker at lydkvaliteten er den samme i et par trådløse hovedtelefoner som i et sæt kablede, så forbered dig på en overraskelse.

Der er nemlig en del at hente ved at lytte med kabel, der er en flottere gengivelse især af de ydre dele af spektret i tonerne og en noget større dynamik, og disse små detaljer fanger Shure hovedtelefoner meget effektivt.

Du vil sikkert kunne mærke at der er en grund til at Shure har en hel del produkter, der er udviklet til den professionelle musikindustri, for der er en meget høj detaljegrad i musikken i de forskellige modeller af hovedtelefoner.

#4 - Shure konference og kontor

Shure har udviklet en række telefoner til brug enten ved din arbejdsstation, eller i møderum til konferencer, hvor flere skal have taletid.

Shure producerer nogle mindre telefoner som er særdeles velegnet til at bruge med computeren til eksempelvis onlinemøder eller podcasts.

Disse mikrofoner er ikke så store, men leverer en rigtig god og klar lyd, hvor gengivelsen er meget naturlig, og mikrofonen tilsluttes let til computeren via et USB stik.

Mikrofonen er en plug and play mikrofon, så du behøver kun at sætte stikket i computeren og så er du klar til at bruge mikrofonen, og derudover kan du med Shures app styre mange indstillinger på enheden.

Et eksempel på en sådan mikrofon er MV5, som er en mindre mikrofon, som stadig har en stor lyd, mikrofonen er designet i et retro look som gør sig godt på enten bordet eller monteret i en holder på skærmen.

Derudover har Shure udviklet en række mikrofoner til konferencemøder, hvor mange er samlet i et stort rum, og hvor en mikrofon til hver enkelt deltager er afgørende for at alle kan høre hvad der bliver sagt.

Du kan både finde mikrofonerne i mindre pakker eller du kan finde komplette pakker med både højttalere og mikrofoner til mere end 10 deltagere.

Mikrofonerne her er naturligvis i samme høje kvalitet som Shures andre mikrofoner og giver en god stemmegengivelse i klar og ren lyd, samtidig med at omkringværende støj filtreres fra.

Ønsker du konference mikrofoner til mindre møder, finder du også bord mikrofoner, som placeres på bordet mellem mødedeltagere, når en konference eksempelvis holdes online.

Disse bordmikrofoner fra Shure kan også bruges ved simple online møder, hvor enhederne sikre en klar og ren lyd, der er tydelig for modtagerne.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007