Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Designerstik

Designerstik er kendte for deres utrolige slanke og smarte stikpropper, som er geniale til fx stikkontakter tæt på møbler, kaffemaskiner, toastere eller andre enheder i hjemmet.

Læs mere om Designerstik

Fordele ved Designerstik stikpropper

Det danske brand Designerstik er skaberen bag en af Danmarks fladeste stikpropper som kun stikker 11 mm ud fra en stikkontakt.

De fleste elektriske enheder i folks hjem er monteret med en stikprop som fx er beregnet til at passe i stikkontakter med sidejord.

Der er tale om diverse husholdningsmaskiner som fx elkedler, kaffemaskiner eller køleskabe som benytter sig af stikpropper.

De traditionelle stikpropper er langt fra flade i udtrykket og kan ofte skabe mangel på plads og luft mellem selve stikproppen og enheden.

Men det kan du slippe for med hjælp af Designerstiks unikke svar på en stikprop som hedder FORM og som er kendt for dens spændende kombination af elegant design og praktisk anvendelse.

Kendetegnet for Designerstiks stikpropper er deres flade vinklet design, og de kan fås i forskellige farver med henblik på hvordan det passer ind i din indretning af hjemmet.

En Designerstik stikprop kan bruges både til at skabe en diskret og stilsikker opsætning til dine enheder samt det faktum at den er med til at skabe en samhørighed med resten af dine omgivelser.

Den flade udformning på en Designerstik stikprop gør den praktisk anvendelig til at have bag møbler i hjemmet som fx senge, kommoder og sofaer.

Her er eksempler på de elektriske enheder som du kan anvende de fladvinklede stikpropper fra Designerstik til:

 • Lamper
 • Fladskærme
 • Kaffemaskiner
 • Køleskabe

Er du selv træt af at bruge de sædvanlige stikpropper i hjemmet, så er det med at kigge på stikpropper fra Designerstik som vi har et godt udvalg af på vores side.

Produkter som Designerstik er kendte for

Designerstik er som navnet antyder kendt alene for at udvikle og producere deres flade stikpropper.

Vi kommer herunder mere i dybden med de forskellige stikpropper som er grundlaget for deres succes på markedet indenfor el-artikler.

Designerstik stikpropper med flad vinkel og jord

En stikprop med jord er det der bruges til de såkaldte klasse 1-produkter der tæller de typiske husholdninger som fx kaffemaskiner og køleskabe.

Det vigtige at forstå ved et klasse 1-produkt er at de er skabt til at blive jordforbundet, da forbindelsen til jord er den sikreste beskyttelse mod elektrisk stød og brand, hvis der opstår alvorlige fejl i dine enheder.

Hvis du vil være sikker på at bevare jordforbindelsen, så kan du udskifte din nuværende stikprop med en Designerstik stikprop med 3-pin jord.

En Designerstik stikprop med jord er med hele to forskellige cover dele - et højt og et lavet.

Det høje cover giver dig muligheden for at benytte Designerstik stikproppen i en stikdåse, mens det lave cover er til brug i stikkontakter hvor den synlige del af den ikke stikker så meget ud på grund af dens velkendte flade design.

En Designerstik stikprop med jord passer i almindelige danske stil og har en spænding på 250 V.

Den er også designet sådan at der er ingen synlige skruer på den, så den har et sikkert og diskret design.

Designerstik stikpropper med flad vinkel uden jord

En stikprop uden jord er det der er praktisk at have bagved et møbel som fx en sofa og er uden jordben i forhold til de stikpropper der er med jord.

En stikprop uden jord er særligt det der er eftertragtet fra Designerstik´s sortiment, på grund af dens ry som det fladeste stik på det danske marked.

De tekniske egenskaber i en Designerstik stikprop uden jord er at den har en maksimal spænding på 250 V og har en maksimal belastning på 13 A.

Den kan anvendes i vægudtag og har IP20 som IP klassificering, hvilket betyder at den er beskyttet mod indtrængning af objekter der er større end 12 mm.

Samlevejledning til stikpropper fra Designerstik

Når du først har købt en Designerstik stikprop, så skal du i gang med at samle den på egen hånd, da i dens indpakning er med separate dele som består af følgende:

 • Underdel
 • Fladt indlæg
 • Korte skruer
 • Aflastningsbøjle
 • Flad overdel
 • Låseskrue

Det gode ved en Designerstik stikprop er at du ikke behøver at have en viden om el-installationer, da det er lige til at samle sammen, så du kan få gavn af den inden for kort tid.

Vi har sammensat nogle samlevejledninger til henholdsvis en Designerstik stikprop med jord og en Designerstik uden jord.

Samlevejledning til Designerstik stikpropper med jord

Her er en nyttig samlevejledning til en Designerstik stikprop med jord ved brug i stikdåser.

Som værktøj til samlingen af den skal du bruge stjerneskruetrækker (PZ1) og en saks eller en hobbykniv.

Følg med herunder trin for trin:

 1. Afisoler 45 mm af yder isolationen på selve ledningen.
 2. Afklip de to ledere L og N til de 20 mm.
 3. Afisoler 5 mm af indre isolationen på lederne, og hvorefter du snoer kobbertrådene i hver af lederne, så de kan blive samlet.
 4. Indsæt de fritlagte kobbertråde fra lederne L og N i hvert af deres messingben, og bagefter strammer du messingsskruerne.
 5. Bøj hver en leder og indsætter ledningen i plastunderdelen. Du indsætter den grønne leder i det tilbageværende ben som er jord.
 6. Fastspænd aflastningsbøjlen fra bagsiden af stikproppen med de lange skruer. Du skal sørge for at bøjlen klemmer på yder isolationen af ledningen.
 7. Til sidst monterer du den høje overdel af Designerstik stikproppen. Du spænder de to plastdele sammen med låseskruen fra bagsiden.

Samlevejledning til Designerstik stikpropper uden jord

Her får du herunder samlevejledningen til Designerstik stikprop uden jord.

I denne her sammenhæng skal du bruge en stjerneskruetrækker (PZ1x80) og en saks.

 1. Start med at afisolere yder isolationen på ledningen 25 mm og inder isolationen af lederne med 5 mm. Dernæst snoer du kobbertrådene, så de bliver samlet i en tråd. Du må helst ikke klippe kobbertrådene over.
 2. Indsæt de snoede ledere i hvert deres messing ben, og bagefter strammer du skruerne. Du bøjer hver en leder bagover og indsætter ledningen i plast underdelen.
 3. Fastspænd bøjlen fra bagsiden af stikproppen. Du skal klemme bøjlen på yder isolationen af ledningen.
 4. Til sidst monterer du den ydre plastdel. Sørg endelig for at de to plastdele slutter sig tæt sammen. Du spænder plastdelene sammem med skruen fra bagsiden. Tjek endelig at stikproppen er samlet sammen korrekt, før du gør brug af den.

Historien om Designerstik

Designerstik er et dansk brand der gør sig i at lave dansk designet stikprop der er et samspil mellem design og funktionalitet.

Brandet blev grundlagt af entreprenøren og maskiningeniøren Anders Thorngaard som i forvejen havde en stærk passion for design og funktion, og han arbejdede førhen som konsulent.

I starten hed Designerstik FORM Design og var i sin tid med i sæson syv af det populære iværksætterprogram Løvens hule på DR1.

Ideén til FORM designerstikket fik Thorngaard af irritation og forvirring over hvorfor der ikke fandtes nogle stikpropper der både var flade og pæne.

De tanker var startskuddet til udvikle og producere FORM designerstik der netop kunne forene design og funktionalitet.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007