Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

TaoTronics

Her finder du vores udvalg af produkter fra TaoTronics. TaoTronics udvikler en masse elektronik, men er især kendte for deres audio-løsninger som fx headsets, hovedtelefoner og earbuds.

Filtrér
Sortering

Læs mere om TaoTronics

Eksempler på udvalget fra TaoTronics

TaoTronics er et søsterbrand til RAVPower, og de gør sig i at udvikle og producere en række forskellige elektroniske produkter som fx ventilatorer, airfryers og meget mere.

TaoTronics gør sig især gældende inden for audio-løsninger som fx hovedtelefoner, earbuds osv.

Mangler du nogle nye hovedtelefoner så du kan høre musik igen, mens du pendler eller en ny skrivebordslampe til dit skrivebord, så har du gode muligheder for at finde den slags produkter fra TaoTronics på vores side her.

Her er nogle eksempler på hvilke smarte enheder du kan finde fra sortimentet hos TaoTronics:

  • Earbuds
  • Headsets
  • Skrivebordslamper
  • Bluetooth neckbands
  • Ventilatorer
  • Airfryers
  • Luftrensere
  • Og meget mere

6 typer produkter som TaoTronics er kendte for

TaoTronics gør sig meget i forskellige elektroniske produkter, og det har de opdelt dem i hovedgrupper som audio, hvidevarer, køkken og elektronik.

Herunder kommer vi ind på de produkter, der har gjort TaoTronics kendt blandt forbrugere.

#1 - TaoTronics hovedtelefoner

TaoTronics har opnået meget popularitet med deres audio-løsninger gennem årene, og blandt dem er der deres hovedtelefoner.

Et par TaoTronics hovedtelefoner er ofte i et stilsikkert, sort design, og fås ofte som “over-ear” versioner eksempelvis.

De fås også trådløse og kan have en spilletid helt op til fx 40 timer, før de skal oplades igen med et tilhørende opladningskabel.

Det skal dog siges at hvis du har aktiveret ANC - altså støjreduktion-funktionen, så har TaoTronics hovedtelefoner en trådløs spilletid på fx 30 timer, hvilket er noget du skal højde for med forbruget af dem.

Det tager heller ikke lang tid at få ladet nogle TaoTronics hovedtelefoner op igen, så du kan høre videre på musikken igen.

Med hensyn til forbindelsen i nogle TaoTronics hovedtelefoner kan du forbinde dem til dine enheder som fx din smartphone enten et 3,5 mm stik eller via Bluetooth.

Mange TaoTronics hovedtelefoner er med en indbygget mikrofon der gør det nemt for dig at føre en håndfri samtale via din smartphone.

Der er tilmed nogle betjeningsknapper på dem, som gør at du nemt kan tage/afvise opkald, play/pause og skrue op/ned for lyden, uden at du behøver at finde din smartphone frem fra lommen.

Du kan læse meget mere om TaoTronics høretelefoner og hvad de ellers kan gøre ved at klikke ind på dem hver især på siden her.

#2 - TaoTronics earbuds

Også en populær audio-løsning fra TaoTronics er deres earbuds, der med tiden er mere udbredt blandt en masse forbrugere rundt omkring i verden.

Det smarte ved TaoTronics earbuds er at de er meget kompakte i deres design og kan være i en tilhørende opladningsetui der er med afrundede hjørner.

TaoTronics earbuds er med et medfølgende mikro-USB kabel som bruges til opladning i samspil med opladningsetuiet.

Der er meget forskelle på hvor meget tid det kræver med opladning på de forskellige udgaver af TaoTronics earbuds, så er det noget du skal være opmærksom på.

Ligesom deres hovedtelefoner er TaoTronics earbuds bygget med ANC - Active Noise Cancellation, som gør at du ikke bliver forstyrret af lyde udefra.

En anden smart ting ved TaoTronics earbuds er den nyttige Smart Touch Control, som giver dig muligheden for at styre musikken eller tage imod et opkald, også selvom du ikke har din smartphone lige i nærheden af dig.

TaoTronics earbuds bruger Bluetooth som forbindelsesteknologi som du kan forbinde din smartphone med og streame løs fra dine musiktjenester.

Der er mange gode muligheder med brugen af TaoTronics earbuds, hvilket du kan læse meget mere på vores side om dem.

#3 - TaoTronics skrivebordlamper

TaoTronics laver andre elektroniske ting som fx skrivebordslamper.

Deres skrivebordslamper har både et klassisk men moderne design der kan spille godt sammen med resten af indretningen i dit hjemmekontor.

Du har mulighed for at justere lyset på en TaoTronics skrivebordslampe både ved dens base og på dens top, så du får lige arbejdslys der passer til dine øjne.

Du kan iøvrigt også folde lampen sammen, så den ikke fylder så meget i bredden.

Får din smartphone brug for strøm på et tidspunkt, så kan du bruge TaoTronics skrivebordslampe til at oplade den, da den er med et integreret USB stik, hvor du kan sætte dit opladningskabel i.

Mangler du en ny smart skrivebordslampe, så kig på vores udvalg af TaoTronics skrivebordslamper.

#4 - TaoTronics massagepistoler

En massagepistol er en batteridrevet enhed der kan bruge til at pleje musklerne i din krop ved fx at øge blodcirkulationen.

TaoTronics laver også massagepistoler, og de er nogle udskiftelige massagehoveder der hver især er skabt til de forskellige dele af din krop, så det hele bliver masseret på bedst mulig vis.

En TaoTronics massagepistol er med et indbygget genopladeligt batteri, som du kan oplade med det medfølgende kabel.

Når en TaoTronics massagepistol er fuldt opladet, så kan du bruge den i op til fx 10 timer.

Dyrker du meget fitness, så vil det oplagt for dig at gå efter en TaoTronics massagepistol.

#5 - TaoTronics luftrensere

En luftrenser bruges til at rense luften i dine omgivelser ved at fjerne partikler som pollen, støv, røg og andre stoffer der kan virke generende for dig.

En luftrenser fra TaoTronics sortiment er lille og kompakt i sin størrelse og er lavet i et futuristisk design.

Den har en kontrolcentral på dens top, hvor du kan tænde/slukke for den, ændre i dens lysstyrke og ændre på dens forskellige hastigheder.

En TaoTronics luftrenser er nem at flytte rundt med, så du kan placere den hvorhen du vil have stående.

Når du tænder for en TaoTronics luftrenser, så giver den ikke meget lyd fra sig, da den har et lavt støjniveau og forstyrrer derfor ikke, mens den gør sit arbejde.

En TaoTronics luftrenser er lavet med et udskifteligt Præ-filter, HEPA-filter og aktivt kulfilter.

TaoTronics luftrenserens 3-lagsfilteringssystem kan fange næsten 100 procent af alle luftbårne partikler og helt ned til 0,3 mikron.

Det kan anbefales at du sørger for at udskifte filteret ca. hver 3-6 måned, men det kommer også an på hvor du bruger en TaoTronics luftrenser til hverdagen.

#6 - TaoTronics vlogging kit

Har du planer om at starte en karriere som en influencer, så er det oplagt for dig at købe et vlogging kit.

TaoTronics laver praktiske vlogging kits der ofte består af en LED-ring, et justerbar tripod, en fleksibel mobilholder, en Bluetooth fjernbetjening og en taske hvor du kan have det hele samlet.

Et TaoTronics vlogging kit kan være det perfekte setup til din nye karriere som influencer.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007