Turtle Beach

Turtle Beach er et brand som især er kendte for deres mange smarte headsets, både til regulær brug, eller til gaming. Med lydløsninger fra Turtle Beach får du noget udover det sædvanlige, som giver en fantastisk lydoplevelse.

Læs mere om Turtle Beach

Turtle Beach - Gaming Udstyr til den erfarne gamer

Turtle Beach er en amerikansk virksomhed, der er kendt for at udvikle gaming udstyr til den lidt mere erfarne gamer og i 2005 banede virksomheden vejen for gaming lyd i særklasse med det første konsol headset nogensinde, og har siden da været en af de førende producenter af netop gaming headsets.

Headsets fra Turtle Beach er designet til at bringe gaming oplevelsen til et højere niveau og designer innovative produkter til både nybegyndere, øvede og professionelle gamere.

Der findes rigtig mange forskellige produkter, som er designet til og i samarbejde med gamere, Turtle Beach er især kendt for at lave headsets, som kan hjælpe til at du bedre kan navigere i spillet og ved at kunne høre de helt fine nuancer i lydene i spillet, få en fordel.

Turtle beach udvikler og producerer også andet udstyr en headsets, eksempelvis:

  • Simulationsudstyr
  • Controllere til PC, konsol og mobil
  • USB mikrofoner
  • XLR mikrofoner

Herunder har vi samlet lidt information om 3 af de mest kendte produkter fra Turtle Beach, og du kan også læse mere om hvorfor du bør overveje at vælge gaming udstyr fra Turtle Beach.

3 Produkter som Turtle Beach især er kendt for

Turtle Beach er kendt for deres Headsets, og dem kan du læse mere om lige om lidt, for det er flagskibet for virksomheden, men der er også andre produkter, som er mindst lige så veludviklede og innovative som Turtle Beach Headsets, og disse produkter kan du også stifte bekendtskabe med herunder.

#1 - Turtle Beach Gaming Headsets

Der er ingen tvivl om at det produkt som Turtle Beach er absolut mest kendt for, er virksomhedens gaming headsets.

Det er der flere grunde til, for det er nogle virkelig lækre headsets, i flot design og med en enestående lyd.

Du kan finde Turtle Beach headset i flere modeller og der er noget for alle niveauer, fra begynder til professionel gamer.

Der er ikke nogen grund til at købe topmodellen og bruge hele dit budget, for at kunne opleve den enestående lyd, for dette kan du opleve i stort set alle modellerne fra Turtle Beach.

Men hvis du vil have ekstra fede funktioner som eksempelvis noise cancelling, Bluetooth, bass-boost effekt eller lignende, så skal du forvente at skulle op i mellemklassen.

Du kan finde både trådløse og kablede headset, og disse fås både som over-ear headsets og som ear-buds, men alle headsets fra Turtle Beach har en indbygget mikrofon.

Det er ofte et absolut must-have for en gamer, at have en mikrofon, så du kan snakke sammen med dit team eller de venner du spiller med, og koordinere strategien.

Mikrofonen i et Turtle Beach headset er effektiv og leverer en klar og ren lyd, så dine medspillere kan høre hvad du siger, klart og tydeligt, samt med en minimal forsinkelse.

Headsets fra Turtle Beach er alt efter hvilken model du vælger unikt designet til enten en spillekonsol, som eksempelvis Xbox eller Playstation, eller til brug med PC, og denne specialisering giver dig lige præcist de egenskaber du har brug for til den pågældende enhed.

#2 - Turtle Beach Controllers

Controllere fra Turtle Beach kan fås til enten Xbox, PC eller til brug med din mobiltelefon, og du får et væld af muligheder med de robuste controllere.

Controllere til både Xbox og PC er kablede modeller, men dette giver dig en minimal forsinkelse fra du laver en bevægelse med controlleren til du har en reaktion i spillet, samtidig har controllerne både haptisk feedback og audio knapper, så du kan styre lyden direkte fra controlleren.

Du har ligeledes mulighed for at bruge audio knapperne til spil volume og chat volume, så du ikke behøver slippe controlleren for at justere på lyden.

På mange af de forskellige modeller af Turtle Beach controllere er der køle greb, så du ikke begynder at svede i hænderne, når spillet bliver lidt for spændende og pulsen er høj, dette sikrer dig et godt greb om controlleren.

Den immersive feedback, som controlleren også kan give, kan give dig en fornemmelse af de miljøer og terræner du færdes i spillet, hvilket kan få spiloplevelsen til at føles mere virkelighedstro.

Med controllere fra Turtle Beach kan du kontrollere og styre næsten alt i forhold til dit spil.

#3 - Turtle Beach Mikrofoner

I udvalget af mikrofoner fra Turtle Beach kan du finde både USB og XLR mikrofoner, som kan levere en klar og naturlig lyd.

Mange af modellerne kan bruges til både streaming, gaming, podcast, musik og meget mere, og med den gode lydgengivelse vil du sjældent opleve at blive skuffet.

Du kan finde mikrofoner til ethvert formål hos Turtle Beach uanset om du skal have et online møde på kontoret eller du skal streame dit spil.

USB mikrofonerne leverer en god digital lyd, men skal du have en mikrofon, som du kan bruge til alt og ønsker en mere naturlig gengivelse af din stemme, med flere nuancer, så er en god XLR mikrofon, et rigtig godt alternativ.

En XLR mikrofon kræver dog at du har et stik i din konsol eller PC, hvortil du kan tilslutte mikrofonen, men har du det, så vil du kunne opleve en topklasse klarhed i lyden og en unik dybde.

Flere af modellerne fra Turtle Beach har et popfilter indbygget i mikrofonen, men kig specifikationerne efter, da enkelte modeller ikke har dette filter.

Udover mikrofonerne kan du finde forskellige mounts, eller stativer, til at montere din mikrofon i, hvis du ikke lige vil have den stående på bordet foran dig.

3 Gode grunde til at vælge gaming udstyr fra Turtle Beach

Selvom der er mange gode grunde til at vælge gaming udstyr fra Turtle Beach, så har vi herunder samlet de 3 grunde, som vi mener er de bedste grunde til at kigge nærmere på Turtle Beach, når du mangler nyt gaming udstyr.

#1 - Mange års erfaring og innovation

Turtle Beach blev først til Turtle beach i 2005, hvor de designede det første gaming headset til Xbox, men inden da havde virksomheden flere år på bagen under et andet navn, hvor man udviklede elektriske musikinstrumenter og siden lydkort til computere.

Så virksomheden har mange års erfaring i udvikling og innovation af lydenheder, hvilket giver en meget høj kvalitet i lyden i både headsets og mikrofoner.

#2 - Specialiserede enheder

Turtle Beach produkter er i stor udstrækning specialiseret til enten spillekonsoller eller PC, og for nogle produkters vedkommende også til mobiltelefon.

Dette giver nogle helt unikke egenskaber, som kan forbedre oplevelsen af at arbejde med den pågældende enhed, og samtidig indeholder mange af de specialiserede produkter helt unikke funktioner, som fungerer med den specifikke spillekonsol eller PC.

Du kan ofte også bruge de trådløse headsets til din mobiltelefon eller tablet, så du kan bruge headsettet til hverdagsbrug og ikke blot til gaming.

#3 - Design og ergonomi

Turtle Beach fremstiller deres produkter i et moderne design, hvor der både er taget højde for ergonomien og ikke mindst den måde produkterne føles.

Headsets fra Turtle Beach er holdt i lette materialer for at skåne nakken, men stadig holde enhederne robuste nok til at kunne holde i lang tid, samtidig er komforten i top, så du ikke bliver træt af at bruge headsettet.

Ørebøfferne på headsettet er bløde og behagelige, uden at de bliver for varme at have på, og de små ear-buds sidder behageligt inde i øret, uden at klemme og være ubehagelige.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007