Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Plantronics

Her på siden finder du vores udvalg af enheder fra Plantronics. Siden 1961 har Plantronics skabt en bred vifte af effektive kommunikationsløsninger til både privaten og erhverv.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Plantronics

Bluetooth Headset (7 timer) Plantronics Voyager 5200
6 Anmeldelser
Bluetooth Headset (7 timer) Plantronics Voyager 5200
6 Anmeldelser

Enkelt stereo headset
Tale tid i op til 7 timer

Læs mere Fjernlager
Levering: 1-3 hverdage
Senest 24. juli 2024

Plantronics - Kommunikation i høj kvalitet

Plantronics har en lang historie med at skabe god og stabil kommunikationsteknologi, der giver dig mulighed for at kunne snakke med andre folk let og elegant.

De har en god forståelse af hvad det kræver at skabe god kommunikation, og Plantronics har et stort udvalg af forskellige systemer der kan hjælpe dig og din virksomhed med at opsætte større telefon- og videokonferencer fra hjemmet eller kontoret.

Hos Plantronics kan du også få gode kvalitetsheadsets der kan bruges til mange forskellige ting og som er gode og komfortabel at have på, mens de samtidig holder en stabil forbindelse.

3 Typer af produkter Plantronics er kendt for

Plantronics har et bredt udvalg af forskellige produkter indenfor kommunikation og headsets, og vi giver her et kort overblik over produkterne, så du kan bedre vurderer om de passer til dine behov.

#1 - Plantronics Videokonferencesystemer

Hos Plantronics kan du finde et stort udvalg af produkter af konferencesystemer som du kan bruge enten på virksomheden eller i hjemmet, alt efter behov.

Her kan du få samlede pakker der gør det let for dig at etablere et konferencesystem i et større lokale, som du kan bruge til at kommunikere med resten af din virksomhed eller med eksterne kunder.

Derudover tilbyder Plantronics også muligheder for at kunne få et ordentligt setup derhjemme, så du har bedre mulighed for at kunne snakke med dine kollegaer når du arbejder hjemmefra.

Det kan hjælpe med at øge din produktivitet og kan give dig en mere sikker og stabil forbindelse, så du er ikke på at du bliver hørt og at du kan høre dine kollegaer i den bedst mulige lydkvalitet.

Her er et overblik over de typer af konferencesystemer du kan få ved Plantronics:

 • Rumsystemer
 • Webkamera
 • Kommunikationsinfrastruktur

Plantronics har også en stor ekspertise indenfor kommunikationsinfrastruktur, hvilket gør at de hurtigt kan hjælpe dig med at finde potentielle problemer i dit netværk og programmer.

Med et konferencesystem fra Plantronicss kan du være sikker på at få et højkvalitetssystem, der kan gøre det lettere for dig at kommunikere med større grupper af kollegaer eller kunder.

#2 - Plantronics Telefoner

Der er et bredt udvalg af forskellige telefoner tilgængelig ved Plantronics, og selvom du allerede har en privat telefon, så kan det være godt at have en anden telefon ved siden af som du kan bruge til arbejde.

Med en konferencetelefon til dit kontor, så har du bedre mulighed for at kunne hold en større samtale med dit team kørende, da i alle kan være på linjen på samme tid.

Du kan også få en bærbar højttalertelefon som er en lille enhed som du kan tilkoble din til din computer, tablet eller smartphone, når du skal have opkald eller møder derpå.

Med en højttalertelefon, så får du både en enhed med en indbygget mikrofon og højttaler, så du kan sidde længere væk fra computeren eller helt holde den skjult under mødet.

Herunder har du et kort overblik over de forskellige telefontyper Plantronics tilbyder:

 • Skrivebordstelefoner
 • Konferencetelefoner
 • Bærbare Højttalertelefoner
 • Mobilstationer

Derudover, så er der en del ekstra tilbehør som du kan få til dine telefoner som bl.a. kan hjælpe dig med at gøre dine telefoner mere tilgængelig i lokalet, eller giver dig mulighed for at håndtere mange samtaler på samme tid.

#3 - Plantronics Headsets

Plantronics tilbyder også en række forskellige headsets af god kvalitet, som du kan bruge enten i hjemmet eller på arbejdspladsen, så du er sikret en god lydkvalitet både ind og ud.

Her kan du f.eks. få bluetooth headsets der kan passe sammen med din smartphone eller tablet, hvor du kan tage opkald mens du er på farten eller sidder i bilen.

Bluetooth headsets kan også fås i større udgaver, der passer bedre til at kunne høre musik eller game på computeren, hvor du gerne vil have et headset med surround sound og høj lydkvalitet, så du får den bedste oplevelse af din underholdning.

Plantronics tilbyder følgende typer af headsets:

 • Bluetooth Headsets
 • Trådløse Kontorheadsets
 • USB Headsets
 • Call Center Headsets

Hvis du har brug for gode headsets til virksomheden, så har Plantronics også en række forskellige modeller af kontor og call center headsets, der er gode til at kunne tage mange opkald løbende, og kan opsættes til at være en del af et større call center netværk uden de store problemer.

Plantronics - Historien bag Headsettet

Plantronics blev grundlagt i starten af 1961 af to piloter der var kollegaer ved det amerikanske flyselskab United Airlines, Courtney Graham og  Keith Larkin.

De daværende headset, som piloterne skulle bruge til at kommunikere med hinanden og lufthavnene, var så store og irriterende at have på at de fleste piloter ikke brugte dem, og i stedet brugte den håndholdte mikrofon.

Det gjorde piloternes system meget mindre effektivt, og forøgede chancen for at potentielle ulykker kunne ske.

For at komme problemet til livs efterspurgte United Airlines et design til en ny type headset fra hvemsomhelst der kunne levere det.

Graham og Larkin gik sammen om at skabe et nyt design til et mindre og mere komfortabelt headset, og her skabte de deres første headset MS-50eren som kort tid efter blev godkendt af United Airlines.

Herefter indgik Graham og Larkin et partnerskab og skabte virksomheden Pacific Plantronicss, som siden hen er blevet omdøbt til Plantronics.

Kort tid efter lanceringen af deres første headset, blev selskabet kontaktet af NASA der søgte et headset der kunne bruges af deres astronauter, når de var i rummet.

Det headset som Plantronics og NASA designede sammen blev brugt under flere af NASAs rumprogrammer bl.a. i Mercury- og Apollo-programmet, hvor Neil Armstrong brugte et Plantronics headset under sin verdensberømte månelanding d. 20 juli 1969.

Siden da har Plantronics fortsat med at udvikle på deres headset og kommunikationsteknologi, for at gøre det lettere for deres kunder at kunne kommunikere verden over.

I 1980erne arbejdede Plantronics med at bruge infrarød teknologi, lignende den der bliver brugt til fjernbetjeninger til TVet, til at kunne skabe en trådløs forbindelse til opkald.

Denne teknologi førte til nogle af de første trådløse mikrofoner du kunne finde på markedet.

Pga. den korte rækkevidde og behovet for at have en direkte forbindelse mellem enhederne, så var denne type mikrofon mest brugt i mødelokaler og til telefonkonferencer.

Denne udvikling er kun fortsat op gennem tiden og Plantronics er en af de førende brand indenfor udviklingen og produktionen af kvalitetsheadset og kommunikationsudstyr til både virksomheder og private.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007