Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Texas Instruments

Her finder du et udvalg af produkter fra Texas Instruments. Texas Instruments er en amerikansk virksomhed som udvikler utallige forskellige enheder, men er især kendt for deres regnemaskiner, computere, radarsystemer m.m.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Texas Instruments

Texas Instruments lommeregner TI 5018 SV solcelle (12 cifre)
1 Anmeldelser
Texas Instruments lommeregner TI 5018 SV solcelle (12 cifre)
1 Anmeldelser

Solcelle drevet
Stort LCD display med 12 cifre

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 1. august 2024

Texas Instruments - Amerikansk Elektronik i høj kvalitet

Texas Instruments er en af verdens største producenter af elektronik til en lang række forskellige formål og produkter.

De producerer og leverer forskellige typer af mikrochips, processorer, sensorer og meget mere.

Texas Instruments producerer derudover en lang række enheder til både den private og offentlige sektor, hvor de leverer udstyr og dele til f.eks. kommunikationsudstyr, radarsystemer, Data centre, superconductorer mm.

Med et sortiment på over 80,000 produkter har Texas Instruments et kæmpe udvalg af produkter, der primært bliver solgt til andre elektronik- og teknologivirksomheder rundt om i verden.

De leverer også mange digitale løsning til deres produkter og finansielle sektorer, hvor det er vigtigt at dine udregninger bliver korrekte.

Texas Instruments er nok mest kendt for deres populære serier af lommeregnere, hvor du kan finde alle typer af lommeregnere, både dem i et enkelt og simpelt design, til de store der bruges til universitetet og i forskningssammenhæng.

Du kan derfor være sikker på, at når du køber et produkt fra Texas Instruments, så er det et kvalitetsprodukt der er noget af det bedste du kan finde på markedet.

4 kendte produktserier fra Texas Instruments

Texas Instruments har en række forskellige produktseriere og vi giver dig herunder et overblik over de forskellige produkter.

Så kan du bedre vurdere hvilket produkt der passer bedst til dine behov.

#1 - Texas Instruments Grafiske lommeregnere

En grafisk lommeregner er en nødvendighed, hvis du skal lave matematik på højt niveau, da de har en del flere funktioner end andre typer af lommeregnere du kan finde på markedet.

De har også mere beregningskraft, hvilket gør at deres udregninger er hurtigere og at de kan klare mere komplekse matematiske udregninger.

Grafiske lommeregnere har en større skærm end andre lommeregnere, da du skal kunne arbejde med grafer og statistikker på dem, hvilket kræver mere plads.

Du får også mulighed for at kunne arbejde med forskellige typer af grafer, samt geometri og trigonometri.

Eksempler på grafiske lommeregnere fra Texas Instruments:

 • TI-73 Explorer
 • TI-83 Plus
 • TI-84 Plus
 • TI-89 Titanium
 • TI-Nspire CX
 • TI-NSpire CX CAS
 • TI-NSpire CX II

Du har her også mulighed for at kunne downloade og overføre flere programmer og funktionaliteter til lommeregneren, så du kan udvide de muligheder du har på den.

Texas Instruments har et stort udvalg af ekstra apps og funktioner som du kan downloade til din computer, hvor du så kan overføre det til din lommeregner.

Du kan også finde ekstra tilbehør som du kan tilkoble lommeregneren, så du kan har lettere ved at indsamle data og andet information fra omverden.

Det kan bl.a. være data omkring bevægelse, temperatur, lys, lyd, pH-værdier mm.

Så hvis du skal lave matematik på højt niveau, så kan en grafisk lommeregner fra Texas Instruments være en god investering, da du her kan få mange flere funktioner og tilbehør til din lommeregner.

#2 - Texas Instruments Avancerede Lommeregnere

Den avancerede lommeregner har en del ekstra funktioner der gør den bedre end en almindelige lommeregner.

Denne type lommeregner bliver ofte brugt i skolen, hvor den er ideel til at bruge til matematik.

Den har en række ekstra funktioner der gør at den kan bruges til både almindelig matematik, men også til et lidt højere niveau, hvor du skal udregne f.eks. geometri og statistikker.

Du får her også mulighed for at lave regnestykker med et langt højere tal, da de avancerede lommeregnere kan have hele 10 cifre på deres display, hvor almindelige lommeregnere kun kan have 8 cifre.

Eksempler på avancerede lommeregnere fra Texas Instruments:

 • TI-30Xa
 • TI-30XIIS
 • TI-30XS Multiview
 • TI-34 Multiview

Nogle af Texas Instruments avancerede lommeregnere giver dig også mulighed for at have flere udregninger på skærmen. 

Så er du sikker på at du ikke mister overblikket over, hvordan du kom frem til din resultat.

Det kan især være vigtigt, når du skal til eksamen eller i finansielle sammenhæng skal kunne fremvise, hvordan du nåede frem til det endelige resultat.

En anden funktion er at lommeregneren også kan vise videnskabelige notationer på skærmen, så du ikke selv skal kunne holde alle detaljerne i hoved eller bruge nær så meget papir for at kunne holde overblikket.

Så hvis du har brug for en god lommeregner i høj kvalitet til skolen, så kan det være at en avanceret lommeregner er det rette produkt til dig.

#3 - Texas Instruments Finansielle Lommeregnere

Den finansielle lommeregner er designet til at bliver brugt at dig der arbejder indenfor regnskab, revision, bogholderiet eller lignende, hvor der skal være styr på pengene.

Denne type lommeregner har indbyggede funktioner der skal hjælpe dig med at gøre matematikken lidt lettere.

Du får her funktioner der hjælper med at udregne bl.a. fremtidsværdier, muligt afkast mm for din virksomhed.

Det gør at du hurtigt kan få overblikket over dit personlige eller din virksomheds regnskab, så du er sikker på at alt er korrekt.

Du får her også mulighed for at kunne analyserer dit cash-flow, hvor du alt efter modellen kan gemme op mod 32 forskellige indkomstkilder.

Du kan derefter bruge de andre funktioner til at analysere dem, så du kan få et overblik over hvor virksomheden står henne med regnskabet.

Eksempler på finansielle lommeregnere fra Texas Instruments:

 • BA II Plus
 • BA II Plus Professional
 • BA II Plus App

Med en finansiel lommeregner har du også flere cifre på displayet end hos en almindelige lommeregner, hvilket er godt når du skal beregnet årsindkomster, hvor det hurtigt kan gå op i store beløb.

Du har her også 10 cifrer ligesom en avanceret lommeregner, hvor en almindelig lommeregner kun har 8 cifre.

#4 - Texas Instruments Basale Lommeregnere

Du kan også få gode basale lommeregnere fra Texas Instruments, hvor du kan få en hjælpende hånd til de mere basale udregninger i dagligdagen.

En almindelig lommeregner kan måske ikke udføre de helt komplekse matematiske udregninger, men den er til gengæld mindre og lettere at have med rundt.

En grafisk lommeregner kan godt være en ordentlig klods at have med rundt, og kan være lidt overdrevet at bruge til et hurtigt mindre regnestykke.

Eksempler på basale lommeregnere fra Texas Instruments:

 • TI-10
 • TI-15 Explorer
 • TI-108
 • TI-503 SV
 • TI-1706 SV
 • TI-1795 SV

Mange af de basale lommeregnere har også indbygget solceller, hvilket gør at de kan bruges i langt de fleste tilfælde uden at du skal tænke på batterierne.

De kommer heller ikke til at løbe tør for strøm, så du skal ikke bekymre dig om at have ekstra batterier liggende eller om lommeregneren nu er løbet tør når du skal til at bruge den.

Det gør at den basale lommeregner er meget god til små udregninger i dagligdagen, hvor du ikke har behov for en helt masse kraft.

Leveringstid
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007