Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Leifheit

Leifheit er en tysk producent af alverdens smarte enheder til fx rengøring og husholdning. Find fx smarte støvsugere og vinduesvaskere samt meget mere.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Leifheit

Leifheit Set Combi XL Gulvmoppesæt
Leifheit Set Combi XL Gulvmoppesæt

Tåler maskinvask ved 60 grader
360 graders skafteled

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024
Leifheit Click Flisevasker m/Teleskoparm (75-120cm)
Leifheit Click Flisevasker m/Teleskoparm (75-120cm)

Med teleskopisk forlængerarm
Nem rengøring selv ved armatur

Læs mere Fjernlager
Levering: 1-3 hverdage
Senest 24. juli 2024
Leifheit Regulus Aqua PowerVac (Støvsugning og vask)
1259 DKK
Læg i kurv
Leifheit Regulus Aqua PowerVac (Støvsugning og vask)

Våd og tør rengøring
Med genopladeligt batteri

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 26. juli 2024

Leifheit - Den tyske gigant indenfor rengøringsartikler

Her på siden finder du vores udvalg af Leifheit produkter.

Siden 1959 har det tyske firma Leifheit været en af de førende europæiske virksomheder indenfor husholdningsapparater.

Leifheit Group har delt sine produktioner op i henholdsvis:

  • Husholdning
  • Velfærd
  • Privat

Leifheit er en af Tysklands bedst kendte brands, hvilket skyldes deres høje kvalitet og store brugbarhed for kunderne.

Leifheit-brandet tilbyder effektive løsninger, der hjælper med at gøre opgaverne nemmere, uanset om det gælder vasketøj, strygning, rengøring, eller køkkenarbejde; du får meningsfulde, velgennemtænkte højkvalitets produkter, der har en høj ydeevne.

Med produkternes moderne og tidsløse design vil de også nemt passe ind i næsten alle husholdninger.

Leifheits produkter er ofte det første valg for dem, der ønsker at gøre deres daglige rutine i hjemmet så nem og belejlig som muligt.

Takket være Leifheits innovative løsninger til husholdningen, har flere oplevet at opgaver i husholdningen såsom strygning, rengøring og madlavning er blevet meget nemmere og hurtigere.

3 smarte enheder fra Leifheit

Dem der køber husholdningsprodukter fra Leifheit, får produkter der både er høj kvalitet og langtidsholdbare, og med dertilhørende innovative features.

Leifheit hjælper med at gøre husarbejdet lidt nemmere, hjælper dig med at spare tid, og i sidste ende at gøre din dagligdag lidt nemmere.

Leifheits brede produktsortiment dækker stort set alle områderne indenfor husholdning, og du kan derfor nemt finde hvad end du har brug for.

#1 - Leifheit gulvrengøring og pleje

Fra de klassiske mopper til mere sofistikerede rengøringssystemer med specielle mekanismer til innovative damp rensemidler eller trådløse støvsugere; Leifheit tilbyder forskellige produkter til alle.

En støvsuger fra Leifheit fås både ledningsfri, samt fx med en indbygget aftagelig håndstøvsuger, så du har en kombineret løsning til rengøring i boligen.

Koste er eksempelvis ofte den rette løsning til den hurtige rengøring af gulvet mellem de dybere rengøringer.

Leifheit har eksempelvis moderniseret den klassiske kost, og erstattet de indbyrdes forbundne naturlige børster med mere hygiejniske surpra børster lavet af naturligt gummi.

Denne type børster fejer støv, hår, og skidt uden at binde sammen eller blive beskidt, uanset om det er indenfor eller udenfor, glat parketgulv, fliser, eller ujævnt stengulv.

Leifheits koste rengører næsten alle gulve både hurtigt og grundigt, selv gulvtæpper; støv og fnug kan derfor hurtigt børstes sammen.

Mange af Leifheits koste kan også laves om til børster og skrubbebørster, så du kan komme af med selv de mest stædige pletter.

Supra børsterne er holdbare, og du kan trygt bruge kosten i flere år uden at bekymre dig om at den bliver slidt ned.

Da børsterne er lavet af gummi, kan du også nemt gøre dem rent ved at vaske dem i alment vand.

Har du mere sensitive gulve, der stadig skal gøres rent og plejes, som eksempelvis parket- eller laminatgulve, kan du købe gulvvaskere specifikt til de krav som dit gulv kunne have.

#2 - Leifheit overfladerengøring

Rene vinduer, spejle, fliser og lignende, uden at der efterlades striber, kan være utrolig svært, hvilket Leifheit også prøver at kæmpe mod.

Virksomheden har derfor fundet smarte og innovative løsninger til dig, så du kan få spejlblanke overflader uden at skulle bekymre dig om at efterlade irriterende striber.

Eksempelvis kan du i Leifheits sortiment finde vinduesrensere med genopladelige batterier, der har en beholder kapacitet til en vask på op over 85 m², og en sugedyse der er over 260 mm bred.

Leifheits vinduesrensere er kompakte og letvægtige, og har en driftstid på op til 30 minutter, så du nemt kan få rengjort både vinduer, spejle, og fliser.

Du kan også få rengøringsmiddel og vinduesrenser i én; Leifheits vinduesrensere kombinerer to nødvendige værktøjer i én med henholdsvis rengøringsmiddel og dertilhørende vaskeklud.

At spraye og vaske vinduer og andre overflader bliver nemt og belejligt med denne ene enhed; den specielle vedhæftede vaskeklud er lavet specifikt til Leifheits vinduessprayflasker, og er derfor altid klar til brug.

Du slipper derfor for at skulle trække en spand fra vindue til vindue, eller at skulle blande din egen vinduesrens.

Leifheits kombination af vaskeklud og rengøringsmiddel er alle lavet med fleksible led, så de bedre tilpasser sig ergonomisk til dine bevægelser.

#3 - Leifheit Click System

Mange af Leifheits produkter er udstyret med et såkaldt Click System.

Det betyder at virksomheden har gjort det muligt for dig at forbinde flere af deres produkter, såsom eksempelvis Leifheits teleskopstang kan forbindes med forskellige rengøringshoveder, såsom gulvvaskere, koste, eller vinduesviskere.

Det giver dig den fordel at du typisk kun behøver at købe et Click System håndtag, der er kompatibelt med andre Click System rengøringshoveder, hvilket kan være med til at hjælpe dig med at spare både penge og plads.

Click System har flere typer håndtag, typisk i stål, der alle hjælper dig med nemt at kunne bruge forskellige former for rengøringshoveder uden komplikationer.

Du kan derfor nemt skifte rengøringshoveder, klikke dem på plads, og gå i gang med rengøring.

Nogle af stålhåndtagene har typisk en arbejdslængde på omkring 140 cm, med et skridsikkert greb om rengøringshovedet og 360° roterende ring, så du kan hænge den på plads.

Du kan også få teleskopstænger, der garanterer dig en justerbar længde typisk mellem 75 og 135 cm, så du komfortabelt kan gøre rent.

Meget lig de andre typer håndtag, får du her også et skridsikkert greb om rengøringshovedet og roterende krog, så du nemt kan hænge dit håndtag op, uden at bekymre dig om hvorvidt den optager gulvplads.

Med teleskophåndtagene kan du nemt gøre rent uden at skulle bekymre dig om hvorvidt rengøringsapparaterne passer til din højde; eksempelvis, hvis du er en lav person, kan du muligvis opleve at almene koste kan være i den forkerte længde og dermed gøre det ubehageligt for dig at bruge dem i længere tid.

Med et teleskophåndtag kan du derimod nemt justere kosten til at være i en komfortabel højde, uden komplikationer.

3 grunde til at vælge Leifheit

Leifheit sigter efter at gøre din dagligdag i hjemmet nemmere og mere belejligt.

Hos Leifheit, er der flere faktorer med i at forme fundamentet for virksomhedens strategi; de har produkter der er kendt for at have en høj brugertilfredshed og god kvalitet.

Mange af Leifheits produkter vinder ofte førstepladser i tests hos både private personer og højt-respekterede institutter; virksomheden har vundet over 20 priser for deres produkter.

Samtidigt er Leifheit også veletableret på flere europæiske markeder, takket være deres ihærdige ansatte og virksomhedens to brands.

#1 - Kundeservice i top

Kunderne er centrum for alle Leifheits aktiviteter.

Virksomheden sigter efter at kunne tilbyde dem produkter der har en lang holdbarhed og høj kvalitet, som kan gøre rengøringen nemmere og mere belejligt for dig, samtidigt med at du også får en god service og god værdi for dine penge.

#2 - I konstant forbedring

Leifheit fokuserer på kontinuerligt at leve op til deres kunders ønsker og krav.

Det betyder at de sigter efter kontinuerligt at udvikle sig, og gør hvad de kan for at holde deres produkter i den samme høje kvalitet; dette betyder dog ikke at de ikke leder efter måder hvorpå de kan producere innovative løsninger til de problemstillinger deres kunder har.

Leifheit forsøger fortsat at bevare deres styrker, gode produkter, og stærke brands, for at kunne fortsætte med at give deres kunder værdi for pengene.

#3 - Fokus på miljøvenlige tiltag

Leifheit har i nyere tid lagt større fokus på miljøvenlige tiltag, både i deres produktion, produkter og deres leveringsmetoder.

Dette gør de selvfølgelig for at være med til at bidrage til en mere miljørigtig fremtid for kommende generationer, og det ses tydeligt i deres forskellige aktiviteter.

Det er noget som Leifheit hævder fortsat at have fokus på i de kommende år, og målet er, som mange andre, at blive mere CO2 neutrale, og dermed have minimal indflydelse på klimaet.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007