Cloer

Her finder du vores samlede udvalg af køkkengrej fra Cloer. Cloer er et tysk brand, som udvikler en række smarte køkkenmaskiner, som fx toastere, vaffeljern, brødrister og meget andet. Se hele udvalget her.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Cloer

Cloer 331 Brødrister 2 skiver (825W)
Cloer 331 Brødrister 2 skiver (825W)

Aftagelig brødkrummebakke
Plads til 2 skiver brød

Læs mere Fjernlager
Levering: 5-7 hverdage
Senest 4. juni 2024
Cloer Outdoor Barbecue Grill Elektrisk Grill (2200W)
Cloer Outdoor Barbecue Grill Elektrisk Grill (2200W)

Slip-let-belægning
Med jævn temperatur justering

Læs mere Fjernlager
Levering: 7-11 hverdage
Senest 10. juni 2024
Cloer 1629 Vaffeljern (16,5cm)
Cloer 1629 Vaffeljern (16,5cm)

Slip-let-belægning
Indikator lampe

Læs mere Fjernlager
Levering: 5-7 hverdage
Senest 4. juni 2024
Cloer Crepes Maker 1200W (30cm)
Cloer Crepes Maker 1200W (30cm)

Justerbar temperatur
Non-stick belægning på bagepladen

Læs mere Fjernlager
Levering: 5-7 hverdage
Senest 4. juni 2024

Cloer - Køkkenmaskiner til ethvert behov

Cloer er et tysk familieejet brand med mange år på bagen, og de har udviklet en lang række af produkter der er primært til køkkenet.

Deres brede sortiment omfatter kaffemaskiner, brødristere, vaffeljern og meget mere.

Står du og mangler nye produkter til dit køkken som fx en ny kaffemaskine eller et ny vaffeljern, så har du muligheden for at finde den slags produkter fra Cloer på vores side her.

Deres sortiment tilbyder en lang række enheder, som fx:

5 typer produkter som Cloer er kendte for

Cloer har inddelt deres sortiment af køkkenprodukter i forskellige grupper fx som kaffe enheder, toastere, blendere og vaffeljern.

Vi kommer herunder ind på de produkter fra Cloer der hører til deres mest populære produkter.

#1 - Cloer brødristere 

Cloer har udviklet mange forskellige brødristere gennem årene der har fokus på at det skal være nemt og ligetil med at få ristet brød til morgenmaden.

Fælles for mange Cloer brødristere er, at de er nemmere at gøre rene, da hver model er med en udtagelig krummebakke som du kan tømme bagefter.

De senere brødristere fra Cloer er udviklet således, at de er med sensor-elektronik, automatisk centrering til brødskiver og justerbar bruningsgrad, der alle sammen er med til at sikre en god omgang ristet brød.

Har du lyst til at riste boller, så findes der de Cloer brødristere der er med en integreret bollerister, så du også har den mulighed.

Det smarte ved en Cloer brødrister er, at den er med et automatisk nedlukningssystem i tilfælde af, hvis det går helt galt med ristningen af brød, eller hvis du glemmer at slukke den.

En Cloer brødrister har plads til 2 skiver brød, men har du en stor familie, kan det anbefales at du går efter en model hvor der er plads til hele 4 skiver af brød.

En Cloer brødrister fås i et flot og elegant design der med garanti kan se godt til dit køkken.              

#2 - Cloer blendere

Er du glad for at lave smoothies og frugtshakes, så kan du lave den slags lækkerier med en af de mange typer af blendere fra Cloer.

En Cloer blender er meget nem at betjene og har fx en række af forskellige automatiske programmer som du kan forprogrammere efter dit behov, og det kan foretages på dens indbyggede LCD display.

Der er også de blendere fra Cloer der er med en knuse-funktion til isterninger og har nogle skarpe knive der kan håndtere mange slags ingredienser.

Det gode ved en Cloer blender er, at delene fra den er egnet til at blive vasket i din opvaskemaskine.

Literkapaciteten på en Cloer blender er ofte på 1,5 liter.

Der er forskel på de mange blendere fra Cloer med hensyn til fx deres hastigheder, så hvis det skal gå stærkt efter din mening med at lave en smoothie, så er det med at gå efter en model der er med en høj hastighed.

#3 - Cloer kaffemaskiner

Cloer har lavet mange varianter af kaffemaskiner med tiden, så er du glad for kaffe, så har du muligheden for at lave god kaffe med en af deres kaffemaskiner til rådighed.

De fleste kaffemaskiner har kapacitet til at lave op til 10 kopper kaffe, så er der nok til en hyggelig omgang kaffe med mange gæster i dit hjem.

En Cloer kaffemaskine har en meget ligetil og ukompliceret bryggeproces og er ofte udstyret med drypstop, så du kan nyde en kop kaffe før at hele kanden er færdigbrygget.

En Cloer kaffemaskine har et klassisk design og kan med garanti passe ind i dit køkken, uanset hvordan du har indrettet det.

#4 - Cloer vaffeljern

Cloer har lavet en stribe af forskellige vaffeljern der er meget kompakte i deres design, så en model fra deres sortiment tager altså ikke meget plads på dit køkkenbord.

Med et Cloer vaffeljern kan du lave lækre vafler der både er sprøde udenpå og luftige indvendig.

Dens bageplader er med non/stick belægning, så du kan lave en stor omgang vafler uden det store brug af fedtstof.

Et smart feature ved et Cloer vaffeljern er, at der er en indikatorlampe på det der kan vise når det har fået den korrekte temperatur.

Et Cloer vaffeljern giver også mulighed for mange bagningsniveauer takket være dets justerbare kontrolhjul, der sidder på siden af den.

Det er meget nemt at opbevare et Cloer vaffeljern, og det hænger sammen med at dets håndtag også kan bruges som ben til opbevaring.

Vaffeljernet kan således stå lodret og dermed fylder det ikke meget.

Et Cloer vaffeljern har også opbevaring til dets tilhørende ledning, så det er let at pakke sammen.

#5 - Cloer bordgrill

En bordgrill giver dig og din familie muligheden for at grille året rundt, hvis I er sultne efter grillmad.

Cloer laver bordgrills der både kan bruges indendørs og udendørs, og du kan bruge en Cloer bordgrill selv på en vindblæst dag, da den har et praktisk glaslåg der fungerer som en vindskærm.

Det er nemt at indstille temperaturen på en Cloer bordgrill via dens jævne temperatur-indstilling der sidder på dens kabel.

En Cloer bordgrill er ofte udstyret med nogle cool-touch ydersider der nemt kan lade dig håndtere den, uden at der er risiko for at du brænder dig på den.

Du kan nemlig holde ved dens håndtag ude i siderne uden problemer, selv når den er tændt.

Mange bordgrill fra Cloer er lavet i et stilrent design og grillfladerne på dem er med non-stick belagt overflader der er med til at gøre rengøringen af dem nemt og ubesværligt.

En Cloer bordgrill har ofte to grillflader, hvoraf den ene side er ribbet og den anden side er flad, hvilket giver dig muligheden for at grille grøntsager og kød.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007