Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

BenQ

Her finder du vores udvalg af enheder fra BenQ. BenQ er et brand som er kendt især for deres udvalg af skærme, samt projektorer til brug både af virksomheder og private.

Filtrér
Sortering

Læs mere om BenQ

Kort om BenQs historie

BenQ er en taiwansk multinational virksomhed, som sælger og markedsfører teknologi, forbrugerelektronik, EDB- og kommunikationsenheder.

Deres brandnavn er en forkortelse af virksomhedens slogan “Bringing Enjoyment N Quality to life”.

Deres signatur produkter er TFT LCD monitorer, hvilket står for thin-film-transistor liquid-crystal display, digitale projektorer, digitalkameraer, og mobile EDB-enheder.

Hovedkontoret ligger i Taipei, hovedstaden i Taiwan, og har afdelingskontorer i både Asien-Stillehavsområdet, Europa, Kina, Syd- og Nordamerika.

BenQ blev originalt grundlagt i 1984, og splittede sig derefter fra Acer i 2001, da de ønskede at blive deres eget brand; i 2006 solgte Acer deres sidste aktier i BenQ.

BenQs første mobiltelefon var den såkaldte M775C, hvilket blev udgivet i 2003, og året efter blev der annonceret 8 nye telefoner, hvilket rangerede fra klaptelefoner til Windows Mobile smartphones.

I April 2007, annoncerede virksomheden at de nu vil lancere deres egen mærkevare-virksomhed, og fokuserede på integreret produktion.

I 2015 annoncerede BenQ at ZOWIE GEAR vil blive deres nye gaming afdeling, og deres nye produkter inkluderede mus, musemåtter, lydkort, monitorer, og andet gaming tilbehør; du kan finde BenQs ZOWIE-monitorer hos over 40% af professionelle gamere.

3 smarte enheder fra BenQ

BenQ er et brand, der i mange år, har været kendt for deres computerskærme, og andre monitorer og projektorer kan ses i brug ved flere virksomheder.

Der findes mange forskellige enheder i BenQ, såsom computerskærme, projektorer, interaktiv teknologi til brug i virksomheder, computermus og -måtte, og meget mere.

#1 - BenQ smart-projektorer

BenQ har et stort udvalg af smart-projektorer, og du kan derfor nu få en premium hjemmebiografsoplevelse med BenQs 4K hjemmebiografsprojektor.

Virksomheden har slået sig sammen med Android, der har forsynet projektoren med Google-certificeret Android TV, så du her har muligheden for at finde alle dine yndlingsfilm, TV shows, spil, og sportsbegivenheder.

Smart-projektorerne kan aktiveres ved stemmekommandoer, og er utroligt brugervenlige, og giver dig samtidigt også muligheden for at få adgang til over 500.000 forskellige TV shows og film.

Projektorerne har indbygget chromecast og Google Assistent, og har samtidigt også en indbygget browser, så du kan få adgang til streamingtjenester; har du små børn, kan du også sætte forældrekontrol på, så de kan nyde alle former for børneunderholdning uden at støde på noget de ikke er gamle nok til.

#2 - BenQ skærme

BenQs signatur skærme er deres gamingskærme, og det skyldes deres Mobiuz-teknologi.

Mobiuz leder dig ind i en gamingverden fuld af uendelige muligheder, med deres imponerende immersion-teknologi.

Mobiuz er bygget med HDRi, hvilket er BenQs teknologi, der forøger det visuelle gennem fleksible behandlinger.

HDRi bruger intelligent sansning og kontrol til at opfange ambient lysniveauer og vist indhold, hvorefter de automatisk justerer skærmens lysniveau, så du får den ideelle seer-oplevelse.

HDRi forbedrer ikke kun kvaliteten på hvad end du ser, men kan også reducere belastning af øjnene og træthed, der kan opstå under længere gamingsessioner.

Højtalerne i BenQs gamingskærme er bygget så du får en fuld akustisk oplevelse med fem forskellige lydindstillinger, der giver dig en præcis diskant, en fyldig mellemtone, og en god ekkofyldt bass, uden at skulle døje med eksterne højttalere.

BenQs gamingskærme er bygget med det nyeste teknologi, der kan hjælpe dig med at få det maksimale ud af dine gamingsessioner; HDRi giver dig fantastiske farver, kontrast og detaljer, mens BenQs treVolo-højttalere giver dig en formidabel lydoplevelse.

#3 - BenQ præsentationssystemer

BenQ er ikke kun en virksomhed der laver enheder og systemer til underholdning, tværtimod; du kan finde et stort udvalg af forskellige systemer til præsentationer.

Med et USB Type-C eller HDMI stik, kan du få stor glæde af BenQs forskellige enheder til trådløse præsentationer, og med et enkelt tryk på en knap, kan du trådløst dele din præsentation fra hvad end enhed hvorsomhelst i lokalet.

Disse systemer og enheder er specifikt designet til at øge effektiviteten til møder, skoler og arbejdspladser, organisationer, og lignende.

Disse enheder er bygget med et intuitivt design, hvor du blot kan sætte den i eksempelvis din computer, trykke på knappen, og så er du klar til din præsentation; du behøver altså ikke nogen form for træning, noget software, eller netværkskonfiguration.

Hvis en del af din præsentation er at vise en video, kan du også sagtens dette, da BenQs enheder til præsentationer alle er bygget til at give en problemfri streaming af videoer op til 60 FPS uden forsinkelser eller lagging.

Disse enheder har alle fået avanceret kryptering, så de kan holde følsomt indhold sikkert fra hvem end der prøver at snuse rundt på enheden via den trådløse forbindelse.

Selvom enhedens unikke arkitektur betyder at IT-folk kan håndtere enheden over netværk, kræver systemet ikke at nogle skal kunne logge ind på dit netværk for at kunne bruge den, hvilket hjælper med at holde dit netværk sikkert.

Alle enhederne indenfor denne kategori, har et certifikat på at der ikke er nogle kritiske huller i sikkerheden.

Dine gæster kan også præsentere uden at skulle installere en app på deres computer, eller logge ind på dit netværk, hvilket er med til at sørge for at mødet kan foregå gnidningsløst.

Derfor vælger mange BenQ

BenQ sørger kontinuerligt for at forbedre de vigtigste områder i folks liv; dem der har den største effekt på menneskets nydelse og kvalitet af livet.

Der er fire simple grunde til at vælge BenQ, og det er bygget op om det sidste ord i brandets slogan: Bringing Enjoyment N Quality to LIFE.

Life, ifølge brandet, står for:

Livsstil.

  • Forsøge at forbedre folks liv med BenQs produkter.

Arbejde.

  • BenQ forsøger at øge effektiviteten og gøre det nemmere for ansatte på arbejdspladser, at udføre deres arbejde tilfredsstillende.

Sundhed.

  • Virksomheden vil sørge for at alle føler sig sunde og raske takket være BenQs medicinske udstyr.

Uddannelse.

  • Undervisere og administratorer fortjener at kunne gøre læringen mere interessant med BenQs projektorer.

BenQ mener at både design og teknologi fungerer bedst, når de gavner de reelle behov mennesket har.

Konceptet beror i dets kerne på virksomhedens menneskedrevne indgangsvinkel til design og teknologi; dette betyder at BenQ lytter til professionelle, familier, læger og patienter, undervisere, og selv gamere.

Virksomheden sørger for kontinuerligt at spørge ind til og forstå hvordan de bedst kan optimere deres produkter, så de udfylder hvad end behov, deres kunder kan have.

BenQ researcher og analyserer både markedet og de relevante trends, så de kan se hvordan de bedst kan effektivisere deres teknologi og produkter, og stadig udvikle både design og teknologi til bedre at passe til de kontinuerligt ændrende livsstile og behov.

Produkttype
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007