Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Insta360

Insta360 tilbyder en række smarte kameraer til brug i naturen eller under bevægelse, fx ved sport eller lignende. Deres smarte 360 graders kameraer kan optage billeder hele vejen omkring dig, så du selv kan udvælge det indhold du vil se.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Insta360

Insta360 Selfiestang (50-300cm)
1029 DKK
Læg i kurv
Insta360 Selfiestang (50-300cm)

Justerbar længde mellem 50-300cm
Egnet til actionkamera

Læs mere Fjernlager
Levering: 7-11 hverdage
Senest 5. august 2024

Insta360 - 360 graders actionkamera

Insta360 er en kinesisk virksomhed, der udelukkende udvikler og producerer actionkameraer, der kan optage film i 360 graders vinkel.

Insta360 blev grundlagt i 2015 og præsenterede samme år deres første 360 graders kamera, som hurtigt blev en succes.

Visionen var at giver brugerne en endnu bedre måde at optage aktiviteter på, og som kunne drage dem der så videoerne mere med ind i aktiviteten.

Insta360 er kendt for kameraernes holdbarhed og høj kvalitet af optagelser, samt et bredt udvalg af monterings muligheder.

Insta360 udvikler også en lang række andre kameraer, alle med 360 graders vinkel, og her kan du både finde webkameraer, overvågningskameraer og VR-kameraer.

Virksomheden producerer en lang række forskellige modeller af hver type af kamera og har siden starten i 2015 konstant arbejdet på at forbedre ikke mindst mulighederne for optagelse, men også montering og redigering af videoer.

Hvis du ikke kender Insta360 endnu, så læs med herunder hvor vi har samlet lidt mere information om virksomheden og dens mange produkter.

3 Gode grunde til at vælge et kamera fra Insta360

Der er mange gode grunde til at vælge et actionkamera fra Insta360, eller for den sags skyld et af de mange andre typer kameraer fra mærket.

Herunder har vi samlet de 3 bedste grunde til at du bør have Insta360 med i overvejelserne, når du leder efter et nyt actionkamera.

#1 - Mange års erfaring og udvikling

Insta360 blev grundlagt i 2015, da der var udfordringer med at finde det helt rigtige actionkamera til et projekt, derfor besluttede grundlæggeren at udvikle sit eget.

Siden da er der udviklet og produceret en lang række actionkameraer, som skiller sig ud fra andre kameraer ved selve teknologien i at optage video i en vinkel på 360 grader.

Insta360 har udviklet en lang række kameratyper, som er beregnet til forskellige formål, blandt andet webkameraer med 360 teknologi og overvågningskameraer med samme teknologi.

Udviklingen er gået stærkt og det er hele tiden brugeren der er i centrum for udviklingen af nye modeller, derfor bruger Insta360 tid på at lytte til brugerne af deres produkter i diverse forummer på nettet og på deres hjemmeside.

De mange års erfaring med udvikling af denne type kameraer har betydet at Insta360 kan levere et produkt i en meget høj kvalitet og som leverer unikke optagelsesmuligheder, der giver billeder og videoer i en meget høj kvalitet og med klare farver.

#2 - Brugervenlighed i særklasse

Insta360 har udviklet nogle produkter hvor brugervenligheden er helt unik, og det betyder at produkterne er meget lette at komme i gang med at bruge.

Når du filmer behøver du ikke tænke over hvordan det endelige resultat bliver, for der er masser af materiale at arbejde med, når dit kamera optager i en vinkel på 360 grader, derfor kan du let via en app til enten telefon eller desktop, redigere og indramme din video når du har tid til det efterfølgende.

Det er let at betjene kameraet og det er let at montere kameraet med de mange forskellige monteringsbeslag.

Alle Insta360 produkter har samme platform, hvilket betyder at det er den samme brugerflade du møder, uanset om du bruger et Insta360 action kamera, webkamera eller overvågningskamera.

Det er derfor let at sætte sig ind i brugerfladen og selve appen og desktop appen, er lette at redigere billeder og videoer i, også selvom du ikke har prøvet det før.

#3 - Mange lækre funktioner

Da Insta360 efterhånden har en del erfaring med at lave disse 360 graders kameraer, er der også indarbejdet en masse lækre funktioner, som betyder at kameraerne bliver ved med at være spændende.

I starten er det rart at man blot kan tænde kameraet og bruge de helt basale funktioner, men med tiden er det rart at der er udviklingsmuligheder med de mange forskellige ekstra funktioner.

En af disse funktioner er hyperlapse, som både kan bruges til at filme i længere tid, eller i intervaller, hvilket kan give nogle helt unikke billeder.

En anden detalje som især er rar at have, er at actionkameraerne er vandtætte, hvilket betyder at du kan bruge kameraet under vandet, uden at det skal pakkes ind i en boks eller et beskyttelseshus.

Derudover er der mulighed for at indstille både opløsningen og hvor mange billeder der optages pr. sekund.

3 produkter fra Insta360 du bør overveje

Insta360 har lavet en række forskellige produkter til optagelse og montering af de forskellige typer af kameraer.

Herunder har vi samlet lidt mere information om 3 af Insta360 produkter som du bør have med i dine overvejelser.

#1 - Insta360 actionkamera

Med et actionkamera fra Insta360 kan du let få lækre videoer af dine oplevelser, både når det går stærkt og når du blot ønsker at dokumentere de omgivelser du befinder dig i.

Kameraet er let at have med i lommen, da det ikke fylder ret meget og derfor kan du let trække kameraet op ad lommen og begynde at filme.

Alt efter hvilken model du vælger har actionkameraet fra Insta360 2 kameraer som begge kan optage i 360 graders vinkel, og du kan nemt redigere dine optagelser efterfølgende i appen til enten telefon eller desktop.

Begge kameraer kan optage på samme tid og det gør det let for dig at komponere videoen fra forskellige vinkler, når du kommer hjem.

Actionkameraer fra Insta360 er oftest helt vandtætte ned til 5 eller 10 meter, alt efter model og variant.

De seneste modeller af actionkameraer har en indbygget selfiestang, som forsvinder på videoen, den bliver simpelthen usynlig på selve videoen. og dette gælder i øvrigt også monteringsbeslag og andet tilbehør.

Det er let at montere kameraet på stativer eller monteringsbeslag med et ¼” gevind, og kameraet er robust nok til at kunne holde til en tur på mountainbiken, hvor du i øvrigt også vil kunne glæde dig over et stabilt billede, da der er stabiliseringsteknologi indbygget i kameraet.

Insta360 actionkameraet leverer billeder og video i en meget høj opløsning, alt efter model helt op til 4K, og med en meget høj kvalitet i farvegengivelse.

#2 - Insta360 Webkamera

Insta360 webkameraer er effektive webkameraer som er lette at bruge og ligesom actionkameraet, leverer de billeder i en 360 graders vinkel.

Webkameraet leverer billeder i 4K opløsning, hvilket sikrer dig et klart og skarpt billede, og derudover kan kameraet sørge for det helt rette lys, uanset om du sidder i et mørkt lokale eller i fuld dagslys.

Med AI teknologi og en indbygget gimbal er webkameraet i stand til at følge dig, hvis du bevæger dig rundt i lokalet, og samtidig kan kameraet gøre brug af automatisk zoom, så du altid står knivskarpt.

Ligesom med Actionkameraet får du stillet en masse forskellige indstillinger til rådighed og samtidig er der en række forudprogrammerede modes, som gør det let for dig at komme i gang.

#3 - Insta360 tilbehør til kameraer m.m.

Insta360 tilbehør fås i en lang række varianter, både til montering af de forskellige typer af kameraer, til opbevaring og til at udvide kameraets muligheder for brug.

Noget af det tilbehør du kan finde til de forskellige modeller er eksempelvis:

  • Linsebeskyttere
  • Monteringsbeslag til cyklen, hjelmen eller kroppen
  • Ekstra hus til dykning, øger vanddybden til 50 meter
  • Opbevaringstaske
  • Tripods
  • Ladestationer
  • Fjernbetjening
  • Sugekopbeslag

Alt tilbehør fra Insta360 er naturligvis fremstillet i lige så høj kvalitet som selve kameraet, og er bygget til at kunne holde til at blive brugt, også til et actionkamera.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007