Peltor

Find et udvalg af smarte og effektive høreværn fra Peltor. Peltor er et brand som har stor fokus på effektive høreværn, til en god pris.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Peltor

Peltor Høreværn

Som du kan se om Peltor, i vores tekst øverst oppe. Kan jeg gentage mig selv endnu engang.

Du vil her se vores nøje udvalgte sortiment af Peltor. Når du køber produkter fra Peltor får du altså en pris der matcher holdbarheden.

Med et peltor høreværn får du både en billig og god løsning, så du kan slippe for støj på arbejdspladsen, eller i haven når du slår græs osv.

De dækker ørene på en behagelig måde som sikrer at lyden ikke slipper ind, samtidig med at komforten er i top og ikke irritere dine øre.

Vi skal rigtig gerne vær der for dig, Så du kan vælge de rette noget ved køb, og også gerne til varerne.

Ved venstre i menuen, er det muligt at indskrænke sortimentet ved brug af filterfunktionen, denne funktion er ikke vist på alle kategorier, det kommer an på udvalgets størrelse.

Mangler du mere viden omkring, dit køb? har du lidt spørgsmål om Peltor så må du meget gerne taget fat i avXperten kundeservice via Telefon: 86 32 71 71 - Email: info@avXperten.Dk.

Når du vælger at bestille sortimentet fra leverandøren her på webshoppen, vil vi gøre alt så vi kan afsende mega hurtigt.

Type
0
0
Vælg alle
Farve
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007