Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Peltor

Find et udvalg af smarte og effektive høreværn fra Peltor. Peltor er et brand som har stor fokus på effektive høreværn, til en god pris.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Peltor

Peltor Optime III H540A Høreværn (35 dB)
1 Anmeldelser
Peltor Optime III H540A Høreværn (35 dB)
1 Anmeldelser

Dæmper med op til 35 dB
Dobbelt kapsel for bedre beskyttelse

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024
Peltor X4A-OR X-Serie Høreværn (42 dB)
3 Anmeldelser
Peltor X4A-OR X-Serie Høreværn (42 dB)
3 Anmeldelser

Dæmper med op til 42dB
Trådforstærket pandebånd

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024
Peltor X5A Høreværn (37 dB)
1 Anmeldelser
Peltor X5A Høreværn (37 dB)
1 Anmeldelser

Dæmper med op til 37dB
Trådforstærket pandebånd

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024
Peltor X3A Høreværn (33 dB)
Peltor X3A Høreværn (33 dB)

Dæmper med op til 33 dB
Trådforstærket pandebånd

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024

Peltor - Stort udvalg af værnemidler til erhverv og private

Har du brug for nogle værnemidler i høj kvalitet, så kan det være at du kan finde den rette type beskyttelse i Peltors sortiment.

Peltor er et brand der hører under 3M, som er en stor producent at et stort antal af forskellige produkter til en række forskellige industrier og erhverv.

De har i mange år haft erfaring med at udvikle og producere forskellige værnemidler der passer til mange forskellige erhverv, og stadig kan være til brug for den private forbruger.

Hos Peltor brandet kan du finde flere forskellige typer værnemidler, samt tilbehør til mange af deres produkter, så du kan få lige den type beskyttelse til hoved og hørelse, som du har brug for på din arbejdsplads.

Du kan bl.a. finde forskellige typer af høreværn, der kan hjælpe dig med at forhindre høreskader, hvis du arbejder på en meget højlydt arbejdsplads, eller hvis du arbejder med en stor maskine der larmer rigtig meget.

Peltor brandet råder over et stort sortiment, så det kan være en god ide at se det igennem for at se om der er nogen produkter, der kan hjælpe dig med dine arbejdsopgaver.

4 Smarte løsninger fra Peltor

Da du kan finde et stort udvalg af forskellige produkter hos Peltor, så kan det være svært at få et overblik over hvad du kan få.

Derfor giver vi dig herunder et kort overblik over de forskellige produkttyper du kan få hos Peltor, så du bedre kan se hvad der er tilgængeligt for dig.

#1 - Peltor Høreværn

Arbejder du i et erhverv, hvor du bruger mange højlydte maskiner, så kan det være en god ide at bruge et høreværn, da det kan hjælpe dig med at nedsætte sandsynligheden for at udvikle nedsat hørelse.

Generelt, så skal du gerne bruge høreværn, når du f.eks befinder dig i et højlydt områder i en længere periode, hvor lyden måske er særligt høj.

Selvom lyden ikke er særlig høj, så kan du muligvis stadig skade din hørelse, hvis du konstant bliver udsat for den over en længere periode.

Du skal også gerne bruge høreværn, hvis du arbejder med noget rigtig højlydt maskineri eller værktøj, hvor det hurtigt kan ødelægge hørelsen at blive udsat for det, bare over kort tid.

Du kan finde flere forskellige typer af høreværn fra Peltor, så du er sikker på at kunne finde en type, som passer til dine behov.

Typer af høreværn fra Peltor:

 • Fuldt høreværn
 • Høreværn med indbygget radio
 • Ørekopper
 • Ørepropper

Hvis du arbejder i et meget højlydt miljø, så kan det være at du gerne vil kunne høre noget musik mens du arbejder, så du ikke kun høre på dæmpet larm hele dagen.

Du kan bl.a. få høreværn med indbygget FM radio i dem, så du har mulighed for at kunne høre nyheder og musik mens du arbejder, uden at skulle fjerne dit høreværn.

Andre typer radioer giver dig også mulighed for at kunne kommunikere med dine medarbejdere, selvom i alle har høreværn på, da den har indbygget radio og mikrofon.

Det gør det lettere for dig og medarbejderne at kunne kommunikere og koordinere arbejdet, selvom at det larmer rigtig meget omkring dig.

Hvis du ikke har behov for det helt store høreværn, så kan du også få mindre typer, som f.eks. ørepropper, så du stadig kan nedbringe støjniveauet for dig selv, men ikke behøver at bære rundt på et tungt høreværn hele dagen.

Det kan derfor være en god ide at overveje, hvilke behov du står med i din hverdag, så du bedre kan vurdere hvilket type høreværn der passer til dig.

#2 - Peltor Sikkerhedshjelm

På mange arbejdspladser og byggearealer, så er det vigtigt at du bære en god og solid sikkerhedshjelm, da hovedet er en af de vigtigste kropsdele at beskytte.

Hvis du arbejder med store maskiner, så kan det være livsvigtigt at bære en ordentlig hjem, så du undgår potentielle uheld, og er bedre beskyttet, hvis uheldet skulle være ude.

Sikkerhedshjelmene er designet med en flot afrundet design, der sørger for at hjelmens dele ikke kommer til at hænge sig fast i kabler eller grene mens du arbejder.

Du kan få flere forskellige sikkerhedshjelme fra Peltor, der både sidder behageligt på hovedet, når du skal bære den i længere perioder, og stadig beskytter godt mod slag og stød der kan ramme hovedet.

Skal du bære sikkerhedshjelmet hele dagen, så kan det være en god ide at investere i en sikkerhedshjelm med indbygget ventilation, da det kan hjælpe dig ved at give en gennemstrømning af luft.

Det gør at du ikke bliver overophedet af at bære en så stærk og solid hjelm hele dagen, men i stedet beholder en fin kropstemperatur mens du arbejder.

#3 - Peltor Ansigtsværn

Skal du lave noget arbejde, der skaber meget støv og partikler der kan flyve i ansigtet på dig?

Så kan en ansigtsværn fra Peltor hjælpe dig med at give dig en solid overflade, der forhindre større partikler med at ramme dig i ansigtet, hvilket potentielt kunne gøre skade på øjne eller ansigt.

Det kunne f.eks. være hvis du skal lave udskæring i træ med noget værktøj, hvor de små træspåner sendes flyvende rundt i luften.

Det kan potentielt være skadeligt for øjnene, hvis du får spåner deri, og derfor er det vigtigt at kunne beskytte sig med et godt ansigtsværn.

Skal du til gengæld til at skære sten eller andet, hvor det skaber meget små og fine partikler, så beskytter en almindelig ansigtsskærm knap så meget, og det kan være en god ide at bære en ansigtsmaske i stedet, som dækker for hele ansigtet.

Det hjælper dig med at holde både lunger og øjne fri for partikler, så du ikke får en masse støv og skidt ind i dem, mens du arbejder.

Fordelen ved ansigtsværnet er at du fortsat stadig kan se hvad du laver, så du ikke får nedsat din effektivitet mens du har det på.

#4 - Peltor Tilbehør til byggeprojekter

Hvis du allerede har købt nogle produkter fra Peltor, så kan det være at du gerne vil kunne forbedre din oplevelse af dem med noget ekstra tilbehør.

Du kan finde et stort udvalg af forskelligt tilbehør til dine Peltor produkter, der kan hjælpe dig med at få bedre brug ud af dem.

Det kunne f.eks. være en lille headsettaske, som du kan bruge til at opbevare dit høreværn og tilhørende udstyr, da den passer lige i størrelsen.

Så kan du meget lettere holde styr på hvor alle ledninger, oplader mm. til dit høreværn ligger henne, så du ikke konstant skal lede efter det på værkstedet.

Typer af tilbehør hos Peltor:

 • Ekstra ledninger og kabler til høreværn
 • Hygiejnesæt til høreværn
 • Strømkabler
 • Strømstik
 • Adaptere
 • Regnslag til sikkerhedshjelme
 • Headsettasker

Her kan du også finde tilbehør som f.eks. ekstra ledninger og strømstik, så du er sikker på at kunne oplade dit høreværn, hvis der er indbygget radio i dem, eller så at de kan nå længere, så de bliver mere behagelige at gå med i dagligdagen.

Hvis du går med dit høreværn i lang tid, så kan der let ske en ophobning af sved fra dit arbejde, hvilket kan være lidt uhygiejnisk i længden.

Derfor kan du også få forskellige hygiejnesæt til dit høreværn, så du kan udskifte de puder, hvor sveden har en tendens til at ophobe sig.

Det sørger for at dit høreværn forbliver behageligt at bære, hvilket er vigtigt hvis du bruger det hver dag.

Produkttype
0
0
Vælg alle
Leveringstid
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007