Easypix

Her finder du vores udvalg af smarte kameraer fra Easypix. Easypix er et brand som fokusere på at udvikle smarte kamera til børn, som både er utrolig slidstærke, sikre og flotte.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Easypix

Easypix - Kamera løsninger til børnene

Som du ville kunne se om brandet, i vores tekst øverst længere oppe. Kan jeg gentage mig engang til.

Denne side viser et udvalg af produkter fra Easypix. Hos Easypix ved vi at holdbarheden passer til forbrugernes ønsker, heraf populariteten.

Easypix har fremstillet en spændende række digitale kameraer samt negativ scannere, som dine børn og dig selv kan gøre brug af.

Disse smarte kameraer er designet i flotte farver med flotte motiver som børnene elsker.

De er derudover designet på en måde der gør dem utrolig slidtstærke og sikre, så ungerne har svært ved at ødelægge dem ved et uheld.

Et kamera fra Easypix er den perfekte måde at gøre ferien lidt mere spændene for ungerne, og lade dem fange deres helt egne minder permanent, ved at tage billeder med et kamera.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vores personale vil meget gerne hjælpe dig, Både med at vælge rigtigt ved køb, og også gerne om hvad du skal vælge.

Ønsker du informationer om, produkterne? Eller har du lidt spørgsmål angående dette brand så kan du kontakte en produktrådgiver på Telefon: 86 32 71 71 - Email: info@avXperten.Dk.

Hvis du nu vælger at anskaffe produkter fra denne leverandør hos os, skal vi gøre vores bedste så vi kan afsende mega hurtigt.

Ude til venstre her på siden, kan det være muligt at opdele sortimentet ved at bruge filterfunktionen, denne funktion er ikke vist på alle kategorier, det kommer an på udvalgets størrelse.

Type
0
0
0
0
Vælg alle
Farve
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007