Undervandskamera
Et undervandskamera er en genial løsning hvis du vil tage billeder og optage video i swimming poolen eller endda i havet. Få sjove minder du kan gemme for evigt med et undervandskamera.
Komplet monteringssæt og masser af tilbehør medfølger
Vandtæt ned til 30 meter
Wi-Fi til nem forbindelse til smartphone
Vandtæt til 30 meter i kamerahus
Features: Kommer med CMOS sensor
Features: Med 4x optisk zoom
Features: Med super høj billedopløsning
Features: Vandtæt ned til 15 meter, og med 16MP sensor
Vandtæt ned til 3 meter
8 x digitalt zoom
Vandtæt ned til 3 meter
8 x digitalt zoom
Vandtæt ned til 3 meter
8 x digitalt zoom
Vandtæt ned til 3 meter
8 x digitalt zoom
Komplet monteringssæt og masser af tilbehør medfølger
Vandtæt ned til 60 meter
Komplet monteringssæt og masser af tilbehør medfølger
Vandtæt ned til 60 meter
Features: Kommer med 16MP sensor
Features: Understøtter 4x optisk zoom, og 6x digital zoom
Features: Vandtæt ned til 3 meter
Features: Skærm foran og bagpå
Features: Vandtæt ned til 3 meter
Features: Skærm foran og bagpå
Vandtæt ned til 3 meter
4x digitalt zoom
Vandtæt ned til 3 meter
4x digitalt zoom
Forbind via Wi-Fi eller Micro-USB
Vandtæt ned til 30 meter
Vandtæt ned til 3 meter
16 x digitalt zoom
Vandtæt ned til 3 meter
16 x digitalt zoom
Kommer med undervands case
0-400 ISO
Vandtæt ned til 10 meter
Egnet til børn over 3 år
Vandtæt ned til 10 meter
Egnet til børn over 3 år
Har både WiFi og bluetooth tilslutning
Med lille skærm så du kan se hvad du optager
Features: Kommer med 4068 x 3456 pixels opløsning for billeder
Features: Vandtæt kamera
Features: Med 10 kapsler
Features: Fugtabosberende
Med WiFi og bluetooth forbindelse
Med billedstabilisering, og timelapse
Med WiFi forbindelse
2tm LCD display
Med WiFi forbindelse, og høj videoopløsning
Dual-display foran, og bagpå kameraet
Undervandskamera - Optag lækre billeder og videoer under vandoverfladen
Kan du rigtig godt lide at svømme i havet eller poolen, men gerne vil have mulighed for at kunne bevare dine minder i form af foto og videoer?
Så kan det være at et undervandskamera er lige det rigtige for dig, da disse specialbyggede kameraer er lavet til at være vandtæt ned til en vis dybde, så du kan være sikker på at kunne tage billeder og optage videoer mens du er under vand.
Det giver dig mulighed for at kunne dele dine undervandsoplevelser med andre, om det så er vennerne og familien på sociale medier, eller bare til dig selv, så du kan huske de gode oplevelser mere klart og tydeligt.
Det type undervandskamera som du skal bruge kommer meget an på hvor du svømmer henne og hvor langt du dykker ned for at kunne optage.
Vandtrykket stiger rigtig meget med hver meter du dykker ned, så du skal gerne være opmærksom på dette, så du kan få den type undervandskamera der passer til dine dykkerbehov.
4 ting du bør overveje når du køber et undervandskamera
Hvis du gerne vil have mulighed for at kunne tage billeder og video mens du befinder dig i vandet, så kan det være en god ide at investere i et undervandskamera, så du ikke ødelægger dit almindelige kamera eller smartphone i vandet.
Vi giver dig herunder et par overvejelser du kan gøre dig, så du er bedre stillet til at kunne vælge det undervandskamera der passer til dine behov, så det kan holde i længere tid, og du får den billedkvalitet som du gerne vil have.
#1 - Undervandskameraets maksimale dybde & vandtæthed
Det er vigtigt at overveje hvor stærk dit undervandskameras vandtæthed skal være, da kameraet hurtigt kan gå i stykker, hvis du bruger det i for dybt vand.
Når du er ude at dykke, så forøges trykket af vandet jo dybere du kommer ned, og det er dette tryk der let kan gøre at materialer bliver trykket sammen, hvilket kan give læk og gør elektronikken våd.
For hver 10. meter du dykker ned, så øges trykket med 1 atmosfære(måleenhed for tryk), så allerede ved 10 m dybde, så er det en fordobling af trykket som du oplever ved vandets overflade.
Hvis dit kamera ikke er bygget til at kunne modstå trykket ved en pågældende dybde, så kan det hurtigt slå læk og gå i stykker.
Eksempler på maksimal dybde for undervandskameraer:
- 3 m
- 5 m
- 10 m
- 20 m
- 30 m
- 40 m
- 60 m
Hvis du skal nyde en tur på stranden eller i poolen med familien, så har du nok ikke brug for det helt stærke undervandskamera, da du ikke kommer særlig dybt ned i vandet.
Her kan det være nok med at have et undervandskamera der kan holde til en dybde på 3 eller 5 m, så du er helt dækket ind for vandets tryk.
Hvis du til gengæld er en dybvandsdykker eller snorkler, så skal du højst sandsynligt bruge et meget stærkere kamera der kan holde til at gå ned til den dybde hvor du gerne vil filme.
Det kan derfor muligvis være en god ide at undersøge dybden på det område hvor du skal dykke, så du er sikker på at kunne nå hele vejen ned til bunden uden at kameraet springer læk.
#2 - Undervandskameraets billedkvalitet
Når du skal have valgt det dit kamera, så bør du også overveje hvor god en billedkvalitet som kameraet skal have, så du er sikker på at få billeder i den opløsning som du gerne vil have.
Det kan især være en god ide at have et godt kamera, da en større opløsning betyder at dine billeder bliver langt mere skarpe, og du kan se mange flere detaljer i dine billeder.
Det giver dig meget bedre billeder som du kan dele med venner og familie, samt muligvis at kunne printe som flotte plakater eller billeder til din bolig.
Videoopløsninger tilgængelig på undervandskameraer:
- 1280 x 720 pixels (720p)
- 1920 x 1080 pixels (1080p)
- 2048 x 1080 pixels (2K)
- 3840 x 2160 pixels (4K)
- 5120 x 2880 pixels (5K)
Jo større en opløsning på kameraet, jo dyrere er kameraet også, og det kan derfor hurtigt blive dyrt hvis du gerne vil have et stort kamera der kan optage videoer i 5K kvalitet.
Hvis billedkvaliteten ikke er super vigtig for dig, så kan du hurtigt spare penge ved at gå på kompromis og få et kamera med en lavere billedkvalitet.
#3 - Undervandskamera med WiFi
Du kan også få undervandskameraer der kan oprette forbindelse til dit WiFi, så du let kan dele dine billeder og videoer med din vennekreds og sociale medier.
Med WiFi forbindelsen kan du enten få direkte trådløs adgang til internettet eller du kan få forbindelse til din smartphone eller computer, så du let og hurtigt kan overføre dine billeder og film til enheden.
Det betyder at du ikke skal til at bøvle med ledninger der potentielt kan blive våde og forårsage en kortslutning, da du bare kan overføre dine filer via den trådløse forbindelse.
Det giver dig mulighed for at kunne overføre billeder og film til computeren, så du kan redigere og klippe filmen sammen, så du kan give dine videoer en flot præsentation, når du uploader dem til sociale medier.
#4 - Tilbehør til undervandskamera
Hvis du gerne vil have et undervandskamera, så bør du også overveje om du gerne vil have noget ekstra tilbehør med i købet, så du bedre kan bruge kameraet når du er under vandet.
Du kan f.eks. få forskelligt monteringsbeslag, så du kan montere kameraet på f.eks. din hjelm, skulder eller andet udstyr når du er nede og dykke.
Det giver dig mulighed for at kunne filme helt unikke vinkler, så vennerne og familien kan følge med i dine undervandsekspeditioner.
Du kan også få ekstra Mikro SD kort, så du hurtigt kan skifte hukommelseskortet ud, hvis du skulle løbe tør for plads på det eksisterende kort.
Det er bare vigtigt at du kun udskifter kortet, når du er på land, så der ikke kommer vand ind til at selve kameraet.
Derudover kan du også få ekstra batterier til dit undervandskamera, så du ikke er begrænset til kun én ladning, når du er ude på vandet.
Alt efter hvilket kameramodel du bruger, så kan batterierne muligvis ikke holde i super lang tid, og det kan derfor være en rigtig god ide at have ekstra batterier med, så du er sikker på at have nok til hele dykkerturen.
Alt fungere godt og det er en fornøjelse at handle med AV experten.
7. oktober 2024