UV desinfektionsboks

Med en UV desinfektionsboks kan du desinficere smartphones, smykker og andet ved hjælp af ultraviolet lys. Fjerner bakterier, mug, svampe og virus.

Filtrér
Sortering

Læs mere om UV desinfektionsboks

UV desinfektionsboks - Fjern vira og bakterier hurtigt og nemt

Her på siden finder du vores udvalg af UV desinfektionsbokse, også kendt som UV sterilisatorer.

Når du leder efter den bedste UV desinfektionsboks, er bekvemmelighed ofte nøglen; det kan derfor ofte gavne dig at lede efter muligheder, der både er nemme at bruge og nemme at vedligeholde.

Det kan være en udfordring at finde den rigtige UV desinfektionsboks, da mange mærker, typer og funktioner er tilgængelige.

Vil du holde dine nøgler, mobiltelefon og andet udstyr fri for virus og bakterier? Hvis det er tilfældet, bør du overveje at bruge et UV-desinfektionsmiddel.

Du kan have en derhjemme og en til at bruge på farten.

Afhængigt af det påtænkte brug kan du få dem i forskellige former, såsom en “tryllestav” eller taske; dette udstyr vil fjerne bakterier og vira ved at bruge UV-stråler.

UV-desinfektionsmidler og -bokse desinficerer forskellige overflader, herunder smykker, telefoner, nøgler og mange flere genstande; det er vigtigt at bemærke, at du ikke kan bruge dette på din hud eller nogen del af din krop.

I disse enheder spiller UV-stråling en afgørende rolle ved desinficering af genstande.

UV står for ultraviolet, hvilket er en type lysbølge på det elektromagnetiske spektrum.

Overordnet set er der tre typer UV-stråler; UVA-stråler er forbundet med hudens aldring, UVB-stråler forårsager solskoldning, og UVC blokeres af Jordens atmosfære, før de når Jorden.

Af disse grunde anbefales UV-desinfektion bokse typisk ikke at blive brugt på huden eller nogen anden del af din krop.

7 ting du bør overveje når du kigger på UV desinfektionsbokse

Uanset hvilket produkt du køber, bør det første du overvejer typisk altid være hvilke fordele, der er ved det.

Produktfordele er de ting, der sikrer, hvordan et produkt opfylder en forbrugers behov, ønsker og behov.

De er altså hvad du som forbruger håber at kunne få, opnå, eller lignende, når du bruger det udvalgte produkt.

Hvad er fordelene så ved UV desinfektionsbokse?

UV desinfektionsbokse kan gøre det nemmere for dig at rengøre dine enheder, og har oftest også en bedre ydeevne, når det kommer til rengøring, og derunder også sterilisering.

Oftest bliver dine enheder også renere, og med henblik på eksempelvis briller, vil du opleve at de også er bedre til at give dig et klarere udsyn.

#1 - De forskellige former af UV desinfektionsbokse

UV desinfektionsbokse er UV-desinfektionsmidler i form af en kompakt æske med låg.

UV-lyset slukker automatisk, når du åbner låget for at tage din enhed ud, og du får en 360 graders desinficering af genstande som telefoner, smykker, briller, og meget mere.

Lamper eller små pærer er til stede inde i kassen til UV-stråling.

Nogle enheder har aluminiumsfolie for bedre refleksion af stråler på emnerne, og du kan placere den hvor som helst eller bære den hvor som helst du vil, ligesom andre type enheder, når du vælger bokse af kompakt størrelse.

Desinfektionsenhederne kommer dog ikke kun i bokseforme, men kan fås i flere forskellige typer og former, såsom:

Tryllestave

Nogle UV-desinfektionsbokse er stavformede, og kendes også under tilnavnet “tryllestave”; denne type er bedst til at rense ting som dørhåndtag og forskellige andre husholdningsartikler, der er små i størrelsen.

Derudover kan du nemt placere denne type UV desinfektionsboks i din bagage og bære den overalt for at holde dine ting rene, og sikre mod vira og bakterier på farten.

Lampe form

Nogle UV-desinfektionsbokse er formet som lamper.

Du kan typisk styre denne type ved hjælp af en fjernbetjening, som også giver dig mulighed for at indstille en timer.

Desuden har nogle produkter en indbygget sikkerhedsfunktion, der slukker for desinfektionsmidlet, hvis det forbliver tændt i længere tid; andre enheder har også et børnelås design, der forhindrer børn i at åbne lamperne.

Zip-up lommer

Du kan overveje at købe UV-desinfektionsposer med lynlås, hvis du vil have noget meget praktisk at bruge; UV-lyset forbliver inde i tasken.

Du kan åbne enhedens låg med en lynlås og placere din genstand inden i for 360-graders desinficering, og desuden kan du nemt passe forskellige genstande af forskellige størrelser indeni og placere desinfektionsmidlet i din rygsæk eller taske, så det er nemt at rejse.

#2 - Effektiviteten af UV-lys

Når du køber desinfektionsmidlerne, skal du sikre dig, at produktet er kraftigt nok til at fjerne vira og bakterier.

Ideelt set skal UV-lysene være kraftige nok til at fjerne vira og bakterier på få sekunder til få minutter.

Derudover skal stavformede UV-desinfektionsmidler være kraftige nok til at fjerne bakterier, mens de kortvarigt passerer over objektets overflade.

#3 - Desinfektionsboksens rengøringscyklus

Du vil se desinfektionsbokse på markedet med lange rengøringscyklusser.

Det kan oftest være bedst at vælge den enhed, der giver dig en rengøringscyklus på tre minutter eller mindre, da andre produkter, der har rengøringscyklusser, der varer meget længere, kan ofte være ubelejligt.

#4 - UV desinfektionsboksens type af lys

Når du vælger en UV-desinfektionsmiddel til dit brug, kan du ofte komme langt ved at vælge en med LED-lys, da sådanne desinfektionsmidler vil vare længere sammenlignet med de desinfektionsmidler, der bruger UV-pærer.

Dette skyldes at selvom du nemt kan udskifte pærerne, er deres levetid ofte også kortere.

På den anden side vil LED-lysene fungere fint i årevis og vil være en bedre investering i det lange løb, hvilket også er derfor mange enheder begynder at komme ud med LED lys i stedet.

#5 - 360 graders rengøring

UV-lys vil kun rense overfladerne af objektet, der kommer i kontakt med UV-strålerne.

For at få 360-graders rengøring anbefales det at du placerer din genstand eller enhed inde i desinfektionsmidlet for maksimal rengøring.

Du skal muligvis også vende genstanden i desinfektionsmidlet, så begge sider kan få en ordentlig rengøring, men det fremgår typisk af produktinformationen.

#6 - UV desinfektionsboksens flytbarhed

Typisk ønsker de fleste mennesker at have enheder, som de nemt kan rejse med.

Hvis bærbarhed derfor er en høj prioritet for dig, kan du overveje at købe et boksedesign, der er kompakt nok til nemt at rejse.

Det er dog nødvendigt at huske på at nogle enheder kan have en udvidet højde eller tung vægt; disse produkter er muligvis ikke egnede til rejser, men er snarere bedre til hjemme- eller kontorbrug.

For at have en UV desinfektionsboks med i din bagage eller rygsæk, mens du rejser, kan du have brug for noget kompakt og lille i størrelsen.

Nogle små desinficeringsenheder kan stadig indeholde ting som telefoner, smykker, nøgler og mange andre ting, men de er alligevel små nok til at rejse med.

#7 - UV desinfektionsboksens genopladelighed

Når du søger efter en desinfektionsboks, bør du sikre dig, at det har genopladelig funktionalitet; du burde nemlig være i stand til at genoplade din enhed med et USB-kabel, hvilket gør dem perfekt til rejser og kontorbrug.

De fleste af de UV-desinfektionsenheder, der er tilgængelige i tryllestavs- og boksform, er genopladelige; de kan give dig en opladning på op til 72 timer uden behov for en ekstern strømforsyning.

Typisk er lithium-ion-batterier til stede i disse enheder.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007