Kamera til børn

Kamera til børn. Solide og farvestrålende kameraer, så selv helt små børn kan tage billeder og video. Både action kameraer og digitale kameraer til børn.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Kamera til børn

Action kamera til børn (HD) Pink - Denver
1 Anmeldelser
Action kamera til børn (HD) Pink - Denver
1 Anmeldelser

14 forskellige video og foto effekter
Indbygget mikrofon

Læs mere På lager
AgfaPhoto Realikids Water Proof Digital kamera - Blå
1 Anmeldelser
AgfaPhoto Realikids Water Proof Digital kamera - Blå
1 Anmeldelser

Vandtæt ned til 10 meter
Egnet til børn over 3 år

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 24. juni 2024
Easypix KiddyPix Mystery Digital kamera (5MP) Pink
Easypix KiddyPix Mystery Digital kamera (5MP) Pink

Børnevenligt kamera
Foto og video med rammer og effekter

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 24. juni 2024
Maxlife MXKC-100 Digital Kamera til børn - Blå
Maxlife MXKC-100 Digital Kamera til børn - Blå

Kompakt design
Tag billeder med sjove effekter og rammer

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 24. juni 2024
VTech Kidizoom Print Cam Refill kit (Papir+Klistermærker)
VTech Kidizoom Print Cam Refill kit (Papir+Klistermærker)

Refill kit med papir og klistermærker
Få endnu mere ud af dit kamera

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 24. juni 2024

Kameraer til børn - timevis af sjov og læring

I denne kategori kan du finde kameraer til børn. Det der er specielt ved kamera til børn, er at de fleste af dem er sikret imod både stød, altså tab, og er vandtætte.

Når producenterne laver et kamera der er specielt lavet til børn, så er det altså planen at de skal kunne holde til lidt af hvert.

Farvestrålende kamera til børn.

De fleste producenter gør det let at genkende lige netop hvilke kamera der er tiltænkt til børn. Som med både legetøj og tøj designet til børn, er der et stort udvalg af kameraerne der er lavet til børn, som kommer i et meget farvestrålende farvetema.

Det betyder dog ikke at disse kameraer blot er legetøj, de kan altså tage rigtige billeder og de fleste af dem kan sågar også tage videoer. Hvis du har børn der er interesseret i billeder eller video, så kan selv de helt små børn kan tage billeder og video.

Digital kamera til børn i stedet for til engangskamera

Du er sikkert vokset op med engangskameraet. Engangskameraet der var specielt designet til at tage med til f.eks ferier eller lægge på bordet ved events, som konfirmationer og bryllup, havde sin storhedstid for flere år siden.

Selv om engangskameraet stadigvæk eksisterer, så er alt, sidenhen, blevet digital. Vi er også, som forbrugere blevet mere opmærksomme på at det måske ikke er det mest miljørigtige påfund at købe et kamera for at tage cirka 30 billeder, og så derfor smide det væk.

Vi mener stadigvæk at engangskamera har sine stunder, dét kan noget specielt og derfor vil du også stadigvæk kunne købe dem.

Slip for at fremkalde billeder

Digital kamera til børn, kan erstatte engangskameraet 100% og måske lidt mere. Udover at et kamera til børn, kun koster en fraktion mere end engangskamera, så er det jo helt gratis at "fremkalde" sin billeder. Du skal blot lægge dem på computeren og gemme de bedste.

Hvis du lægger prisen sammen for ét engangskamera + én fremkaldning for billederne, så er det typisk billigere at købe et af disse digitale kamera til børn.

Genial idé til din næste ferie

I stedet for at det kun er "de voksne" der skal gå og tage billeder på næste ferie, så kan du for relativt få penge inddrage dine børn, og engagere dem mere i de oplevelser, i får på ferien.

Du skal ikke være i tvivl om der kommer billeder fra mange skæve vinkler, slørede motiver og skæve linjer, men med digitale SD kort er det let bare at slette det du ikke skal bruge, og derefter gemme de lidt sjove.

Som en ekstra gave, så kan det faktisk være at du kommer hjem med feriebilleder fra en lidt anderledes vinkel end kun din egen, børn ser verden på en anden måde. I det mindste kan det være at der kommer lidt flere billeder med "de voksne" og ikke kun billeder af børn.

Lær dine børn at elske fotografi

Brændvidde, blænde, dydeskarphed, zoom, tele og macro. Har du selv en passion for fotografering, så er det nok næppe startet ved et full frame canon kamera der koster det samme, som en mindre personbil.

Du startede måske med engangskamera, eller et arvet kamera fra et familiemedlem. Nu har du muligheden for at lære børn lidt om din passion, i et kontrolleret miljø.

Børn skal nok lære at tage billeder!

Billeder og videoer bliver en del af børnenes liv, det er vi slet ikke i kontrol over. Det er næsten umuligt at få en telefon uden kamera, og sociale medier kan vi kun skærme vores børn for i et begrænset antal år.

Du har muligheden for gøre barnet mere vant til billeder og video. Hvordan ser det ud med sjove ansigter, og hvordan lyder pruttelyde på video. Det kan give en god dialog til hvad der er rigtig og forkert at gemme og dele med alle.

Hæng billederne op!

Det kan være dyrt at sende alle børnenes digitale billeder til at blive fremkaldt, og finde rammer til dem alle sammen, men det findes der heldigvis en løsning på: En digital fotoramme.

Med en digital billedramme kan du skifte billederne ud, hver dag og fremvise dine børns billeder og video med stolthed, uden at skulle ruineres hver gang.

De fleste kamera til børn, kan også optage video

Der er ikke blot mulighed for at tage mange billeder med disse børnevenlig kameraer, mange af kameraerne har også indbygget mulighed for videooptagelse.

Hvis du skal have et kamera der kan optage video, kan du med fordel kigge efter opløsning på video, jo højere des bedre. Du skal blot huske på at videooptagelser fylder meget hurtigere det digitale MicroSD kort op.

Det kan være en anbefaling at købe et ekstra memory kort, hvis kameraet købes specifikt til at lave video på. Ligeledes vil batterierne også hurtigere slippe op ved brug af video.

Børn elsker at optage videoer, hvor de kan lave sjove ansigter, sige pruttelyde og opføre sig pjattet. Hvis du gør det til en leg, kan de lære deres kamera at kende ret hurtig.

6 Tips til at købe Kamera til børn.

Du får 6 hurtige ting, som du lige bør overveje, når du skal købe et kamera til et barn.

#1 MegaPixel

I nyere store kameraer er det ikke så vigtigt at kigge på MegaPixels i dag. Der er mange andre faktorer der spiller ind, især hvor mange bit farver, objektiver og hvor stor sensoren er, har væsentlig mere betydning for billedets kvalitet.

Det er dog lidt anderledes ved kameraer af denne kaliber. Det skal ikke være en hemmelighed at et kamera der er designet til børn, ikke har det samme elektronik inden i som et spejlløs kamera til mange tusinde kroner.

Ved at kigge på antal megapixel får du et godt pejlemærke om billedernes kvalitet. Megapixel er et udtryk for hvor mange millioner pixels et billede indeholder, og det kan måles med bredde x højde.

Billede: Eksempel på antal pixels som anses for at være 4K opløsning, lavet af avXpertenBillede: Eksempel på antal pixels som anses for at være 4K opløsning, lavet af avXperten

Hvad svarer megapixel til?

Et 4K billede, som vi kender det fra noget af det bedste TV du kan få pt. Svarer til 8 megapixel, altså 3.840 x 2.160 pixels = 8.294.400 pixels, eller 8,3 MP.

Et 8K billede, eller 7.680 x 4.320, som er det ypperste inden for video pt. Rammer omkring 33 MP. Fotokameraer kommer dog nogle gange endnu højere op, fordi de kun skal tage ét billede og ikke 30 hvert sekund.

Vi har i skrivende stund et kamer der går op til 40MP, og det er altså en opløsning der er højere end selv de dyreste fjernsyn kan trække. Det betyder dog ikke nødvendigvis det er bedre end et på 30MP, men man må antage at det er væsentlig bedre end et på kun 1 eller 2 megapixel.

#2 Tilslutning & Overførsel

I skrivende stund, har de fleste i kamera til børn i vores udvalg, mulighed for at lage billeder på et Micro SD kort, det betyder at du blot kan tage kortet ud og lægge det i en kortlæser for at overføre billederne til din computer.

Det kan være lidt omstændigt at skulle have et kort ud af kameraet og over i computeren hver gang. Nogle vil synes det er nemmere at koble til via et USB-kabel, og det vil være angivet i teksten om kameraet også understøtter USB kabel.

Sådan kan du overføre direkte til iPhone.

Nutidens digital kameraer fra Sony og Canon har apps der virker til mobiltelefonen hvor man kan overføre billederen direkte via WiFi. Det er typisk ikke noget der er i så billige kameraer i skrivende stund, men det kan være at det er noget vi ser dukke op i fremtiden.

Alt efter hvilken telefon du har, vil du måske via et USB kabel og en Adapter kunne overføre billederne direkte til din ipad eller iphone.

Ellers er det muligt at få en SD-kortlæser til Apple lightning stik også. Den kan du finde lige her: Lightning til SD-kort, og hvis du vil aflæse SD kort i denne, så er det ikke "MicroSD" men normal SD kort, så her er det en god idé at købe et MicroSD kort, hvor du får en SD kort adapter med

#3 Video

Du kan læse på det enkelte børnevenlige kamera, om det er understøtter muligheden for optagelse af video. Dertil vil du i produkt-teksten her på hjemmesiden også kunne se hvilken opløsning video som kameraet kan optage.

Jo højere tallet er, jo bedre er kvaliteten på videoen.

#4 batteri

Nogle børnekameraer bruger AA eller AAA-batterier, og nogle af dem har deres eget indbyggede, genopladelige batteri, som større kameraer også har.

Der er både positive og negative ting ved at have et kamera der f.eks bruger AA eller AAA-batterier. For det første er der måske større chance for at du har nogle af disse batterierne liggende klar til at udskifte, men det er på samme tid enten dyrt at udskifte batterierne hele tiden, ellers skal du huske at have genopladelige batterier klar til brug.

Nogle er angivet med et 400 eller 600 mAh genopladeligt batteri, (eller lignende tekst) og disse kameraer kan typisk lade deres eget batteri op ved at være koblet til en oplader

#5 displaystørrelse

Skærmstørrelser, er ligesom på TV angivet i tommer. Eller "inches", og det er noget vi som danskere egentlig ikke kan forholde os til andet end at vi ved cirka hvor stort et 50tm fjernsyn er.

Billede: Eksempel på hvordan tommer er angivet ifht. fjernsynsmål - lavet af avXperten personaleBillede: Eksempel på hvordan tommer er angivet ifht. fjernsynsmål - lavet af avXperten personale

Målet er angivet diagonalt over skærmen, altså fra det ene hjørne til det andet, og du skal cirka regne med at 1 tm, eller 1 inch er cirka 2,5 cm plus/minus

For at gøre det så nemt som muligt, kan du her se de mest normale størrelser på skærmene ved de børnevenlige kameraer.

Tommer / Inches

Centimeter

2 tm

5,08 cm

2,5 tm

6,35 cm

3 tm

7,62 cm

3,5 tm

8,89 cm

#6 Andre funktioner

Helt specielt ved disse kameraer til børn, er at de har også helt andre features indbygget. Nogle af dem har mulighed for at lægge fotofiltre og rammer på, som vi kender det fra instagram, snapchat og andre lignende apps.

Enkelte versioner af disse kameraer har også spil indbygget. Der er ikke tale om spil i samme høje kvalitet, som du kan få til en iPad eller en computer, men små "bip bip" spil som vi kender det fra en gammel gameboy eller lignende.

Det kan være en oplagt ekstra feature at få med, hvis du eksempelvis mangler underholdning i bilen eller på flyet, og du har købt kameraet specifikt til at tage med på ferie.

Spørgsmål og svar om kamera til børn

Kan man få kamera til børn på 3 år?

Der er ingen aldersgrænse for hvor gammel man skal være for at bruge et børnevenligt kamera. Hvis du har et teknisk interesseret barn på 3 år, kan de godt lære at betjene et børnekamera

Er kamera til børn vandtæt?

Det er de ikke nødvendigvis. Det skal være angivet på alle kamera hvis de er vandtætte. Deres form og design, kan godt få dem alle til at ligne at de er vandtætte, men det er de kun hvis det er angivet på produktet.

Kan man få videokamera til børn?

Ja, du kan få kamera til børn med videofunktioner. Det er angivet på produktet hvis det kan filme videoer, samt i hvilken kvalitet videoerne bliver optaget i.

Produkttype
0
0
0
0
Vælg alle
Maksimal billedopløsning (pixel)
0
Vælg alle
Maksimal videoopløsning (pixel)
0
0
0
0
0
Vælg alle
Megapixel (MP)
0
0
0
0
Vælg alle
Maksimal størrelse på hukommelseskort (GB)
0
0
Vælg alle
Forbindelsesmuligheder
0
0
Vælg alle
Produktfarve
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007