Maono

Denne side indeholder hele vores sortiment fra Maono. Maono er et brand som tilbyder kvalitets mikrofoner til utrolig gode priser. Nyd god lydkvalitet til en solid pris, nemt og enkelt med Maono.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Maono

Maono - Mikrofoner i høj kvalitet til stærke priser

Hvis du gerne vil arbejde med lyd og optagelser, eller bare hæve kvalitetsniveauet på din streaming, så er det vigtigt at have en god mikrofon ved din side.

På kun 8 år er Maono´s mikrofoner blevet til et anerkendt mærke indenfor musik- og lydbranchen, og har etableret sig i mere end 154 lande på verdensplan.

Når du køber lydudstyr fra Maono, så kan du være sikker på at få et produkt i høj kvalitet, der giver dig den performance og lydkvalitet i dine optagelser, som du har brug for.

Maono specialiserer sig indenfor mikrofoner til internetoptagelser, og passer derfor godt til dig der gerne vil lave film på YouTube eller streame online, hvor en god lydkvalitet kan være en fordel.

Du kan finde et stort udvalg af forskellige lydprodukter fra Maono på denne side, hvorfor du sikkert kan finde et eller andet udstyr der passer til dine behov.

4 Smarte produkter du kan finde hos Maono

Står du og mangler en ny mikrofon eller anden form for lydudstyr til dit setup, så kan det være at du kan finde det du står og mangler blandt Maonos sortiment.

Her kan du finde et stort udvalg af produktet indenfor lyd og musikudstyr, så det kan være en god ide at gøre dig nogle overvejelser, så du kan være sikker på at kunne få det rette udstyr med hjem.

Du kan herunder finde et overblik over et par af de produkttyper, som du kan finde hos Maono, så du har mulighed for bedre at kunne finde det udstyr, der passer til dine behov.

#1 - Maono Mikrofoner

Du kan finde et stort udvalg af forskellige mikrofoner fra Maono, så du kan sikkert finde en model der passer til dine behov.

Du kan f.eks. få forskellige trådløse mikrofoner, der er gode hvis du gerne vil lave et interview, hvor du kan give den interviewede en hurtigt clipsmikrofon i kraven.

Det giver dig mulighed for tydeligt kan høre vedkommende i dine optagelser, og betyder at du har lettere ved at kunne sikre dig en god lydkvalitet under samtaler.

Hvis du har noget ekstra lydudstyr, som f.eks. lydkort eller lydmixer, så kan det være en fordel at bruge en XLR mikrofon, da den vil give dig en del flere muligheder for indstillinger end en almindelig mikrofon ellers ville.

Med en XLR mikrofon, så får du en del mere ud af resten af dit lydsystem, så du kan få en bedre lydoplevelse ud af det.

Eksempler på typer af mikrofoner fra Maono:

  • Trådløse Mikrofoner
  • XLR Mikrofoner
  • USB Mikrofoner
  • 3,5 mm Mikrofoner

Hvis du ikke har brug for det helt store mikrofon udstyr, så kan du stadig få en almindelige USB eller Jackstik mikrofoner, der passer fint til din PC.

Du får måske ikke lige så mange indstillinger, som ved de andre typer mikrofoner, men det har du nok heller ikke behov for med mindre du er HiFi entusiast.

Du bør derfor nøje overveje, hvilken type mikrofon du har brug for, så du kan være sikker på at få den type der kan opfylde dine behov bedst muligt.

#2 - Maono Lydkort

Med et Maono lydkort, så får du større mulighed for at kunne styre dit lydoutput i real-time, så du hurtigt kan skifte mellem forskellige lydoutput til din stream eller bare skrue op og ned for de mangle lydinputs du har liggende.

Når du streamer, så vil du ofte arbejde med en del forskellige lydinputs i dit system, fra din egen mikrofon, musik du har kørende i baggrund og muligvis spillet du spiller, og hver kan have forskellige volumen og lydstyrke alt efter hvilken lydkanal det kommer fra.

Med et godt lydkort, så har du bedre mulighed for at kunne styre hver individuel lydkanal, så du f.eks. kan skrue op for din egen mikrofon eller skrue ned for spillet lydstyrke uden at det har nogen påvirkning på andre lydkanaler.

Det giver dig mulighed for at kunne personliggøre dit streaming setup, og giver dit publikum en bedre lydkvalitet, så de kan nyde din stream meget mere end de gør nu.

Hvis du gerne vil øge kvaliteten af dit streaming setup, så kan et lydkort fra Maono være en god investering, da du her får adgang til langt de fleste opsætningsmuligheder, som du skulle have brug for.

#3 - Maono Headset

Hvis du gerne vil have mulighed for at kunne høre dit musik eller spil uden at andre også kan høre det, så kan det være at du gerne vil investere i et godt headset.

Et headset giver dig et sæt behagelige højttalere der passer omkring dine øre, så du kan let høre hvad der sker omkring dig, når du f.eks. sidder og spille spil eller gerne vil høre din musik helt uden gener.

Maonos headset er designet til at være lette at have på i længere perioder, og vejer derfor ikke særlig meget, samtidig med at de giver dig god komfort mens du har dem på.

De fleste headset har også mulighed for at have en indbygget mikrofon, så hvis du f.eks. gamer med dine venner, så kan du let have adgang til en god mikrofon, der gør det let for dine venner at forstå dig.

På den måde kan i lettere koordinere med hinanden, og dermed øge kvaliteten af jeres spil sammen.

Så hvis du gerne vil have et godt headset til dine lydbehov, så kan det være at et højkvalitets headset fra Maono er det rette produkt for dig.

#4 - Maono Mikrofonholdere

Når du alligevel gerne vil investere i en god mikrofon, så kan det være at du måske gerne vil have en god mikrofonholder med i købet.

En mikrofonholder er en metalstang, som du kan montere på bordet, hvor du så kan have din mikrofon hængende på dem.

Fordelen ved at bruge en mikrofonholder er, at lydbølger fra f.eks bordet eller gulvet vil få meget mere materiale, som de skal rejse igennem for at kunne påvirke mikrofonen.

Det giver dig en bedre lydkvalitet, da dine optagelser vil ikke være nær så påvirket af andre omkringværende lyde, som f.eks. en mikrofon der er placeret direkte på bordoverfladen.

Ofte så vil mikrofonholderen også have indbygget forskellige fjedre og lyddæmpende materialer, der hjælper med at forhindre lydbølgerne i at komme hen til mikrofonen, plus at du kan vippe og vende holderen, så mikrofonen får den optimale placering foran dig, når du skal bruge den.

På den måde kan du få en meget bedre lydoplevelse, og du har heller ikke en mikrofon der fylder på bordet, da du bare kan vende mikrofonholderen væk fra dig.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007