Ultimate Ears

Her finder du et stort udvalg af produkter fra Ultimate Ears. Ultimate Ears er anerkendt for at lave især lydenheder i fantastisk kvalitet, som kan bruges af enhver.

Filtrér

Læs mere om Ultimate Ears

Ultimate Ears - En lydoplevelse i høj kvalitet

Ultimate Ears fokuserer på at producere bærbare højttalere der giver dig en lydoplevelse af den højest mulige kvalitet, så du kan have højttalerne med til forskellige udendørs arrangementer eller på ferie i udlandet.

Højttalerne er designet til at kunne hold til stød og slag når du er ude i naturen, eller til festivaler, hvor en mere sart højttaler let kunne blive ødelagt.

Ultimate Ears´ medfølgende app til deres højttalere giver dig mulighed for at kunne fjernstyre højttaleren, så du hurtigt og let kan indstille lydniveauet, bassen, skifte mellem sange mm.

Hvis dig og dine venner alle har den samme app, så kan du give dem adgang til højttalernes styringsfunktioner, så i ikke skal slås om en telefon for at kunne skifte sange eller justere på lyden.

Det kan også være en god funktion at have, hvis du ikke vil have at andre får adgang til din smartphone til festivaler eller andre arrangementer, hvor du ikke kender gæsterne.

Så hvis du gerne vil have et højttalersystem der kan holde til lidt af hvert, når du er ude i naturen eller til fest, så er Ultimate Ears det rette brand at gå efter.

4 kendte produktserier fra Ultimate Ears

Ultimate Ear har en række forskellige produktserier indenfor deres højkvalitets højttalere, så du kan finde en højttaler i den rette størrelse og med de funktioner som du har brug for.

Herunder finder du en kort oversigt over nogle af de forskellige produktserier du kan få fra Ultimate Ear, så du bedre kan vurdere hvilken model som opfylder dine behov bedst.

#1 - Ultimate Ears Hyperboom

En af de største bærbare højttalere du kan finde, Hyperboom leverer en høj lydkvalitet til enhver fest eller arrangement som har brug for musik eller anden lydoplevelse.

Ultimate Ears Hyperboom kan kobles til hele fire enheder via den tilhørende Boom app, hvor du og dine venner får mulighed for at kunne dele denne musikoplevelse sammen.

Højttalerens bluetooth forbindelse kan nå hele 45 meter, så du kan være sikker på at have en god forbindelse dertil, selvom du bevæger dig rundt omkring til festen.

Du har også mulighed for at bruge Hyperboom som en central enhed sammen med andre Hyperboom, Megaboom og Boom enheder, så du kan få en lydoplevelse der kan fylde et stort eller mange rum og lokaler.

Det giver dig mulighed for at kunne give et større arrangement en meget bedre og balanceret lydoplevelse ved brugen af flere højttalere du kan have spredt omkring.

Sensorer der aflæser lokalet, og finjusterer lyden så den giver den bedst balanceret lyd og musik til det lokale du befinder dig i om det er udendørs eller indendørs.

Hyperboom højttalere er også resistent overfor væske, hvilket kan være en god fordel at have til fester, hvor alkoholen kan flyde frit og øge muligheden for at gæster muligvis spilder på højttaleren.

Hyperboom højtaleren har en meget lang batterilevetid og kan give dig en musikoplevelse i helt op til 24 timer, så du kan nyde musikken til langt ud på natten uden at skulle bekymre dig om at du skal have højttaleren koblet til en strømforbindelse.

Du har samtidig mulighed for at kunne bruge højttaleren som en oplader til din telefon, så du er sikker på at kunne vælge musik mens du bruger den.

Så hvis du gerne vil have en højttaler der kan bruges som det centrale lydsystem til den helt store havefest eller festival, så er Ultimate Ears Hyperboom et godt valg.

#2 - Ultimate Ears Megaboom

Megaboom højttaleren er en mindre model en Ultimate Ears´ hyperboom højttaler, og kan passe fint ned i rygsækken, så du kan have den med på ferie eller festivaler.

Så har du altid mulighed for at kunne høre dine egne playlister, hvorend du befinder dig om det så er for dig selv eller med en gruppe af venner og bekendte.

Megaboom højttaleren kan afspille musik i en 360° omkreds, så uanset hvor du sidder henne i forhold til højttaleren, så kan du altid nyde en lige god og balanceret musik.

Højttaleren skaber en mere intens bass, der er ca. 50% stærkere end hos andre bærbare højttaler, men som stadig giver den rigtige musikoplevelse uden at forvrænge lyden.

Du har også mulighed for at kunne koble flere højttalere sammen fra Ultimate Ears, så du kan udfolde din lydoplevelse over et større område.

Megaboom højttaleren er vandresistent og kan flyde på vandet, så selv hvis du kommer til at tabe den i sommerpoolen, så skal du ikke være bange for at højttaleren bliver ødelagt.

Ultimate Ears Megaboom har hele 20 timers batteritid, så du kan være sikker på at højttaleren kan holde i lang tid, hvor du måske ikke har direkte adgang til strøm.

Så skal du bruge en bærbar højttaler som du let kan have med dit rundt, med god batterilevetid og høj lydkvalitet, så kan en Megaboom være et godt valg for dig.

#3 - Ultimate Ears Wonderboom

Wonderboom er den mindste model af højttaler fra Ultimate Ear du kan finde, og passer godt til at have med på ferie eller ud i naturen, hvor du har begrænset bagage med dig rundt.

Med Wonderboom får du en 360° højttaler, så du kan få god musik uanset hvor du befinder dig i forhold til højtaleren, så du kan placere højttaleren lige hvor du gerne vil uden at det forværre din lydkvalitet.

Wonderboom har helt op til 13 timers batteritid, så du kan nyde din musik i lang tid før at du skal til at genoplade den.

Meget lig de andre Ultimate Ears modeller, så er Wonderboom vand- og støvresistent, så du kan være sikker på at højttaleren ikke bliver ødelagt ved at være ude i naturen.

Den er designet til at kunne håndtere både sommervejret og poolen, så du ikke skal bekymre dig.

Hvis du har flere Wonderboom eller andre Ultimate Ears højttalere til rådighed, så kan du parre dem sammen via Bluetooth, så du kan få en god og solid stereo lydoplevelse med på ferien.

#4 - Ultimate Ears Tilbehør

Du kan også finde en række tilbehør til Ultimate Ears´ højttalere, så du kan få større mulighed for at kunne bruge dine højttalere i forskellige situationer.

Du kan f.eks. få ekstra ladekabler til dine højttalere, så du kan have et ekstra kabel liggende til når du skal oplade dine højttalere, så de er klar til brug igen.

Derudover kan du også finde adaptere til højttalerne, så du kan være sikker på at dine ledninger passer i strømstik.

Hvis du gerne vil have mulighed for at kunne oplade dine højttalere via en trådløs forbindelse, så kan du også få Ultimate Ears´ docking station, hvor du let kan indsætte dine højttalere uden brug af ledninger, så de hurtigt og let kan blive opladt mens du bruger dem.

Leveringstid
0
0
Vælg alle

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 14.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007