Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Polaroid

Her finder du vores samlede udvalg af Polaroid produkter. Polaroid er kendte for deres smarte "instant" kameraer, som giver en dejlig nostalgisk oplevelse, og giver dig fysiske fotos du kan gemme.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Polaroid

Polaroid PLA Filament patron (1,75mm) 1kg - Skin
Polaroid PLA Filament patron (1,75mm) 1kg - Skin

Miljøvenlig - Lavet af majsstivelse
Høj stivhed med god blank finish

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 19. juli 2024
Polaroid PLA Filament patron (1,75mm) 1kg - Mørkegrøn
Polaroid PLA Filament patron (1,75mm) 1kg - Mørkegrøn

Miljøvenlig - Lavet af majsstivelse
Høj stivhed med god blank finish

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 19. juli 2024
Polaroid PLA Filament patron (1,75mm) 1kg - Lyseblå
Polaroid PLA Filament patron (1,75mm) 1kg - Lyseblå

Miljøvenlig - Lavet af majsstivelse
Høj stivhed med god blank finish

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 19. juli 2024
Polaroid Color Film (600+One Step) 8pk
Polaroid Color Film (600+One Step) 8pk

Kommer med 8-pak
Med farvet film

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 18. juli 2024
Polaroid B&W Film (i-type) 8pk
Polaroid B&W Film (i-type) 8pk

Kommer med sort/hvid flm
Type i

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 18. juli 2024

Historien om Polaroid

Her på siden finder du vores store udvalg af Polaroid-produkter.

Den originale Polaroid Corporation blev grundlagt i Cambridge, Massachusetts, af Edwin Land og George W. Wheelwright 3. i 1937.

Originalt, fokuserede virksomheden på polariserede solbriller (briller der fjerner refleksion og genskin fra solen), hvilket kom fra Lands forskning i lys-polarisering.

Polaroid patenterede sin polariseringsteknologi, og begyndte derefter at indarbejde polarisering i sine produkter, såsom 3D film og beskyttelsesbriller til militær-hunde.

I 1959 begyndte virksomheden at eksperimentere med instant-kameraer, og blev hurtigt giganter indenfor teknologien.

I 2017 overtog den polske investor Wiaczesław "Slava" Smołokowski virksomheden, efter at virksomheden forsvandt fra markedet for en stund, og i 2019 begyndte de at producere instant-kameraer, også efterhånden kendt under navnet polaroid-kameraer, samt solbriller, og fjernsyn.

Polaroid gør også sit for at kunne bevare vintage Polaroid kamera-modeller, hvilket betyder at de fornyer og reparerer klassiske Polaroid-produkter, samt modificerer selve teknologien bag kameraet for at kunne øge deres funktionalitet.

Hvad er Polaroid kendt for

Polaroid er hovedsageligt kendt for deres dengang revolutionerende Polaroid instant-kameraer, hvilket også har været med til at døbe denne type kamera for “polaroid-kamera”.

Polaroid instant-kameraer

Polaroid er skaberen bag nogle af de originale instant-kamera, og derfor også kendt for deres kameraer.

Der findes flere forskellige varianter af de klassiske vintage kameraer, og du kan derfor nemt finde et utal af forskellige sæt, alt efter hvad du ønsker og har behov for.

Nogle af deres serier er:

Polaroid Now+

En af Polaroids nyeste kamera-serier, og også en af de mest kreative.

Her kan du få en tilhørende Polaroid app, hvor du kan eksperimentere med flere forskellige former for indstillinger, fotoredigeringsværktøj, og lignende.

Når du investerer i kameraet, får du også fem forskellige linser med, så du kan få dit foretrukne filter hen over billedet, og dermed få lov til at være kreativ.

Polaroid Go

Hvis du er den kreative type, som finder inspiration alle steder, er Polaroid Go kameraet skabt til dig.

Her får du det mindste kamera skabt af Polaroid, der både er bærbart, samt inkluderer en masse spændende features, såsom timer, selfie-spejl, og dobbelt eksponering.

Dermed kan du få lige så meget, som når du køber andre kameraer, men stadig få glæden af det retro ved instant-kameraer.

Polaroid Now

Hvis du ikke er vant til analog og instant-fotografering, har Polaroid også lavet et brugervenligt kvalitetskamera til dig.

Polaroid Now-kameraet har autofokus og en præcis blitz, så du kan tage skarpe billeder alle tider af døgnet, samt dobbelt eksponering.

Om end at Polaroid Now-kameraet ikke har lige så mange features som nogle af de andre typer kameraer, får du stadig et brugervenligt og effektivt kamera, som gør hvad det skal, uden at være forvirrende.

Polaroid 600

Polaroid 600 er en af de kamera-serier, der er blevet moderniseret og renoveret, men stadig har sit klassiske vintage look.

Denne type kamera er ideelt til dig der er samler eller stor fan af popkultur, da disse kameraer har samarbejdet med nogle af de største ikoner fra ‘80’erne, ‘90’erne, og ‘00’erne.

Polaroid 600-kameraerne har stadig nogle af deres originale features, men gemmer også på nogle overraskelser, du kan glæde dig til.

Polaroid SX-70

Endnu en af Polaroids vintage-kameraer, der er blevet renoveret og moderniseret.

Dette kamera er også kendt som “kunstnerens kamera”, da det er kendt for at være blevet brugt af både Andy Warhol og Ansel Adams, og tager fantastiske billeder.

Det er en af verdens første SLR-kameraer, og. på trods af at det blev udgivet i ‘70’erne, er det stadig en favorit blandt mange.

Polaroid SX-70 har manuelt fokus og lavt film-følsomhed, og er derfor ideelt til den øvede fotograf.

Polaroid Lab-printer

Polaroid har eksperimenteret med andre måder, hvorpå du kan nyde charmen ved polaroidbilleder, uden at skulle investere i et Polaroid-kamera.

Der er ofte mange fordele ved at tage billeder på telefonen; det er ofte nemmere, og du har næsten altid telefonen med dig rundt.

Derfor har Polaroid lavet en printer, hvor du kan printe dine billeder taget på din telefon, så du får dem i de klassiske Polaroid-billeder.

Polaroid Lab-printeren er udstyret med teknologi, der gør dem til et bærbart mørkekammer.

Du kan dermed nemt lave dit eget fotoalbum fyldt med billeder fra ferien, eller lave en collage, der fortæller dine nærmeste præcist hvor meget du holder af dem.

3 grunde til at vælge Polaroid

Polaroid er en kæmpe virksomhed, der har været på markedet længe, og er bygget op om at fange hvert øjeblik, så du kan bevare det for evigt.

Polaroids produkter er alle skabt til netop at opfange og beholde de mindeværdige øjeblikke, så du kan genopleve dem hver gang du sidder og kigger på billedet.

#1 - Socialt ansvar

Polaroid har givet sig selv det ansvar at blive mere bæredygtige og opfordre deres kunder til at skille sig af med deres gamle Polaroid-produkter på en ansvarsfuld måde.

Du kan finde en større guide på deres hjemmeside, hvor du bliver oplyst om hvordan du bedst kan skille dig af med dine gamle Polaroid-produkter på den mest bæredygtige og ansvarsbevidste måde.

Hvis du er i tvivl om noget, kan du også besøge virksomhedens dybdegående FAQ-hjemmeside (Frequently Asked Questions), hvor du kan se alle de mest spurgte spørgsmål, og forhåbentligt få svaret på hvad end du har af spørgsmål til processen.

#2 - Produktudvikling

Efter flere årtier på markedet, og en længere pause, er Polaroid vendt tilbage og har formået at genfinde sin plads på markedet.

I Marts 2020 kom Polaroid Now ud som det første Polaroid instant-kamera i årtier, og derefter har Polaroid sat sig for at renovere og reparere de gamle klassiske Polaroid-produkter.

Polaroid sørger for at udnytte deres erfaring og viden til at blive ved med at forbedre sig, så du får de bedste højteknologiske produkter.

Polaroid har, efter så lang tid på markedet, fået etableret en solid kundebase, og det har også en stor indflydelse på Polaroids produktudvikling.

#3 - Æstetik

På trods af Polaroids tidsløse og ikoniske design, sørger virksomheden for at have et udefrakommende synspunkt på alle deres produkter og designs, så de hele tiden kan leve op til deres kunders forventninger og ønsker.

Både teknologien og designet bliver moderniseret, og gjort relevant for samtidens forbrugere, uden at gå på kompromis med Polaroids ikoniske stil.

Polaroid har, med sine vintage-kameraer, gjort sit bedste for at bibeholde de klassiske vintage designs, og kun ændre på indmaden.

Deres moderne instant-kameraer har fået et moderniseret twist på det klassiske design, så du stadig får den klassiske retro-fornemmelse, men stadig har glæden af et minimalistisk og stilrent design.

Alle Polaroids produkter bliver først og fremmest designet med funktionalitet og ydeevne i tankerne, og derefter æstetikken.

Det betyder dog ikke at Polaroid ikke sørger for at alle deres produkter har det højtelskede retro-look, og det kan nemt ses på produktsortimentet.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007