Beskyttelsesbriller

Beskyttelsesbriller er vigtige til mange former for fx håndværksarbejde, renovation derhjemme eller arbejde på fabrik/lager. Find gode og sikre løsninger her.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Beskyttelsesbriller

Uvex 9161 Safety Beskyttelsesbriller UV400 (Justerbar)
149 DKK
139 DKK
Læg i kurv
Uvex 9161 Safety Beskyttelsesbriller UV400 (Justerbar)

Plads til briller under
UV 400 beskyttelse

Læs mere Fjernlager
Levering: 5-7 hverdage
Senest 4. juni 2024
Spar 10 DKK
 
Elma Laserbrille til Grøn laser
Elma Laserbrille til Grøn laser

Dæmper alle farver undtagen den grønne laserlinje
One size

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 31. maj 2024
Uvex Skyguard NT Beskyttelsesbriller UV400 (All-round)
2 Anmeldelser
Uvex Skyguard NT Beskyttelsesbriller UV400 (All-round)
2 Anmeldelser

Kemikaliebestandige
UV 400 beskyttelse

Læs mere Fjernlager
Levering: 5-7 hverdage
Senest 4. juni 2024

Beskyttelsesbriller - Beskyt dine øjne nemt og effektivt

Hvis du gerne vil være sikker på at kunne beskytte dine øjne mens du arbejder, så kan det være at du har brug for et par gode beskyttelsesbriller.

Arbejder du på en byggeplads eller har mange renovationsopgaver i hjemmet, så kan det være godt at være iført et par beskyttelsesbriller, da der potentielt let kan ske ulykker der rammer øjnene.

Du bør derfor bære beskyttelsesbriller, mens du udfører arbejde der enten støver meget eller sender mange partikler ud i luften omkring dig.

Det kan være at du skal slibe fliser, hvilket har en enorm støvudvikling under arbejdet, hvor du både kan være svært at se, men også kan få mange støvpartikler i øjnene hvis du ikke bære briller.

Det kan også være at du arbejder med kemiske processer, hvor det er vigtigt at beskytte dine sarte kropsdele fra skadelige materialer, du kan finde i et laboratorie.

Det kan i længden være potentielt skadeligt for dine øjne, og du bør derfor langtidssikre dig selv, så du ikke pådrager dig unødvendige skader.

4 ting du bør overveje når du køber beskyttelsesbriller

Når du skal beskytte dine øjne, så er det vigtigt at overveje hvilken type beskyttelsesbrille du har brug for, så du får den rette til dine arbejdsopgaver.

Vi giver dig derfor herunder et par eksempler på overvejelser du kan gøre dig for, at du bedre kan vurdere hvilken brille der passer til dine behov.

#1 - Hvilke opgaver skal du løse med beskyttelsesbrillerne?

Der kan være mange opgaver og situationer, hvor det kan være godt at have et sæt beskyttelsesbriller på, så du kan være sikker på at der ikke sker noget med dit syn.

Hvis du f.eks. arbejder meget med kemikalier, så er det vigtigt at du beskytter synet imod væskerne, hvis du kommer til at spilde noget der sprøjter ud over det hele.

Det kan også være at du arbejder på en byggeplads, hvor der bliver skåret i mange forskellige materialer der sender små og store partikler flyvende gennem luften.

Her kan et godt sæt beskyttelsesbriller stoppe partiklerne fra at komme ind i øjnene og irriterer dig, så du kan holde fokusset på dit arbejde.

Beskyttelsesbriller er også meget vigtige hvis du skal svejse forskellige plader sammen, da det kraftige lys er skadeligt for ubeskyttede øjne.

Det er derfor vigtigt at bruge beskyttelsesbriller i mange arbejdssituationer for at du kan være sikker på at der ikke sker uheld, der kan gøre længerevarende skade.

Øjnene er nok nogle af de sarteste organer vi har, så det er derfor vigtigt at beskytte dem.

#2 - Hvilken type beskyttelsesbrille passer bedst?

Du kan finde flere forskellige typer af beskyttelsesbriller på markedet, der er designet til at kunne beskytte dine øjne mod arbejdsskader.

Det kan derfor være vigtigt at kende forskellen mellem typerne, så du bedre kan vurdere hvilken type beskyttelsesbriller der passer bedst til dig.

Den første type beskyttelsesbrille er slibebriller, der er beregnet til at beskytte imod flyvende partikler der opstår mens du arbejder.

De beskytter fint ved de fleste opgaver, hvor du f.eks. skal skære huller i murværket, skære fliser eller slibe forskellige vægge, gulve eller møbler.

Det kan nemlig godt sende splintre og småsten flyvende, hvilket kan gøre stor skade på øjet, hvis det bliver ramt direkte.

Du kan også få helbriller også kaldet kapselbriller eller googles, som lukkes tæt hele vejen omkring dine øjne, så du er også er beskyttet mod partikler der kan komme ind fra siderne.

De kan være meget brugbare ved arbejdsopgaver, hvor der bliver udviklet en masse støv, væsker og partikler der kan komme ind fra alle kanter.

Helbriller beskytter også godt imod fyrværkeri og andre gnister, hvorfor de også kan fungere som et godt sæt beskyttelsesbriller til nytårsaften.

Arbejder du meget udendørs, så kan det også være at du gerne vil beskytte dig selv mod den stærke sol om sommeren.

Her kan et sæt beskyttelsesbriller med UV-beskyttelse være en god investering, da du både skåner dine øjne mod solens stærke stråler og samtidig kan nyde den samme beskyttelse som almindelige beskyttelsesbriller.

Du kan også få beskyttelsesbriller der er beregnet til brug under svejsninger, hvor du kan blive udsat for meget kraftigt lys, der kan være skadelige hvis du ikke bære de rette beskyttelsesbriller.

Hvis du leder efter et sæt beskyttelsesbriller til dine svejseopgaver, så er det vigtigt at du undersøger hvor højt et beskyttelsesniveau som brillerne har, så du er sikker på at være helgarderet.

#3 - Bruger du briller? Vælg den rette type beskyttelsesbrille

Bruger du almindelige briller i dagligdagen, så kan det være irriterende at skulle udskifte dem med beskyttelsesbriller, da det kan gøre det svære for dig at kunne se hvad du laver.

Det kan potentielt gøre det svære for dig at arbejde, især hvis du bruger en høj styrke i dine egne briller.

Så kan det være en god ide at overveje, hvilken type beskyttelsesbrille du skal have, da du kan få nogen med indbygget styrke eller nogen der er designet med plads til dine egne briller.

Hvis du gerne vil have et ordentlig sæt beskyttelsesbriller som du kan bruge, på trods af at du bruger briller, så kan det være at du skal investere i et sæt beskyttelsesbriller med styrke.

Det gør at du hurtigt kan skifte dine almindelige briller ud med beskyttelsesbriller og stadig have mulighed for at se hvad du laver, så holder den samme effektivitet i dine arbejdsopgaver.

beskyttelsesbriller med styrke kan potentielt være dyrere alt efter hvor stor en styrke du har brug for, og de vil nok ikke være lige så personliggjort som dine egne briller, men du får til gengæld et ordentlig sæt briller du kan bruge under arbejdet.

Den anden løsning du kan overveje er at købe et sæt beskyttelsesbriller der er designet med ekstra plads, så du kan have dine normale briller på indenunder.

Det betyder at du ikke behøver at skifte brillerne, når du skal i gang med arbejdet, men kan i stedet bare sætte beskyttelsesbrillerne over de normale, så du stadig kan se hvad du laver.

Denne type brille vil også være billigere end beskyttelsesbriller med styrke i, da det ikke kræver nær så meget af producerer dem.

Så hvis du selv går med almindelige briller, så kan det være vigtigt at overveje om du gerne vil have at dine beskyttelsesbriller også har styrke eller om du skal investere i et sæt, hvor du har nok plads til dine egne briller.

#4 - Beskyttelsesbriller med ekstra funktioner

Hvis du skal ofte gør brug af beskyttelsesbriller, så kan det være en god ide at overveje hvilke ekstra funktioner som de skal have, så de kan være så komfortabel så muligt at have på.

Du kan f.eks. få beskyttelsesbriller med anti-dug, hvor de har meget svært at dugge til.

Hvis du sveder meget under arbejdet, så kan det få et sæt almindelige briller til at dugge til, hvilket kan gøre det svært at se hvad du laver, og øger sandsynligheden for at der sker fejl.

Det kan du undgå med beskyttelsesbriller der har anti-dug funktionalitet, hvilket gør at de har meget sværere ved at dugge til, hvilket hjælper dig med at kunne fokusere på arbejdet uden at skulle tørre dem af konstant.

Hvis du bruger beskyttelsesbrillerne på byggepladsen, så er der stor sandsynlighed for at de kommer til at blive udsat for en del under arbejdet, hvilket kan få brillerne til at blive ridset.

Det gør det svære for dig at se, især hvis du bruger dem rigtigt længe, hvor ridserne begynder at fylde mere og mere af dit udsyn.

Så kan det være en god ide at investere i beskyttelsesbriller med anti-ris, så de er bedre beskyttet mod at blive ridset under arbejdet.

Det kan få brillerne til at kunne holde meget længere før du skal skifte dem ud.

Nogle beskyttelsesbriller er også meget lette at have på, hvilket kan være en fordel hvis du har dem på mange timer ad gangen.

Det kan i længden blive trættende at have et par tunge briller på, og kan giver mærker ved næsen og ørene, hvor du bærer deres vægt.

Med et sæt letvægts beskyttelsesbriller, så kan du bedre have dem på i længere perioder, hvor du ikke kommer til at blive irriteret af at have dem på.

Produktfarve
0
0
0
0
Select all
Brand
0
0
0
Select all
Er på tilbud
Leveringstid
0
0
0
0
Select all
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007