Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Fugepistol

Her finder du vores udvalg af fugepistoler til at ordne fugeopgaverne derhjemme eller på arbejdspladen, nemt og hurtigt.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Fugepistol

Makita Fugepistol DCG180ZX (18V) Kulfri
1899 DKK
Læg i kurv
Makita Fugepistol DCG180ZX (18V) Kulfri

Leveres inkl. holder
Til patroner og 600ml poser

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 1. august 2024
Soudal Fugepistol (H14)
Soudal Fugepistol (H14)

Til patroner med udveksling
Farve: Sort/rød

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 31. juli 2024
Fugepistol Proff HX1 (til 310ml) Sort
Fugepistol Proff HX1 (til 310ml) Sort

Pistolen har minimalt efterløb
Patron med god udveksling

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 31. juli 2024
Soudal Compact Skumpistol
Soudal Compact Skumpistol

God kvalitet
Let at rengøre med Soudal skumrens

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 31. juli 2024
Soudal Skelet Fugepistol (patroner) Gul
Soudal Skelet Fugepistol (patroner) Gul

Til standard patroner
Farve: Gul

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 31. juli 2024

Stort udvalg af fugepistoler

Her på siden kan du finde vores store udvalg af fuge- og skumpistoler til alle dine hjemme-reparationer.

En fugepistol er skabt til at holde fugebeholdere, så du nemt kan fylde revner og huller rundt om i dit hjem, eller på din arbejdsplads.

Fugepistoler skyder et kontinuerligt langt stykke af fugemateriale, så det kan forsegle huller og revner, men også åbninger mellem vinduesrammer og lignende.

Fugepistolerne er derfor ideelle til større reparationer, som eksempelvis polyfilla ikke kan ordne, men også til at isolere dit hjem.

5 ting du skal overveje før du køber fugepistoler

Der er mange ting at holde styr på, når du kigger på fugepistoler, og det kan være næsten lige så svært at vælge fugepistoler, som at vælge selve fugemassen.

Det første du skal kigge på, når du skal vælge fugepistol, er hvad du vil bruge den til og hvor ofte du skal bruge den.

Hvis det er til et enkelt job, hvor præcisionen ikke betyder meget, vil du nemt kunne investere i en billigere manuel pistol, hvor der ikke er mange features.

Til de typiske hjemmereparationer og større arbejde, vil du komme langt med en bedre kvalitetspistol med flere features.

#1 - Manuelle fugepistoler

Manuelle fugepistoler bruger en almen stang-mekanisme, hvilket betyder at de ikke kræver nogen strømkilde.

Designets simplicitet betyder at disse fugepistoler også er meget pålidelige, da du ikke oplever at være halvvejs igennem et fugearbejde og pistolen stopper med at fungere; det betyder også at de manuelle fugepistoler er både billige, men stærke og robuste.

På trods af de mange fordele ved de manuelle fugepistoler, er der også store ulemper.

En stor mængde behændighed er nødvendigt for overhovedet at kunne begynde at fuge.

Mængden af silikone der kommer ud, og alt efter hvor meget press du lægger på pistolen, er det ikke sikkert at dit arbejde og påføring er lige konsistent. 

Hvis du ikke lægger en konsistent mængde pres på pistolen, vil din fugemasse heller ikke være konsistent, og det kan derfor være meget svært at påføre den korrekte mængde, især hvis du er en nybegynder.

Hvis du arbejder i kølige omgivelser, vil arbejdet også blive sværere for dig at udføre; lave temperaturer hærdner fugemassen og -materialet, og du skal derfor trykke endnu hårdere.

Ved billigere manuelle limpistoler kan du risikere at rammen bøjer, hvis du presser for hårdt, og derfor bør du i stedet prøve at opvarme produktet først, så du undgår at ødelægge din fugepistol.

#2 - Trådløse fugepistoler

Trådløse fugepistoler er kendt for deres præcision og komfort.

Trådløse fugepistoler er langt mere præcise end manuelle fugepistoler, og kan bibeholde den samme diameter hele vejen igennem.

Denne type fugepistol hjælper dig også med at spare på fugemassen, da du kan justere på strømningshastigheden alt efter hvor meget du skal bruge; du kan altså kontrollere mængden af fugemasse.

Hvis du har en større mængde fugearbejde foran dig, kan du øge din fugeoplevelse ved hjælp af smarte features såsom:

  • Aftrækker-lås
  • Drypfri applikering
  • Batteriindikator

Disse features kan være med til at gøre arbejdet nemmere og mere komfortabelt for dig, især hvis du eksempelvis har svage håndled, eller ikke har muligheden for at trykke lige så hårdt som arbejdet kræver.

Det negative ved de elektriske og trådløse fugepistoler, er at de er enten drevet af batterier eller skal kobles til en strømkilde.

Du risikerer altså her at stå midt i arbejdet, og løbe tør for batteri, hvilket kan være til stor gene for alle involveret, men så længe du har et ekstra batteri ved hånden, er det ikke altid et stort problem; du kan dog også opleve at de trådløse og elektriske fugepistoler er tungere end de manuelle.

#3 - Trykluftsdrevne fugepistoler

Du kan også finde trykluftsdrevne fugepistoler, der er nogle af de mest populære inden for industrielt brug, grundet deres kraft, og samtidigt er der heller ikke nogle batterier at skulle sørge for at forblive opladet.

Du har dog derimod brug for en kompressor, men du kan nemt justere trykket på strømningen ved at justere trykket på luftkompressoren.

Det positive ved de drevne fugepistoler, er at de ikke kræver at du kontinuerligt skal trykke på aftrækkeren, og dermed ofte kan spare den træthed nogle oplever i hænder og håndled efter en lang arbejdsdag.

Da trykluftsdrevne fugepistoler først kom på markedet, var de kun tilgængelige for industrielt brug, men i dag, kan du nemt finde dem tilgængelige for alle. 

Mange foretrækker derfor trykluftsdrevne fugepistoler, da de er kraftfulde og sørger for at sprede fugemassen for dig, så du kan koncentrere dig om at skabe en lige og jævn streng af fugemasse.

#4 - Batterier

Du kan støde på tre forskellige former for batterier indenfor de trådløse fugepistoler.

Nikkel cadmium (Ni-cd) batterier

Nikkel cadmium batterier er den ældste form for batterier på markedet, og ved at blive udfaset i de nyere modeller af fugepistolerne.

Disse batterier er tunge og tager ofte også længere tid om at oplade; du kan også risikere at ødelægge batteriets evne til at holde på strøm, hvis du ikke lader batteriet dræne fuldstændigt, før du oplader det igen.

Dette betyder at du ikke altid har muligheden for at kunne sørge for at have fuldt strøm uden at du kan risikere at ødelægge dit batteri.

Det er også derfor at du oftest ser nikkel cadmium batterier i lavkraftsværktøj, men er ved at blive erstattet af lithium-ion batterier.

Lithium-ion (Li-ion) batterier

Li-ion batterier er de mest populære batterier indenfor elværktøj, da de er letvægtige, oplader hurtigt, og lider ikke under samme problem som nikkel cadmium batterier, så du nemt kan have dem fuldt opladte, når du skal bruge dem.

Det betyder at batteriet vil give al den strøm og kraft den kan, før den løber tør for strøm.

Lithium-ion batterier er dem der bruges i næsten alle former for elværktøj, da de netop giver brugeren den bedst mulige komfort.

#5 - Fugebeholderens størrelser

Den almene fugepistol er designet til at kunne holde på beholdere op til 320 ml.

Alt efter hvilken form for model du vælger, vil din fugepistol muligvis have muligheden for at holde på forskellige størrelser af fugebeholdere.

De mest almene og populære beholderstørrelser er:

  • 310 ml.
  • 380 ml.
  • 400 ml.
  • 540 ml.
  • 600 ml.

Fugebeholderens volumen dikterer kapaciteten på din fugepistol, og det er derfor essentielt at du undersøger hvor meget fugemasse du har behov for, før du beslutter dig for en fugepistol.

Selve pistolens beholder kan variere fra model til model, og hvis du derfor ikke er påpasselig, kan du risikere at din fugepistol ikke passer til dine behov.

Produktfarve
0
0
0
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007