Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Lim til limpistol

Mangler du nyt lim til din limpistol, så har vi løsningen her på siden. Vi råder over et godt udvalg af forskellige typer og størrelser af lim, så du hurtigt kan komme i gang med din limpistol igen.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Lim til limpistol

Millarco Limpatroner (11,2x200mm) 20pk
Millarco Limpatroner (11,2x200mm) 20pk

Velegnet til træ, papir, stof og plastik
Kommer i en pakke med 20 stk.

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 31. juli 2024
Rapid Limstav 7mm - 20-Pack
Rapid Limstav 7mm - 20-Pack

Velegent til brug i limpistoler
Til hobby og konstruktion

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 1. august 2024
Millarco Limpatroner (7,4x100mm) 10pk
Millarco Limpatroner (7,4x100mm) 10pk

Velegnet til træ, papir, stof og plastik
Kommer i en pakke med 10 stk.

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 1. august 2024
Rapid Limstift (Ø12x190mm)
Rapid Limstift (Ø12x190mm)

Velegnet til en bred vifte af materialer
Kommer i en pakke med 14 stk.

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 1. august 2024
Xiaomi Hoto Limpistol Refill Sticks (20pk)
Xiaomi Hoto Limpistol Refill Sticks (20pk)

Kort hærdningstid
Velegnet til kreative projekter

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 2. august 2024
Millarco Limpatroner (11,2x100mm) 5pk
Millarco Limpatroner (11,2x100mm) 5pk

Velegnet til en bred vifte af materialer
Kommer i en pakke med 5 stk.

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 1. august 2024

Lim til limpistol - Hurtigt og effektiv lim til arbejde og hobby

Hvis du har en limpistol som du bruger flittigt til enten arbejdet eller dine hobbyer, så kan det være at du har brug for ekstra lim til limpistolen, så du altid har et lager liggende klart.

En limpistol er et meget fleksibelt værktøj som du kan bruge til at lime forskellige genstande sammen hurtigt og effektivt.

En limpistol er rigtigt god, da der ikke er de store begrænsninger for hvilke materialer de kan lime sammen, da du har så meget lim til rådighed som du kan bruge til at skabe et godt og grundigt lag til at binde genstandene sammen med.

Du kan derfor bruge limpistolen både til forskellige samlearbejde, hvor du gerne vil have tingene til at holde ordentligt sammen, som f.eks. hvis du har en ny reol som du gerne vil have står fast og stabilt.

Når du skal have flydt din limpistol op med frisk lim, så skal du gerne have den rette lim til formålet, da du kan finde forskellige typer af lim på markedet, hvor det er muligt at du gerne vil have en specifik type.

4 ting du bør overveje når du køber lim til limpistol

Så hvis du gerne vil have noget frisk lim til din limpistol, så bør du gøre dig nogle overvejelser, så du er sikker på at få den rigtige type lim med hjem.

Vi giver dig derfor herunder et par overvejelser du kan bruge til at bedre vurdere hvilken lim som du skal bruge til limpistolen.

#1 - Hvilken model limpistol har du?

Der findes flere forskellige modeller af limpistoler på markedet, og de er ikke alle kompatibel med den samme type lim, hvorfor det er vigtigt at undersøge hvilken model limpistol du selv bruger.

Generelt kan du finde to typer limpistoler på markedet, en Mini model og en Maxi model.

Mini modellen er generelt lidt mindre, og bruger derfor også tilsvarende mindre limstænger, det ikke ville passe i Maxi modellen.

Limstrængerne til mini limpistoler er 7,2 mm brede, og kan have en varierende længde alt efter hvor meget lim du skal bruge til dine opgaver.

Bredden på limstængerne har også betydning for hvor meget lim der kommer ud af limpistolen, når du bruger den, da jo større bredde som limstængerne har, jo mere lim kommer der ud, når du trykker på aftrækkeren.

Mini limpistoler er generelt gode til at lave præcisionsarbejde, hvor du helst ikke skal bruge alt for meget lim ad gangen, og kan derfor være godt til mindre overflader og genstande der skal limes sammen.

Maxi modellen er lidt større og bruger også en større type limstænger, der har en bredde på 11,2 mm.

Maxi limpistolen er bedre til større opgaver, hvor du gerne vil have påført en del mere lim, så du er sikker på at det hele holder ordentligt sammen.

Maxi limpistolen bliver derfor generelt brugt til de mere grove materialer, hvor du gerne skal bruge meget lidt for at de hænger godt og grundigt fast.

#2 - Høj temperatur eller lav temperatur limpistol

Du bør også undersøge om din limpistol er en model der arbejder på en høj eller lav temperatur, da det kan have indflydelse på hvilken type lim du skal bruge til dem.

En højtemperaturs limpistol varmer limen op til ca. 170° C og bliver primært brugt til de grove arbejdsopgaver, hvor du skal lime kraftige materialer som træ, sten eller lignende sammen.

Det er især en vigtig overvejelse, da hvis limen er for varm, så kan det gøre skade på mere sarte materialer, som ikke kan tåle den høje temperatur.

Lavtemperatur limpistoler arbejder med en temperatur på omkring de 110° C, og egner sig bedre til lettere materialer som pap, papir, stof og lignende.

Forskellige limtyper kan have forskellige smeltetemperaturer og arbejdstemperaturer, så du kan komme ud for at de mere kraftige lime skal varmes en del mere op for at de kan virke ordentligt.

I så fald skal du gerne bruge en højtemperaturs limpistol til denne type lim, så du er sikker på at du kan bruge limen mest effektivt, da du muligvis ikke kan opvarme limen nok med en lavtemperaturs limpistol.

Det er derfor vigtigt for dig at overveje, hvilken temperatur dine limpistoler arbejder med, så du bedre kan få den rette type lim der passer dertil.

#3 - Lim til limpistol i farver

Bruger du primært din lim til at forskellige klippe-klistre hobbyer, så kan det være at du gerne vil have noget lim i farver, som du kan bruge i din limpistol.

Her kan du få limstænger i forskellige farver, så du kan få lige den type og farve som du gerne vil have til dine hobbyprojekter.

Her kan du finde mange forskellige farver lige fra rød og grønne farver, til mere metalliske farver som guld og sølv.

Det kan især være en god lim at bruge, hvis du laver mange collager eller klippe-klistre ting med børnene, så i kan bruge limen som en del af den kreative udfoldning.

Du kan her også få specielle limstænger som også har glitter med i limen, hvis du virkelig gerne vil have mulighed for at kunne udfolde dig kreativt i dine hobbyer.

Det kan også være en god type limstang til at gøre dine børn mere interesseret i at udtrykke dem kreativt med klippe-klistre projekter.

#4 - Pakker af lim til limpistol

Har du et stort forbrug af lim til din limpistol, så kan det være at du bør købe limen i større pakker, så du er sikker på at du ikke løber tør lige med det samme.

Så kan du få pakker med limstænger i flere forskellige størrelse, lige fra en mindre pakke med seks stænger, der passer fint til hobbyisten og børnenes behov, til større pakker med hele 100 stk.

Sådan en stor pakker passer godt til både håndværkere, der skal bruge dem til arbejdet, eller til undervisningsinstitutioner, der kan bruge dem i undervisningen til håndarbejde eller til når der bliver arbejdet i træ.

Du kan derfor finde forskellige størrelser af pakke med lige det antal af limstænger som du har brug for til dit håndværk eller hobby.

Limstift diameter (mm)
0
0
Vælg alle
Limstift længde (mm)
0
0
Vælg alle
Antal limstifter
Brand
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007