Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Multicutter

Her finder du vores udvalg af smarte multicuttere. En multicutter er et perfekt redskab til at skære alverdens materialer, også i de helt små og trængte områder.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Multicutter

Bosch multicutter GOP (18V) Uden batteri, lader & kuffert
1979 DKK
Læg i kurv
Bosch multicutter GOP (18V) Uden batteri, lader & kuffert

Med LED til perfekt udsyn
SDS for hurtigt skift af tilbehør uden brug af værktøj

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 29. juli 2024

4 ting du bør overveje når du skal købe en multicutter

Der er en del ting som du bør overveje, når du skal købe en multicutter til din værktøjskasse.

Vi giver derfor herunder en række overvejelser som du kan gøre sig, inden at du går ud og køber en multicutter, så du er sikker på at kunne få den rette multicutter der passer til dine behov.

#1 - Hvilke opgaver skal du bruge multicutteren til?

Med en multicutter får du et værktøj der er perfekt til at arbejde i detaljerne og de svære steder at nå, hvor du stadig skal have mulighed for at kunne skære.

En multicutter kan hjælper dig med at kunne komme ind i sprækker og stadig skære, slibe, fræse og skrabe, hvor andre værktøjer har svært ved at kunne komme til.

Det giver multicutteren meget stor fleksibilitet i de opgaver, som den kan klare, og gør det til et godt værktøj at have enten i hjemmet eller i håndværkerens værktøjskasse.

Det kunne f.eks. være at du har en ødelagt flise på badeværelset som du gerne vil have udskiftet, så kan multicutteren let skære ned i fugerne omkring flisen, så du kan få den op uden at ødelægge de omkringliggende fliser.

Det gør det muligt at udskifte enkelte fliser og klinker hurtigt og let, hvorefter du kan fylde fugerne igen, så badeværelset er klart igen.

Det kunne også være at du havde nogle gamle vinduer som var ved at være rådne, så kan en multicutter hjælper med at kunne komme ind under fugerne for at separere træet eller plastik fra resten af væggen.

Multicutteren kan også bruges til at komme ned mellem træbrædder i f.eks. gulvet eller loft.

På den måde kan multicutteren være meget behjælpelig til en stor række af opgaver, hvor du skal ind og skære eller fræse i steder, der er svært at komme til.

Så hvis du står med mange af denne type arbejdsopgaver, så kan det være at multicutteren er det værktøj som du har manglet.

#2 - Hvor kraftig skal multicutteren være?

Der findes flere forskellige typer af multicuttere på markedet, og det kan være vigtigt for dig at overveje, hvor kraftig multicutteren skal være, da nogle opgaver ikke har brug for en super kraftig multicutter.

Der findes et utal af forskellige multicuttere, men primært så ligger deres driftseffektivitet mellem 200 og 400W, hvor jo højere driftseffektivitet, så kraftigere er multicutteren.

Multicutteren med en driftseffektivitet på 200 er generelt udmærket til de fleste opgaver i hjemmet, og priser passer derefter.

Hvis du til gengæld er en professionel håndværker eller har brug for et stærkere værktøj til en specifik opgave, så er en professionel multicutter med 300-400W nok et godt valg, da du her kan være sikker på at den kan komme gennem det meste materiale du støder på.

Det kan derfor være en god ide at overveje, hvor kraftig en multicutter du har brug for til den pågældende opgaver, så du får den der passer bedst til dine behov.

#3 - Med eller uden ledning?

En anden ting som du bør overveje, når du skal have en multicutter er om det skal være en model med eller uden ledning.

Hvis du køber en model med ledning, så kan du være begrænset i, hvor du kan bruge multicutteren henne, da du altid skal have en ledning og strømforsyning med.

Hvis du vælger en der bruger batteri, så har du større mulighed for at kunne være mobil med værktøjet, da du ikke skal tænke på ledning og strøm i øjeblikket.

Ulempen er så at du potentielt kan løbe tør for strøm, hvis du ikke har et ekstra batteri eller oplader liggende til rådighed, hvilket ikke er et problem du har med en multicutter med ledning.

Det er derfor en god ide at overveje, hvad du ville foretrække og hvor du mest kommer til at bruge multicutteren henne, så du har bedre mulighed for at kunne vælge hvilken model der passer dig bedst.

#4 - Med eller uden LED belysning?

Det kan også være vigtigt at overveje, om du har brug for en multicutter der har ekstra belysning som en del af værktøjet, da det kan være problematisk at kommer til at lyse de steder, hvor du arbejder.

Der er mange modeller af multicuttere, der har et indbygget LED lys som kan være meget behjælpelig, når du skal ind i de smalle steder, og du ikke kan få et andet lys med ind.

Når du arbejder med skæring, fræsning osv., så er det vigtigt at du kan se hvad du laver, så du ikke komme til at lave fejl eller skære for meget af, da det kan potentielt skabe mere unødigt arbejde for dig.

3 fordele ved at bruge en multicutter

Der er mange fordele ved at bruge en multicutter i stedet for en række andre værktøjer.

Vi beskriver herunder en række eksempler på fordele du kan få ved at bruge en multicutter over andre værktøjer.

#1 - Nemt at skifte værktøjet

En af fordelene ved at bruge en multicutter er, at det har en lang række af forskellige hoveder der kan bruges til forskellige formål.

De er derudover lette og hurtige at skifter, så du hurtigt har det rette værktøj ved hånden, når du har brug for det.

Dog skal det nævnes, at dette kan variere fra model til model, hvor nogle hurtigt kan skifte hovedet med et klik på en knap og andre har du brug for at bøvle med en umbraconøgle.

#2 - Justerbart hoved

Mange af modellerne af multicuttere har mulighed for at kunne dreje hovedet, så du kan komme til der, hvor du har brug for det.

Du kan ofte komme ud for en opgave, hvor du ikke har meget plads og er tvunget til at arbejde i en uoptimal stilling, så du kan nå.

Med det drejelige hoved på multicutteren kan du potentielt gøre det lidt lettere at nå de svære steder, så du kan minimere den fysiske gymnastik.

#3 - Stort udvalg af tilbehør og værktøjer

Der findes mange forskellige former for tilbehør og ekstra værktøjer til multicutteren, hvilket kan hjælpe dig med at kunne finde lige det værktøj som du har brug for til dine håndværksopgaver.

Her kan du få en række af forskellige klinger til f.eks. gulvlægning, så du kan komme ned mellem sprækkerne på brædderne eller til slibning, hvor du har brug for at komme ind og slibe et mindre område.

Multicutterens tilbehør giver dig en bred vifte af værktøjer, så din multicutter kan bruges til mange flere forskellige håndværksopgaver end du kunne med kun én type klinge til rådighed.

Produkttype
0
0
Vælg alle
Multi-værktøj applikationer
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007