Udtrækker

Udtrækker til at trække skruer og søm ud af fx en betonvæg eller lignende. Kan sikkert og nemt fjerne efterladenskaber fra fejlagtige monteringsopgaver uden problemer.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Udtrækker

Udtrækker - Hurtig og nem rettelse af dine monteringsfejl

Skal du i gang med at renovere en bolig, eller bare lave nogle ombygninger, så kan det være at du kommer til at støde på nogle gamle søm og skruer, der stadig sidder i konstruktionen.

Hvis du er ved at lave renovationer eller lave noget ombygning, så kan det være besværligt at kunne få fat i gamle søm og skruer, der blev brugt i den tidligere konstruktion.

Der kan være opbygget noget rust, der kan gøre det svært at få gamle søm og skruer ud af deres huller, og her kan det være en fordel at have en god udtrækker, der kan få fat i dem.

Det giver dig mulighed for at kunne hive søm og skruer ud, uden at du kommer til at ødelægge dem, og undgår dermed at de sidder permanent i væggen.

En udtrækker kan også hjælpe dig, hvis du er kommet til at ødelægge en skruer ved at bruge en forkert skruetrækker eller har skadet kævlen, så skruetrækkeren ikke længere kan få bid.

Udtrækkeren kan bruges til at slås længere ned i kævlen, så udtrækkeren kan få bid i metallet, og dermed giver dig mulighed for at kunne skrue skruen ud.

På den måde kan udtrækkeren være med til at hjælpe dig med at rette forskellige fejl der kan opstår, hvis du kommer til at placere et søm eller en skrue forkert under monteringen.

3 Ting du bør overveje når du skal købe udtrækkere

Hvis du gerne vil have en god udtrækker til din værktøjskasse, så kan det være en fordel at gøre dig nogle overvejelser, så du kan få den type udtrækker der passer til dine behov.

Du kan finde flere forskellige typer af udtrækkere, og nogle af dem er mere beregnet til søm end til skruer, og du bør derfor være sikker på hvad du skal bruge udtrækkeren til.

Du kan herunder finde et par eksempler på overvejelser, som du kan gøre dig, der kan hjælpe med med at vurdere, hvilken type udtrækker som du har brug for.

#1 - Typer af udtrækkere

Du kan finde flere forskellige typer af udtrækkere på markedet, der kan hjælpe dig med at lave rettelser til dine monteringsopgaver, så du kan få trukket dine søm og skruer ud igen.

Det kan være svært at trække små søm ud af væggen, specielt hvis de er blevet slået godt i, så du ikke kan komme ordentligt under hovedet på sømmet for at få det fri.

Her kan det være en fordel at have en udtrækker med krog, da det giver dig bedre mulighed for at kunne komme under sømmets hoved for at kunne gøre det løst nok til, at du kan få fat i sømmet.

Er du kommer til at ødelægge dine skruer under monteringen, så din skruetrækker ikke længere kan få bidt fast i kævlen, så kan det være at du har brug for en skrueudtrækker.

Skrueudtrækkeren er designet til at kunne få bidt ordentligt fast i skruerne, så du kan få dem trukket ud.

Hvis du fortsat har problemer med at få bid i skruen, så kan du også bruge en hammer til at slå skrueudtrækkeren længere ind i skruen, så den kan få bedre bid og dermed få trukket skruen ud.

Eksempler på typer af udtrækkere:

  • Udtrækker med krog
  • Udtrækker til brudte skruer
  • Skrueudtrækker
  • Universal aftrækker

Til de virkelig svære opgaver, så har du også mulighed for at kunne bruge en universal aftrækker, der har et sæt kroge der kan bide fast omkring sømmet eller skruen.

Herefter kan du bruge en boremaskine eller håndkraft til at dreje på aftrækkeren, der så får skruen eller sømmet til at dreje med rundt, og dermed hjælper med at skabe mere plads i hullet, så du kan få hevet dem ud.

På den måde kan en udtrækker hjælpe dig med at rette dine fejl eller udskifte slidte søm og skruer, så du kan være sikker på at din konstruktion er så god og solid som muligt.

#2 - Udtrækkersæt

Du bør også overveje om du gerne vil have et udtrækkersæt, så du kan have flere forskellige udtrækkere ved hånden.

Med et udtrækkersæt så får du en del mere fleksibilitet og gør det muligt for dig at have flere forskellige størrelse til rådighed til når du skal have udtrukket dine gamle skruer og søm.

Søm og skruer kan have forskellige størrelser, og det kan derfor være en god ide at have et større udvalg af forskellige udtrækkere, så du kan være sikker på at du har en i den rigtige størrelse.

Det giver dig en større sikkerhed omkring at du kan udtrække søm og skruer fra alle dine monteringer, uanset hvilken størrelser skruer og søm, som du har brugt.

Så hvis du ved at du skal bruge udtrækkere til din værktøjskasse, så kan det være en fordel at investere i et udtrækkersæt, så du kan være sikker på at have alle de størrelser du skal bruge ved hånden.

#3 - Fordele ved at bruge udtrækkere

Ved at investere i en eller et sæt udtrækkere, så får du en del fordel som du kan bruge under dit monteringsarbejde.

Udtrækkere giver dig mulighed for at kunne rette potentielle fejl, hvor der måske er blevet markeret forkert på et eller flere brædder, så du kan få trukket dine søm ud igen uden at lave større skader på materialet end højst nødvendigt.

Udtrækkeren kan også hjælpe dig, hvis du støder på skruer der er blevet spændt for meget, og deres kævl er blevet beskadiget.

Det giver dig mere fleksibilitet og mulighed for at kunne lave ændringer i monteringen uden at skulle bruge en masse tid på at trække gamle søm og skruer ud af væggen.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007