Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Hydraulisk Presse

Mangler du en Hydraulisk presse til at udforme diverse metaller til specifikke dimensioner, så finder du løsningen her på siden.

Læs mere om Hydraulisk Presse

Hydraulisk Presse - Udform dine materialer hurtigt og nemt

Står du og skal bruge et godt værktøj til at hjælpe dig med at kunne forme hårde materialer som f.eks. jern og stål til specifikke former, så kan det være at en hydraulisk presse er det rette værktøj til dine behov.

En hydraulisk presse virker ved at bruge et højtrykspumpe til at presse en stålcylinder ned i det pågældende materiale ved det rette tryk til at kunne forme materialet til den form som det skal have.

Du kan finde modeller der enten bruger en manuel trykluftsdrevet, eller elektrisk tryk til at kunne presse materialet, og det kommer an på størrelsen af den pågældende presse som du skal bruge.

Større presser har ofte ekstra funktioner og egenskaber, og der derfor ofte enten trykluftsdrevet eller elektrisk.

Hydrauliske presse bliver brugt i mange sammenhænge og industrier, hvor de er en stor del af mange samlebånds- og vedligeholdelsesopgaver.

Så hvis du har et behov for en hydraulisk presse, så kan det være en god ide at se på sortimentet her på siden.

4 ting du bør overveje når du køber en hydraulisk presse

Hvis du har mange opgaver på arbejdspladsen eller i garagen, hvor en hydraulisk presse kunne være et godt værktøj, så bør du gøre dig nogle overvejelser så du er sikker på at få den rette presse med hjem.

Vi giver dig herunder et par eksempler du kan bruge til at vurdere, hvilken hydraulisk presse der passer bedst til dine behov.

#1 - Hvad skal du bruge den hydrauliske presse til?

Det første du bør overveje når du skal købe en hydraulisk presse er hvad du gerne vil bruge den til.

Du har nok allerede en ide omkring hvilke opgaver du har i hjemmet eller på arbejdspladsen, hvor der er brug for en hydraulisk presse til at løse problemet, men vi giver dig her et par eksempler på situationer, hvor hydrauliske presser ofte bliver brugt.

En hydraulisk presse er god til at kunne presse og udforme hårdere materialer, hvor der skal meget kraft for at kunne forme dem.

Det kan f.eks. være et godt værktøj til en smed, som kan bruge den under smedningen af forskellige værktøjer og genstande af metal.

Her kan en god hydraulisk presse hjælpe med at kunne forme metallet mens det er varmt, uden at du skal stå og bruge en masse energi på at hamre på metallet med en hammer.

Det gør det meget lettere for dig at kunne forme materialerne du arbejder med uden at skulle bruge en masse ekstra energi på fysisk arbejde, når pressen kan gøre en stor del af det for dig.

En hydraulisk presse kan også hjælpe dig med at kunne få bedre styr på affaldet i hjemmet eller virksomheden, hvor de kan bruges til at komprimere affaldet til meget små dele, der ikke fylder nær så meget.

Det betyder at du kan få meget bedre styr på affaldet og at du kan have plads til meget mere affald end ellers, så du ikke skal arrangere afhentningen af det nær så ofte.

Den kan især være god til at klare gamle oliefiltre til biler, hvor at den resterende olie bliver presset ud af filtret samtidig med at filtret bliver komprimeret til en håndterbar størrelse.

Så kan du være sikker på at affaldet ikke bliver blandet, så det kan blive sorteret korrekt.

#2 - Trykket i din Hydrauliske Presse

Når du skal bruge en ny hydraulisk presse, så er det vigtigt at du overvejer hvor meget tryk pressen skal kunne trykke med, da det har stor betydning for hvad du kan bruge den til.

Alt efter hvilket materiale du arbejder med, så skal du højst sandsynligt bruge et anderledes tryk for at kunne forme materialet optimalt.

Når du skal udforme større og tykke metalplader, så skal du nok bruge en hydraulisk presse der kan give dig et meget højere tryk end hvis du skulle arbejde med keramiske plader.

Er du ikke helt sikker på hvor meget tryk du har brug for, så kan det være en fordel at overveje en presse der har en lidt højere trykkapacitet end du regner med, så du er sikker på at den kan løse opgaven du står med.

Eksempler på hydraulisk presse trykkapacitet:

  • 10 Ton
  • 12 Ton
  • 15 Ton
  • 20 Ton
  • 30 Ton
  • 50 Ton
  • 75 Ton

Valget af hydraulisk presse kommer også meget an på hvilken industri du arbejder indenfor, da nogle arbejdsopgaver kræver en presse der kan give et større tryk end andre.

F.eks. så kan du ofte finde større hydrauliske presser til værkstedet i autobranchen, hvor de gerne skal kunne presse op mod 50 - 75 ton for at være sikker på at kunne løse alle potentielle opgaver.

Det kan derfor være en god ide at overveje, hvor stor en trykkapacitet som din hydrauliske presse skal have, så du er sikker på at kunne løse de opgaver som du bliver stillet.

#3 - Hydraulisk Presse bordmodel

Hydrauliske presser er ofte meget store modeller der fylder meget i værkstedet eller garagen, og hvis du ikke har behov for at have en stor hydraulisk presse med en høj trykkapacitet, så kan det være at en mindre bordmodel passer bedre til dine behov.

En bordmodel er en del mindre end andre hydrauliske presse og har generelt ikke så høj en trykkapacitet, men de kan stadig være gode til mindre opgaver, som f.eks. udformningen af mindre metalplader eller at trykke huller.

Den fylder heller ikke nær så meget, da den let kan monteres på et bord, så den er meget let at tilgå hurtigt.

En bordmodel vil ofte heller ikke være nær så dyr som en større hydraulisk presse, så det kan være at du også har mulighed for at spare nogle penge mens du stadig kan løse de opgaver du står med.

Så hvis du ikke føler et behov for at have en stor hydraulisk presse stående på værkstedet, så kan det være at en bordmodel er den rette type for dig.

#4 - Hydraulisk Presse værktøj

Du kan også finde ekstra tilbehør og værktøj til din hydrauliske presse, så du kan få en mere fleksibel presser der kan løse flere af dine opgaver.

Du kan f.eks. få ekstra fodpedaler og håndcontrollere som kan installeres på din hydrauliske presse, hvilket giver dig mulighed for bedre at kunne kontrollere pressen, mens du stadig har hænderne frie til at kunne arbejde.

Hvis du har problemer med at jernpladerne glider for meget rundt i pressen, så kan du også købe ekstra støtte, så du bedre kan fastspænde materialer der skal udformes i pressen.

Det hjælper dig med at gøre pressen mere sikker, da der så er mindre chance for at materialet smutter under det store pres, og at du ikke skal holde så meget fast om det.

Hvis du gerne vil bruge den hydrauliske presse til at lave huller i dine plader, så kan du finde en del forskellige hulleværktøjer som kan tilkobles pressen, hvor du så har mulighed for at kunne trykke lige de størrelser af huller som du har brug for til dine arbejdsopgaver.

Så hvis du alligevel skal købe en ny hydraulisk presse, så kan det være en god ide at overveje hvilket tilbehør og ekstra værktøj som du har brug for.

Så er du sikker på at kunne bruge pressen til præcis de opgaver som du har brug for.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007