Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Megafon

Spar på stemmen brug en professionel megafon, der sikrer at du bliver hørt selv i store forsamlinger. Fås i forskellige styrker og med optagefunktion

Filtrér
Sortering

Læs mere om Megafon

Spar på stemmen med en megafon

I denne kategori finder du vores udvalg af diverse megafoner. Megafonerne er gode til større forsamlinger og konferencer, hvor det kan være svært at høre din almindelige talestemme.

Med megafonen slipper du for at skulle bruge mange kræfter på at tale højt og tydeligt. Ved blot et enkelt tryk, kan du snakke normalt i megafonens mikrofon og nå ud til langt flere mennesker.

Derudover har vi her på siden også en masse andre spændende produkter som f.eks. Diktafoner, kikkerter, luftmadrasser og karaokeanlæg.

5 gode grunde til at købe en megafon

Hvis du er i tvivl om megafonen er noget for dig og om det kan løse nogle af dine problemer, så er der herunder præsenteret et par gode grunde til hvorfor du netop bør købe en.

Et megafon kan være en god investering for dig, hvis du ofte deltager i diverse forsamlinger og konference som en af talerne, eller hvis du virkelig vil støtte dit barns idrætsklub til deres fremvisninger og kampe.

#1 Få dit budskab ud til flere

Et af de bedste egenskaber ved megafonen er at du ved et enkelt tryk kan nå ud til en masse mennesker til forsamlinger og koncerter uden at skulle bruge for mange kræfter.

Med megafonen kan du nå ud til folk med en rækkevidde på 100-1.500 m. Det havde du ikke kunne med din normale stemme, da stemmens lydbølger slet ikke kan række så langt.

Du kan i produktbeskrivelserne se hvor mange meter diverse megafoner kan nå ud til. Du bør derfor vælge en megafonen ud fra dens rækkevidde.

Der er f.eks. forskel på om du skal bruge megafonen til mindre forsamlinger eller koncerter.

En megafon er derfor en must-have hvis man skal snakke til et foredrag eller forsamling, ikke bare for dine kræfters skyld men også for at sikre at budskabet når ud til hele publikummet og at de hører det.

#2 Spar på din stemme og kræfter med megafonen

Megafonen kan desuden også spare på din stemme, da du ikke skal bruge din høje stemme for at nå ud til folket.

Ved blot at bruge din normale talestemme i megafonen, vil du stadig kunne nå ud til en stor mængde af folk, uden at skulle bruge mange kræfter i megafonen.

Nogle af vores megafoner har en lydstyrke op til 115 dB, hvor lydstyrken på 125 dB er smertegrænsen ifølge Høreforeningen.

Undgå at blive udmattet når du snakker til et større publikum. Ved at bruge en megafon undgår du ikke bare at blive udmattet, men du kan også være sikker på at alle i publikummet kan høre hvad du siger.

#3 Optagefunktionen - slip for at gentage dig selv

Her på siden kan du finde forskellige megafoner, der har forskellige smarte funktioner. Et af de smarte funktioner er optagefunktionen.

Med optagefunktionen har du mulighed for at optage et lydklip på 120 sekunder, som så kan genspilles igen og igen.

Ved at optage et lydklip og genspille den, slipper du for at gentage dig selv og kan derfor spare lidt kræfter eller få vejret igen.

Optagefunktionen er især god til f.eks. sportsbegivenheder, hvor du vil støtte dit hold. Optag dit støttende ord og gen afspil den, så du slipper for at bruge dine egne kræfter på at råbe de støttende ord til holdet.

#4 Indbygget lydeffekter

Nogle af vores megafoner fås med indbygget lydeffekter, som kan bruges i diverse situationer.

Der er f.eks. sirenelyde som kan bruges ti at signalere fare og lignende. Derudover er der også fejring lyde som kan bruges til at fejre noget, som f.eks. til en fodboldkamp eller sportskampe.

Tag f.eks. megafonen med til dit barns sportskampe og støt holdet med de sjove lydeffekter. Tænd f.eks. for fejringen når dit barns hold scorer eller vinder, for at skabe ekstra god og sjov stemning.

#5 Tilslut megafonen med bluetooth

Ved at benytte bluetooth funktionen på megafonen, har du mulighed for at koble din smartphone op til megafonen som normale bluetooth højttalere.

Ved at koble din smartphone til megafonen, så har du mulighed for at afspille dine yndlingssange igennem megafonen.

Megafonen kan derfor bruges som en alternativ til en højttaler, hvis du gerne vil høre musikken højere end hvad din smartphone kan spille.

Omvendt kan du også tilslutte din megafon til en bluetooth højttaler, for at nå ud til en større mængde af mennesker.

Ofte stillede spørgsmål om megafoner

Hvad er en megafon?

En megafon er en tragtformet apparat som bruges til at forstærke din talestemme via de indbyggede forstærker og højttalere i den. Man skal blot tale i mikrofonen og den elektroniske forstærker vil hjælpe dig med at forstærke din stemme.

Hvornår blev megafonen opfundet?

Oprindelsen af megafonen stammer så langt tilbage i tiden, at man ikke med sikkerhed kan sige hvem der var de første til at bruge den. Dog er opfindelsen i dag krediteret til Samuel Morland og Athanasius Kircher omkring 1655.

Hvordan virker en megafon?

Via forstærker og højttalere i megafonen kan den optage og gengive de lyde du siger i den, bare meget kraftigere, så det kan høres i en rækkevidde af flere hundrede meter.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007