Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Elektrisk Fluesmækker

Undgå pletter fra udtværede fluer og insekter. Med en praktisk elektrisk fluesmækker eller en insektlampe får du nemt og hurtigt bugt med insekterne

Filtrér
Sortering

Læs mere om Elektrisk Fluesmækker

Elektrisk fluesmækker (1000V) Rød - Goobay
14 Anmeldelser
Elektrisk fluesmækker (1000V) Rød - Goobay
14 Anmeldelser

Effektiv beskyttelse mod insekter
Bruger 2x AA 1,5 V batterier (medfølger)

Læs mere På lager

Elektriske fluesmækkere - Din ven i kampen mod fluerne

Her på siden finder du vores udvalg af elektriske fluesmækkere.

Den elektriske fluesmækker er et godt alternativ til diverse insektsprays og kemikalier som ofte kan sprede sig til hele huset, og i værste tilfælde sætte sig i din mad og møbler.

Håndholdte elektriske fluesmækkere er ofte også et bedre alternativ end diverse stationære løsninger der tiltrækker insekter med blåt UV-lys; dette skyldes at det ikke er alle insekter, fluer, og andre former for skadedyr, som er tiltrukket af lys.

Derudover kan du også tage fluesmækkeren med dig rundt, såsom hvis du skal ud og rejse, eller på campingtur eller lignende.

En elektrisk fluesmækker er en bærbar elektronisk højspændingsenhed, der har et plastik greb og et metalgitter, der skal lede strømmen.

Spændingen varierer ofte alt efter hvilken model du overvejer, men det vil typisk ikke være nok til at skade; det er faktisk ikke spændingen der skader, men ofte selve strømmen og den styrke den er sat til; Amperen.

Ampere på omkring 0.01, kan give dig et rap over nallere, meget ligesom mange andre typer fluesmækkere, og stort set alle elektriske fluesmækkere skal testes og certificeres, før de kommer ud på markedet, og du har derfor en garanti for at det kun er insekter, der bliver påvirket af fluesmækkeren.

Du bør dog stadigvæk ikke røre metalgitteret, når enheden er aktiveret for at undgå elektriske forbrændinger og stød.

Selve batteriet sidder typisk i håndtaget, og tråde af metal leder dermed elektriciteten op til selve gitteret, hvor de vil være klar til at zappe de insekter der kommer for tæt på.

8 ting du bør overveje når du kigger på elektriske fluesmækker

Hvordan slår elektriske fluesmækkere faktisk fluer ihjel?

Når du aktiverer din fluesmækker, vil batterierne automatisk begynde at oplade metalgitteret med stød, hvilket gør den dødelig over for insekter.

Når en flue eller andre insekter derfor rører gitteret, vil stød ledes igennem dem, og destruere protein strukturen i deres kroppe.

For at bruge en elektrisk fluesmækker, skal du derfor være sikker på at der ikke er nogle letantændelige materialer i nærheden; der bør ikke være gasser eller væsker i nærheden, da de potentielt kan antænde hvis de kommer i kontakt med metalgitteret.

Du bør derfor heller ikke bruge den i nærheden af alkohol, propan og lignende ting, og det er heller ikke en god ide at slå planter og papir-objekter med enheden, hvis en flue sætter sig på dem; derimod anbefales det at du venter til den flyver videre, og derefter prøver at slå den ihjel.

Dette skyldes at der er chancer for uheld, hvis du gør det, og derfor anbefales det at du er forsigtig omkring dem og ikke rører dem med fluesmækkeren.

Udover dette er elektriske fluesmækkere typisk utroligt simple at bruge, og du behøver derfor ikke at gøre en stor indsats for at slå fluerne ihjel, hvis du er armeret med en elektrisk fluesmækker.

Fluer er exceptionelle til at lede strøm, og derfor er elektricitet også en af de mest effektive midler mod dem.

#1 - Den elektriske fluesmækkers vægt

Når det kommer til vægten, bør en fluesmækker være let nok til at du nemt kan holde på og svinge med den, uden komplikationer og besvær.

Hvis fluesmækkeren er for tung, vil det derimod være svært at bruge den, og det vil derfor også hurtigt kunne blive til en gene for dig fremfor et hjælpemiddel.

Typisk vil elektriske fluesmækkere ofte veje mere end de almene fluesmækkere af plastik, hvilket kan være nødvendigt at have in mente, når du kigger på dem, men du kan dog stadig nemt finde en fluesmækker som er til at løfte.

#2 - Den elektriske fluesmækkers længde

Længden på fluesmækkerens håndtag skal have en komfortabel længde, som du nemt kan holde om, uden at komme for tæt på det elektriske hoved.

Det skyldes at størrelsen ikke skal være en gene, der forhindrer dig i at udføre din opgave, tværtimod, skal den hjælpe dig med at nå fluen.

Generelt skal den elektriske fluesmækker være lang nok til at du i de fleste tilfælde ikke burde skulle hoppe ud efter fluen.

Det bør være nemt at udføre opgaven fra en lavere højde, og det kan typisk kun lade sig gøre hvis fluesmækkeren har en komfortabel og nem længde.

På denne måde vil du kunne bruge produktet på den nemmeste og mest komfortable måde.

#3 - Den elektriske fluesmækkers komfort

Din elektriske fluesmækker skal være nem at bære rundt på, så du kan tage den med rundt hvor end du får brug for den.

En anden god årsag er også at du derfor også kan bruge den på den bedst mulige måde, da den bør være nem at bære og holde.

Når et produkt nemlig skal svinges rundt med og oftest også løftes højt over dig, er det essentielt at den let kan bæres rundt på, hvilket kun kan være muligt når produktet også er let i vægt og nem at holde på.

Typisk med elektriske fluesmækkere, grundet deres rigide statur, kan du ofte ikke bøje dem, hvilket betyder at du kan opleve komplikationer ved at opbevare dem, men de er dog typisk også ofte mindre end almene fluesmækkere af plastik, hvilket kan opveje det.

#4 - Den elektriske fluesmækkers materiale

Materialerne der bruges til elektriske fluesmækkere, og også fluesmækkere generelt varierer meget i hvad de er bygget af.

De mest brugte materialer til almene fluesmækkere er plastik, silikone, og nogle gange også gummi, da disse materialer har en god fleksibilitet og samtidigt også nemt kan slå en flue ud.

Derimod er elektriske fluesmækkere typisk lavet af metal med et håndtag af plastik.

Grundet til dette skyldes at strøm ledes igennem produktet, og det kræver visse sikkerhedsforanstaltninger.

Metal er en formidabel strømleder, og derfor vil strøm hurtigt ledes igennem; plastik derimod er ofte utrolig dårligt til at lede strøm, og vil derfor beskytte dig mod at blive rappet over nallerne af stød.

Strømmen der ledes igennem fluesmækkeren er ofte nok til at slå en flue og de fleste andre insekter ihjel, men vil typisk ikke have nogen negativ virkning på mennesker.

#5 - Budgetvenlige fluesmækkere

Som mange andre type produkter, kommer prisen på fluesmækkeren meget an på hvilken type du køber.

Ofte er de almene manuelle fluesmækkere billigere end de elektriske, hvilket skyldes de ekstra features som en elektrisk fluesmækker har.

Ofte kan de manuelle fluesmækkere ofte også fås i pakker af 4-6 produkter, hvorimod elektriske fluesmækkere oftest kun kommer én af gangen, og typisk også dyrere end de manuelle, dog ikke med meget.

Det betyder dog også at de elektriske fluesmækkere ofte også er i bedre kvalitet end varianterne, og dermed også langt mere holdbare og robuste.

#6 - Vask din elektriske fluesmækker

Efter at have været i en duel med forskellige fluer og insekter, kan det være nødvendigt at vaske din fluesmækker.

Insekter bærer på forskellige typer bakterier og sygdomme, hvilket sætter sig fast på din fluesmækker, og det anbefales derfor at du regelmæssigt vasker din fluesmækker, og at du anskaffer en der kan vaskes.

De fleste tænker ikke oftest ikke over om hvorvidt at en elektrisk fluesmækker kan vaskes, men det kan de; det er endda forholdsvist nemt at vaske den, grundet det net der bruges i den, og du kan dermed sørge for at holde hygiejnen samtidigt med at du fjerner hvad end fluer der har formået at snige sig ind.

#7 - To typer af elektriske fluesmækkere

Der findes to typer af elektriske fluesmækkere.

Den første type inkluderer typisk kun ét gitter med blottede ledninger, hvor strøm er sat til; denne type værktøj er ofte utrolig effektivt til at slå insekter ihjel, men også langt farligere, da ledningerne er langt mere udsat og du kan derfor nemmere få stød.

Derimod er den anden type elektriske fluesmækker bygget op af tre lag, hvor det elektriske metalgitter er dækket på begge sider af nylon, hvilket reducerer din chance for at få stød.

Ulempen ved denne variant er dog at det ikke er altid at insekterne får stød ved første slag.

Det er ofte ikke noget du vil lægge mærke til ved mindre insekter, men det kan være en udfordring, når du skal fange større insekter, da de muligvis ikke kan nå hullerne i nettet og dermed få stød.

Der er dog ofte også muligheden for at fjerne nylonnet fra de fleste modeller, så du kan gøre dem mere effektive, hvis det ender med at genere dig.

#8 - Genopladelig elektrisk fluesmækker

For dig der ønsker sig en elektrisk fluesmækker, er dette feature ofte et must-have.

Siden at elektriske fluesmækkere bruger strøm til at dræbe fluer og andre insekter, kræver det typisk også energi.

Derfor bør produktet først og fremmest have et godt batteri der kan holde længe, da det ville være upraktisk at skulle trække den ud af opladeren først, når du skal bruge den.

Derefter bør det være nemt for dig at oplade din elektriske fluesmækker, og der bør ikke være krav om en specifik eller ekstra adaptor, da det kun vil gøre det mere generende at skulle holde styr på og bruge.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007