Seek Thermal

Seek Thermal termiske kameraer opfanger den infrarøde energi, der udstråles eller reflekteres fra alle materialer.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Seek Thermal

Seek Thermal Compact Android termisk kamera - USB-C
2385 DKK
2179 DKK
Læg i kurv
Seek Thermal Compact Android termisk kamera - USB-C

Virker med Android telefoner med USB-C stik
Lige til at sætte på din mobiltelefon

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 30. maj 2024
Spar 206 DKK
 

Seek Thermal - Avancerede infrarød kameraer

Seek Thermal mener at der er en uset verden af energi som omgiver dig.

Du ser kun noget af det med dine øjne, såsom lys fra en energikilde, der reflekteres på genstandene omkring dig.

Men selvom du ikke kan se det, producerer eller holder alle genstande på varmen.

Når den ses gennem et Seek Thermal-kamera, kan denne varme verden konverteres til billeder, hvilket giver vigtige oplysninger, der er nyttige til at løse hverdagsproblemer, som ellers er usynlige for det blotte øje.

Seek Thermal billeddannelse giver dig mulighed for at se en verden af varme i stedet for en verden af lys.

I denne kategori kan du finde forskellige modeller af Seek Thermal termiske kameraer, som opfanger den infrarøde energi, der udstråles eller reflekteres fra alle materialer.

Seek Thermal kameraer konverterer den infrarøde energi til et billede, der er baseret på temperaturaflæsning, hvilket også kaldes for termogram.

Virksomhedens termiske kameraer kan let og hurtigt tilsluttes din moderne smartphone, og efter en hurtig installering af et program, kan du se billeder i termisk visning.

Uanset hvad du arbejder med, eller om det blot er for din egen skyld, findes der mange gode grunde til hvorfor du vil få stor gavn af et termisk kamera.

De fleste termiske kameraer har ofte færre pixels end almene kameraer, og du er derfor ofte nødt til at være opmærksom på detektor-opløsning.

Det er ikke tilfældet med Seek Thermal, da de sørger for at du enten får lov til at bruge din smartphones kamera, eller et kamera, hvor der er fokus på god opløsning, så du ikke skal gå på kompromis med dine billeder.

Seek Thermal bruger hovedsageligt to forskellige cores til deres enheder.

Seek Thermal Micro Core

Micro Core er en højtydende termisk sensor i en markedsledende størrelse fodaftryk. Designet til lille formfaktor, lav effekt og letvægtsapplikationer leverer Micro Core avancerede termiske egenskaber, nøjagtighed og ydeevne, der er uovertruffen i sin prisklasse.

 • 200 x 150 sensoropløsning
 • 61​° og 81​° synsfelt
 • Lukkerfri
 • < 8 x 11 x 9 mm (L x B x H)
 • -20C til 300C Detektion
 • <9 Hz billedhastighed

Perfekt til mobile enheder, droner, wearables, IoT og andre små formfaktorapplikationer.

Seek Thermal Mosaic Core

Designet til ydeevne og alsidighed, Mosaic Core er tilgængelig i 320x240 og 200x150 opløsning med flere konfigurationsmuligheder, der matcher din applikation og opfylder dine programbehov.

Mosaic Core er perfekt til overvågning og sikkerhed, test og måling, brandslukning, droner, personsynssystemer, biler og meget mere.

 • 320 x 240 & 200 x 150 sensoropløsning
 • 15° til 105° synsfelt
 • Med lukker
 • 10 x 20 x 21 mm til 23 x 20 x 21 mm (L x B x H) ​
 • -40C til 330C Detektion
 • Op til 32 Hz og <9 Hz billedhastighed

Perfekt til sikkerhedskameraer, test og måling, offentlig sikkerhed, udendørs rekreation og meget mere.

Mange termiske kameraer opbevarer deres billeder i formater, der kun kan læses og analyseres med specifikt software; det er ofte grundlag for store komplikationer, da det er de færreste almene computerbrugere der har adgang til sådanne programmer.

Derfor har Seek Thermal sørget for at du har adgang til deres såkaldte “Developer Portal”.

Her får du alt hvad du typisk behøver for et vellykket projekt:

 • SDK´er til app- og softwareudvikling
 • Designdokumentation for nem integration
 • Forudbyggede eksempler for at få dig hurtigere i gang
 • Adgang til Seeks udviklersupportteam
 • Fællesskabsfora til at dele ideer
 • Instruktionsvideo tutorials

Du kan også finde dybdegående videopræsentationer om hvordan og hvad du kan forvente, når du bruger deres produkter, samt hvordan du får de bedst mulige billeder.

Samtidigt kan du også finde mere information om de to forskellige Cores, og hvilken en der passer bedst til dig og dine behov.

Derfor vælger folk Seek Thermal

Seek Thermal leverer avancerede termiske egenskaber, nøjagtighed og ydeevne, i håb om at kunne muliggøre den næste bølge af produkter og applikationer i verdensklasse.

Siden 2012 har Seek Thermal været på en mission om at tilbyde højkvalitets og overkommelige termiske billedløsninger til en bedre og sikrere verden.

Deres dedikation til løbende forbedringer og kundetilfredshed er med til at adskille virksomheden fra andre på verdensmarkedet.

Deres termiske kamerakerner er fremstillet i USA. og giver klassens bedste værdi, ydeevne og brugervenlighed.

Disse meget alsidige kameraer kan konfigureres efter opløsning, synsfelt og billedhastighed for at levere optimal ydeevne i applikationer som test og måling, sikkerhedsovervågning, offentlig sikkerhed, udendørs rekreation, IoT og mere.

Dokumenteret track record

Virksomheden blev grundlagt i 2012 af to banebrydende videnskabsmænd, Bill Parrish, PhD og Tim Fitzgibbons PhD, som brugte 40 år på at fremme tilstanden af militær og professionel termisk billedteknologi.

Efter deres tidligere to virksomheder, Amber Engineering og Indigo Systems, hver med succesfulde opkøb, er Seek Thermal deres tredje satsning med missionen om at gøre termisk billedbehandling til en del af hverdagen.

Bygget til kvalitet og skala

Seek Thermal er et partnerskab med Raytheon og NXP for at designe og levere højkvalitets, overkommelige termiske billedsensorer og produkter over hele kloden i stor skala.

Som en af de få virksomheder i verden, der er i stand til at bygge sensorer, har Seek Thermal sendt hundredtusindvis af termiske billedbehandlingsprodukter rundt om i verden.

Det er nemlig med til at fortsætte med at gøre termisk billedbehandling til et tilgængeligt hverdagsværktøj, så folk kan udføre deres arbejde sikrere og hurtigere og smartere.

Er på tilbud
Leveringstid
0
0
0
Select all
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007