Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Aquarapid

Du vil her se vores nøje udvalgte sortiment af Aquarapid. Aquarapid er et brand som tilbyder en række smart badeudstyr til den varme sommerdag. Find eksempelvis badevinger, baderinge, svømmebriller og meget mere fra Aquarapid.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Aquarapid

Eksempler på udvalget fra Aquarapid

Aquarapid er et italiensk brand med en lang stolt tradition inden for produktion af udstyr til svømmedragter og badeudstyr som fx badevinger, baderinge osv.

Lige siden 1960érne har de glædet mange svømmeglade forbrugere gennem alle årene med deres brede kollektion af produkter der er med til at sikre trygge oplevelser, når der skal svømmes eller bades ude i haven, havet eller i en svømmehal.

Mangler du noget badeudstyr til dig og din familie, når den varme sommer står for døren, så er det med at tjekke vores udvalg af Aquarapid-badeudstyr, så du får styr på dette, før I kaster jer ud i vandet.

5 typer produkter som Aquarapid er kendte for

Aquarapid gør sig primært i badeudstyr, så når du søger om dem på nettet generelt, så opdager du ret hurtigt de typer af produkter der er med til at gøre dem til et eftertragtet brand indenfor badeudstyr.

Vi kommer herunder ind på de produkter, som Aquarapid har solgt utrolig mange enheder af i årevis.

#1 - Aquarapid badehætter

Badehætterne fra Aquarapid er meget populære for deres varierende udvalg af flotte farver og fantasifulde motiver.

Så hvis du har et barn der er meget glad for motiver af den slags, så er der mange muligheder at hente fra deres sortiment af badehætter.

Aquarapid laver badehætter for både børn og voksne og fælles for dem alle, er at de er lavet af slidstærk silikone.

Deres badehætter er med til at beskytte dit hår mod klor, samtidig med at de giver en god og behagelig pasform til dit hoved.

Deres badehætter er bløde at have rundt om hovedet, og deres langvarige pasform er med til at du kan bevæge dig frit og effektivt gennem vandet, når du svømmer rundt.

Aquarapids badehætter til børn fås i et juniorsæt, så du kan købe både badehætte og svømmebriller for den selvsamme pris.

Til netop dit barn vil det være en god anbefaling herfra os, at du går efter at købe dig en Aquarapid-badehætte med en klar farve som fx pink, så du har nemmere ved at spotte dit barn ude i svømmehallen, eller ved stranden.

Vi anbefaler dig også at kigge nærmere på vores udvalg af Aquarapid-badehætter for at blive klogere på deres størrelser og meget mere.

#2 - Aquarapid baderinge

Aquarapid har et godt udvalg af baderinge der er med skjold, hvor dit barn godt kan sætte svømmemærker og lignede på det uden problemer.

De fleste af deres baderinge er på fx 90 cm i diameter der tilmed er med et dobbelt luftkammer, så er der god mulighed for sikkerhed.

Aquarapid-baderinge fås også i flotte og klare farver som fx grøn og gul.

Med et køb af en Aquarapid-badering fra vores side, så er der god garanti for en tryg badeoplevelse for dit barn.

#3 - Aquarapid badevinger

Aquarapid har også en god kollektion af badevinger til dit barn, hvis vedkommende lige er begyndt at lære at svømme for første gang, og deres baderinge er med til at give dit barn en let opdrift, der giver bedre motorik til svømningen.

Mange af deres badevinger er beregnet til børn på max 30 kg og gælder aldersmæssigt fra 8-10 måneder og op til 6 år.

Aquarapid-badevingerne har plastbelagt skumgummi inde i selve ringene og det er til for at give dit barn større sikkerhed og komfort, så vedkommende kan føle sig tryg og sikker i vandet.

Deres badevinger er fremstillet i meget slidstærkt PVC (polyvinylchlorid)-materiale som kan vare i lang tid, og kan derved bruges igen til andre børn hvis der er behov.

Aquarapid-badevinger fås i et sæt hvor der er et par svømmebriller med i købet, hvilket kan være rart for dit barn, hvis vedkommende får vand i øjnene og bliver urolig undervejs.

Du kan købe Aquarapid-badevinder i flotte og klare farver, og det er bevidst for at du har nemmere ved at spotte dit barn blandt de andre børn i svømmehallen.

Du kan se på de Aquarapid-badevinger, vi har på vores side og bliv klogere på deres egenskaber som fx deres mål, aldersgruppe, max vægt osv, så du er sikker på at købe det helt rigtige Aquarapid-badevingesæt til dit barn.

#4 - Aquarapid svømmebriller

Det er aldrig sjovt at få vand i øjnene som barn, hvis det er første gang at du har dit barn med ude i en svømmehal.

Derfor kan det være en god ide at anskaffe dig et par Aquarapid-svømmebriller til dit barn, og de kan købes i forskellige flotte farvekombinationer.

Deres svømmebriller er lette at tage af og på, og hver af dem har et justerbart silikone-hovedbånd der er med til at give ekstra god komfort rundt om hovedet.

Svømmebrillerne er udstyret med store polykarbonat glas, og det er nemt at se under vandet med dem på.

Både dig og dit barn kan få meget nytte i at bruge Aquarapid-svømmebriller.

#5 - Aquarapid badesko

Det kan ikke undgås at der kan ske ting og sager med dit barns fødder, da de er sårbare, hvis dig og din familie er ude på en strand med mange sten eller, hvis I er på tur ude i en svømmehal, hvor gulven kan være glat at gå på.

Dertil har Aquarapid udviklet og produceret badesko til fx børn der fås i flere skostørrelser og som er fremstillet i PVC og er helt fri for phthalater.

Med et par Aquarapid-badesko er der en god mulighed for at beskytte dit barns fødder på bedst mulig vis.

Historien om Aquarapid

Aquarapid er et italiensk firma der er specialister i at lave svømmedragter til mænd og kvinder og badeudstyr af forskellige typer såsom badevinger, baderinge og meget mere.

Aquarapid blev grundlagt helt tilbage i de tidlige 1960ér af en italiensk familie af forretningsfolk der startede ud med at udvikle og producere deres produkter i deres hjemlige marked med stor inspiration fra havet, hvilket kan ses på deres brandlogo - et bølgende hav.

Mange sportsfolk indenfor vandsport har benyttet sig meget af deres produkter som deres badedragter, svømmebriller og badehætter gennem tiden til de store sportsevents som fx de olympiske lege.

Aquarapid fik stor succes med deres sortiment af badeudstyr, og de tog chancen ved at udvide deres territorium med at sælge deres produkter til resten af verden.

Aquarapid har fortsat en stor plads i markedet indenfor badeudstyr og svømmedragter den dag i dag.

Produkttype
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007